Afstudeerstage Bedrijfskunde

Samen met StageMax vind je snel jouw ideale Bedrijfskunde afstudeerstage! Doordat we altijd een persoonlijke match maken tussen student en stagebedrijf, ben je verzekerd van een Bedrijfskunde afstudeeropdracht die echt bij je past. We gaan namelijk uitgebreid in gesprek met het bedrijf met de bedrijfskundige afstudeeropdracht én met jou!

Schrijf je nu gratis in, zodat we je kunnen gaan helpen in je zoektocht naar de perfecte Bedrijfskunde afstudeerstage in Nederland. Wil je toch liever eerst zelf even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Bedrijfskunde afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Amsterdam
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Nijmegen
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Eindhoven
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Rotterdam
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw Bedrijfskunde afstudeerstage

Bedrijfskunde is een brede studie die zich richt op de organisatie en omgeving van bedrijven. Tijdens een HBO of universitaire studie Bedrijfskunde leer je ook over andere disciplines die gerelateerd zijn aan Bedrijfskunde, zoals sociologie, economie, psychologie en rechten. Tijdens jouw afstudeerstage Bedrijfskunde kun je dus ook in al die disciplines jouw afstudeeronderzoek voltooien. Voor jou als Bedrijfskunde student dus een uitdaging om te weten wat je leuk vindt en in welke richting je gaat afstuderen.

Over het algemeen kun je tijdens een afstudeerstage Bedrijfskunde in allerlei commerciële bedrijven terechtkomen. Dit kan variëren van grote multinationals tot midden- en kleinbedrijf (MKB). In een kleine organisatie voer je meestal een breder onderzoek uit, zoals een marktonderzoek of je schrijft een ondernemingsplan. In grotere organisaties kom je als afstudeerder terecht op een afdeling marketing, sales of logistiek. Je voert doorgaans een specialistischer afstudeeronderzoek uit tijdens jouw afstudeerstage.

Binnen organisaties zijn er verschillende bedrijfskundige afstudeeropdrachten mogelijk. Om je een beter beeld te geven van wat je allemaal kunt doen tijdens een afstudeeropdracht Bedrijfskunde sommen we hieronder een aantal mogelijkheden op: 

 • Kwaliteitsbeheersing projecten
 • Certificeringtrajecten zoals bijvoorbeeld ISO 9001
 • VCA Procesanalysetrajecten
 • Optimalisatie trajecten
 • Opzetten risico inventarisatie projecten
 • Marktonderzoek
 • Strategische beleidsplannen
 • Opstellen internationaal marketingplan
 • Internationaal marktonderzoek
 • Ondernemingsplan
 • Exportplan
 • Quickscan uitvoeren (organisatieanalyse)
 • Invoering beloningssysteem
 • Analyse bedrijfsprocessen

 

De nieuwste bedrijfskunde afstudeerstages

Afstudeeropdracht richting strategische marketing bij international actieve onderneming

Volg jij een studie in de richting van Marketing, Bedrijfskunde of een aanverwante richting? Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan met een strategisch marketingplan? Dan zoekt deze internationale organisatie in Amsterdam jou! Jij als afstudeerder gaat aan de slag met het schrijven van een strategisch marketingplan. Hier ga jij je bezig houden met een breed onderwerpen. Het is een internationale organisatie en het is dan ook van belang dat jij de Engelse taal goed beheerst. Ben jij de student die dit bedrijf zoekt? Laat dit dan direct weten door je CV en motivatie toe te sturen.

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Alphen a.d. Rijn
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Vierdejaars afstudeeropdracht voor marketingstudent bij technisch projectenbureau

Studeer jij momenteel een opleiding in de richting van Marketing op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in omgeving het Gooi? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Dit bedrijf is een technisch projectenbureau gevestigd in regio het Gooi. Op projectbasis werken zij samen met verschillende technische bedrijven. Er zijn ongeveer 70 mensen werkzaam op deze prachtige locatie. Intern is de sfeer informeel en open en hierdoor zal je je snel op je gemak voelen. Als vierdejaars student kan je voor je afstuderen aan de slag met het uitvoeren van een onderzoek op marketing gebied. Is dit iets wat jou interessant lijkt? En ben jij daarnaast creatief ingesteld en heb jij een proactieve houding? Reageer dan nu snel met jouw cv en motivatie.

Plaats:Regio het Gooi
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hoofddorp, Hilversum
Startdatum: per direct, september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.