Afstudeerstage Bedrijfskunde

Samen met StageMax vind je snel jouw ideale Bedrijfskunde afstudeerstage! Doordat we altijd een persoonlijke match maken tussen student en stagebedrijf, ben je verzekerd van een Bedrijfskunde afstudeeropdracht die echt bij je past. We gaan namelijk uitgebreid in gesprek met het bedrijf met de bedrijfskundige afstudeeropdracht én met jou!

Schrijf je nu gratis in, zodat we je kunnen gaan helpen in je zoektocht naar de perfecte Bedrijfskunde afstudeerstage in Nederland. Wil je toch liever eerst zelf even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Bedrijfskunde afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Amsterdam
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Nijmegen
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Eindhoven
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Rotterdam
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw Bedrijfskunde afstudeerstage

Bedrijfskunde is een brede studie die zich richt op de organisatie en omgeving van bedrijven. Tijdens een HBO of universitaire studie Bedrijfskunde leer je ook over andere disciplines die gerelateerd zijn aan Bedrijfskunde, zoals sociologie, economie, psychologie en rechten. Tijdens jouw afstudeerstage Bedrijfskunde kun je dus ook in al die disciplines jouw afstudeeronderzoek voltooien. Voor jou als Bedrijfskunde student dus een uitdaging om te weten wat je leuk vindt en in welke richting je gaat afstuderen.

Over het algemeen kun je tijdens een afstudeerstage Bedrijfskunde in allerlei commerciële bedrijven terechtkomen. Dit kan variëren van grote multinationals tot midden- en kleinbedrijf (MKB). In een kleine organisatie voer je meestal een breder onderzoek uit, zoals een marktonderzoek of je schrijft een ondernemingsplan. In grotere organisaties kom je als afstudeerder terecht op een afdeling marketing, sales of logistiek. Je voert doorgaans een specialistischer afstudeeronderzoek uit tijdens jouw afstudeerstage.

Binnen organisaties zijn er verschillende bedrijfskundige afstudeeropdrachten mogelijk. Om je een beter beeld te geven van wat je allemaal kunt doen tijdens een afstudeeropdracht Bedrijfskunde sommen we hieronder een aantal mogelijkheden op: 

 • Kwaliteitsbeheersing projecten
 • Certificeringtrajecten zoals bijvoorbeeld ISO 9001
 • VCA Procesanalysetrajecten
 • Optimalisatie trajecten
 • Opzetten risico inventarisatie projecten
 • Marktonderzoek
 • Strategische beleidsplannen
 • Opstellen internationaal marketingplan
 • Internationaal marktonderzoek
 • Ondernemingsplan
 • Exportplan
 • Quickscan uitvoeren (organisatieanalyse)
 • Invoering beloningssysteem
 • Analyse bedrijfsprocessen

 

De nieuwste bedrijfskunde afstudeerstages

Laatstejaarsopdracht bij familiebedrijf richting herinrichting en optimalisatie interne processen

Ben jij een vierdejaarsstudent die op zoek is naar een leuke afstudeeropdracht in de richting van procesoptimalisatie? Volg je een studie op het gebied van Bedrijfskunde of Technische bedrijfskunde en lijkt het je leuk om je te verdiepen in processen? Dit bedrijf is gevestigd in Tilburg en bevindt zich in de technische installaties. Ze hebben al jarenlange ervaring en hebben dan ook een mooie naam opgebouwd in de markt. Momenteel lopen ze echter tegen een probleem aan op het gebied van hun interne processen en ze zijn op zoek naar een enthousiaste vierdejaarsstudent die hier een opdracht in op wil pakken. Heb jij goede analytische vaardigheden, affiniteit voor techniek en denk jij dat dit de opdracht is voor jou? Laat dat dan snel weten door je CV en motivatie achter te laten!

Plaats:Tilburg
Regio:Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
(Afstudeer)stage richting office management bij een groot accountantskantoor

Doe jij de HBO opleiding Office Management? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting op het gebied van Office Management in Amsterdam? Dit bedrijf is een gerenommeerd accountantskantoor die uit ongeveer 85 ervaren werknemers bestaat. Momenteel hebben zij de behoefte aan de ondersteuning van een (afstudeer)stagiair. Voor een derdejaarsstudent liggen er verschillende werkzaamheden klaar en een vierdejaarsstudent kan aan de slag gaan met een volledig zelfstandige opdracht. Dit bedrijf biedt goede begeleiding en je komt terecht in een jong en informeel team. Lijkt deze (afstudeer)stage jou interessant? Laat dan nu jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Ede, Alkmaar, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.