Zit jij in het laatste jaar van je studie technische informatica? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een uitdagende afstudeeropdracht richting technische informatica mag uitvoeren? Dan ben je bij StageMax aan het juiste adres! We hebben vele technische informatica afstudeerstages door heel Nederland. Zoek een afstudeerstage technische informatica die bij je past en reageer vandaag nog! Voor je het weet heb je jouw ideale afstudeerstage gevonden. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Of wil je dat wij samen met jou op zoek gaan naar jouw ideale afstudeerstage? Schrijf je dan gratis in en blijf op de hoogte!

Afstudeerstage Technische Informatica (TI)

Volg jij de opleiding HBO Technische Informatica of een verwante opleiding zoals Embedded Systems Engineering? Tijdens een technische informatica afstudeerstage richt je vooral op de ontwikkeling van nieuwe toepassingen of je bedenkt een oplossing voor een specifiek probleem waar het bedrijf mee zit. Tijdens een afstudeerstage ga je vaak analytisch en abstract te werk, vaak mag je dan ook jouw oplossing programmeren. Het is afhankelijk van het bedrijf hoeveel tijd je van je afstudeerstage daadwerkelijk mag besteden aan de daadwerkelijke implementatie van je oplossing. Er zijn vele richtingen die je op kan met een technische informatica afstudeerstage. Zo kun je bijvoorbeeld software ontwikkelen voor Embedded Systems zoals C, C++ of FPGA's. Je kunt ook hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC. Het doel van je afstudeerstage is vooral het alleen uitvoeren van een opdracht die speelt binnen een bedrijf in de technische informatica sector. Na het succesvol afronden van je afstudeerstage ben je weer een stap dichterbij je diploma!

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per richting

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio


  Download onze whitepaper

  Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
  Naam:
  Bedrijfsnaam:
  Telefoon:
  E-mailadres:
  Vakgebied:

  Inloggen

  Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

  Wachtwoord vergeten

  Vul je e-mailadres in en ontvang
  een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.