Via StageMax vind je snel een HBO-afstudeeropdracht die bij jóu past

Er zijn vele soorten HBO-afstudeeropdrachten. De vakgebieden waarin StageMax actief is, zijn als volgt: Bedrijfskunde, Financieel, Logistiek, Marketing, Communicatie, Zorg, HR, Rechten, Techniek, Onderwijs en ICT. Als we kijken naar de stagemarkt op dit moment, dan is het aanbod van HBO-afstudeeropdrachten op het bèta vlak groot, terwijl er weinig studenten zijn. Daarom doen bedrijven veel moeite om technische studenten in een vroeg stadium aan ze te binden. Dit is een ander verhaal in de vakgebieden marketing, communicatie en hr. Daar vind je menig HBO-afstudeeropdracht, maar nog veel meer studenten. HBO-afstudeeropdrachten binnen de andere vakgebieden liggen beter in balans waarin vraag en aanbod beter in balans zijn.a

 

Zo regelt StageMax jouw HBO-afstudeeropdracht

Bij StageMax hebben wij bewust een brede focus op meerdere vakgebieden. Dit doen we omdat we graag alle studenten willen helpen aan een stage. Wij kunnen door onze persoonlijke werkwijze een HBO-afstudeeropdracht voor iedere student vinden. Veel studenten stellen het erg op prijs dat er goed gekeken wordt naar welke organisatie bij ze past. Hierdoor wordt de kans dat je goed afstudeert ook groter.

Schrijf je nu gratis in bij StageMax, dan gaan wij voor jou op zoek! Je krijgt de nieuwste afstudeeropdrachten direct per e-mail toegestuurd en als we een afstudeeropdracht vinden die bij jou past, dan nemen we direct contact op.

 

HBO-afstudeeropdrachten per studierichting

 

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar info@stagemax.nl.Zoek jij een afstudeeropdracht voor het HBO?

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht voor het HBO? Dan ben je bij Stagemax aan het juiste adres. Je vindt bij ons namelijk uitdagende stages bij bedrijven op een groot aantal verschillende vakgebieden. We vinden het belangrijk om jou een stage te kunnen bieden op een plek waar jij je prettig voelt, maar waar jij ook uitgedaagd wordt. Waar je een onderzoek kunt doen waar jij wat aan hebt, maar waar je ook het bedrijf waar je het onderzoek voor doet mee helpt. We raden je aan om eens een kijkje te nemen bij de verschillende vacatures op onze website, om hier de HBO-afstudeeropdrachten te vinden die het meest geschikt zijn voor jou.

De perfecte afstudeerstage voor het HBO

Als jij gaat afstuderen, dan wil je dat natuurlijk wel op een goede manier doen. Geen stage bij een bedrijf ‘om de tijd vol te maken’, maar werken bij een bedrijf waar je stappen vooruit kunt nemen. Waar jij belangrijke ervaring opdoet op jouw vakgebied en waar je kunt laten zien wat je in je mars hebt. En waar jij natuurlijk een afstudeeropdracht voor je HBO opleiding af kunt maken. Een opdracht waarmee je ook aan je school en docenten laat zien dat jij klaar bent om je carriere te beginnen. Neem dan ook een kijkje in de HBO afstudeeropdrachten die Stagemax jou te bieden heeft.

Meer weten over een afstudeerstage voor het HBO?
We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om meer te weten te komen over wat wij allemaal voor je klaar hebben staan op het gebied van afstudeerstages. Jij wil toch ook uitgedaagd worden als je straks je laatste opdracht gaat maken? Je mag natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je meer wilt weten over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben. Om samen met onze mensen een bedrijf te zoeken waar jij echt bij past en waar je een mooie afstudeeropdracht kunt beginnen.Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.