Kickstart je carrière met een goede afstudeerstage

Als je in het laatste jaar van het HBO of de universiteit zit, dan is de kans groot dat je een afstudeerstage moet lopen. Deze stage is bedoeld om je theoretische kennis in praktijk te brengen door middel van een onderzoek. De meeste afstudeerstages duren een half jaar, maar sommige duren slechts 10 weken. Als je jouw afstudeerstage goed afrondt, dan is daarmee je studie afgesloten.

 

Het belang van een goede afstudeerstage

Het uitkiezen van een goede afstudeerstage is van groot belang, omdat dit eigenlijk het begin vormt van je professionele carrière. Het gebeurt regelmatig dat studenten na hun afstudeerstage een baan krijgen bij hun afstudeerbedrijf. Kies daarom een organisatie uit die bij je past en zoek naar een opdracht die je aanspreekt, want dan is de kans het grootste dat je je afstudeerstage goed afrondt en een baan aangeboden krijgt.

De beste afstudeerstages vind je via StageMax. Wij kunnen dankzij onze persoonlijke werkwijze de juiste afstudeerstage voor jou regelen. Onze dienstverlening is kosteloos voor jou dus schrijf je snel in!

 

Schrijf je nu in!

Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.