Via StageMax vind je snel een HBO-afstudeeropdracht die bij jóu past

Er zijn vele soorten HBO-afstudeeropdrachten. De vakgebieden waarin StageMax actief is, zijn als volgt: Bedrijfskunde, Financieel, Logistiek, Marketing, Communicatie, Zorg, HR, Rechten, Techniek, Onderwijs en ICT. Als we kijken naar de stagemarkt op dit moment, dan is het aanbod van HBO-afstudeeropdrachten op het bèta vlak groot, terwijl er weinig studenten zijn. Daarom doen bedrijven veel moeite om technische studenten in een vroeg stadium aan ze te binden. Dit is een ander verhaal in de vakgebieden marketing, communicatie en hr. Daar vind je menig HBO-afstudeeropdracht, maar nog veel meer studenten. HBO-afstudeeropdrachten binnen de andere vakgebieden liggen beter in balans waarin vraag en aanbod beter in balans zijn.a

 

Zo regelt StageMax jouw HBO-afstudeeropdracht

Bij StageMax hebben wij bewust een brede focus op meerdere vakgebieden. Dit doen we omdat we graag alle studenten willen helpen aan een stage. Wij kunnen door onze persoonlijke werkwijze een HBO-afstudeeropdracht voor iedere student vinden. Veel studenten stellen het erg op prijs dat er goed gekeken wordt naar welke organisatie bij ze past. Hierdoor wordt de kans dat je goed afstudeert ook groter.

Schrijf je nu gratis in bij StageMax, dan gaan wij voor jou op zoek! Je krijgt de nieuwste afstudeeropdrachten direct per e-mail toegestuurd en als we een afstudeeropdracht vinden die bij jou past, dan nemen we direct contact op.

 

HBO-afstudeeropdrachten per studierichting

 

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar info@stagemax.nl.Toon resultaten