Kickstart je carrière met een goede afstudeerstage

Als je in het laatste jaar van het HBO of de universiteit zit, dan is de kans groot dat je een afstudeerstage moet lopen. Deze afstudeer stage is bedoeld om je theoretische kennis in praktijk te brengen door middel van een onderzoek. Afstudeerstages duren meestal een half jaar, maar dit kan ook per opdracht en hogeschool variëren. Als je jouw afstudeer stage goed afrondt, dan is daarmee je studie succesvol afgesloten. 

Het belang van een goede afstudeerstage

Het uitkiezen van een goede afstudeerstage die jou echt leuk lijkt is van groot belang, omdat dit eigenlijk het begin vormt van je professionele carrière. Het gebeurt regelmatig dat studenten na hun afstudeerstage een baan krijgen bij hun afstudeerbedrijf. Kies daarom een organisatie uit die bij je past en zoek naar een opdracht die je aanspreekt, want dan is de kans het grootste dat je je afstudeerstage goed afrondt en een baan aangeboden krijgt. Ook heb je dan een fijne voorsprong; dankzij jouw afstudeer stage heb jij al een goed beeld van hoe het werkt in de organisatie!

Afstudeerstages in heel Nederland

De meeste afstudeerstages vind je via StageMax. Wij kunnen dankzij onze persoonlijke werkwijze de juiste afstudeerstage voor jou regelen. Onze dienstverlening is kosteloos voor jou dus schrijf je snel in en ga meteen op zoek naar een passende afstudeerstage! Bovendien krijg je nieuwe, passende afstudeerstages in je inbox als je je inschrijft.

 

Schrijf je gratis in om alle afstudeerstages te bekijken!
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.