Afstudeerstage Bedrijfskunde

Samen met StageMax vind je snel jouw ideale Bedrijfskunde afstudeerstage! Doordat we altijd een persoonlijke match maken tussen student en stagebedrijf, ben je verzekerd van een Bedrijfskunde afstudeeropdracht die echt bij je past. We gaan namelijk uitgebreid in gesprek met het bedrijf met de bedrijfskundige afstudeeropdracht én met jou!

Schrijf je nu gratis in, zodat we je kunnen gaan helpen in je zoektocht naar de perfecte Bedrijfskunde afstudeerstage in Nederland. Wil je toch liever eerst zelf even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Bedrijfskunde afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Amsterdam
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Nijmegen
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Eindhoven
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Rotterdam
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw Bedrijfskunde afstudeerstage

Bedrijfskunde is een brede studie die zich richt op de organisatie en omgeving van bedrijven. Tijdens een HBO of universitaire studie Bedrijfskunde leer je ook over andere disciplines die gerelateerd zijn aan Bedrijfskunde, zoals sociologie, economie, psychologie en rechten. Tijdens jouw afstudeerstage Bedrijfskunde kun je dus ook in al die disciplines jouw afstudeeronderzoek voltooien. Voor jou als Bedrijfskunde student dus een uitdaging om te weten wat je leuk vindt en in welke richting je gaat afstuderen.

Over het algemeen kun je tijdens een afstudeerstage Bedrijfskunde in allerlei commerciële bedrijven terechtkomen. Dit kan variëren van grote multinationals tot midden- en kleinbedrijf (MKB). In een kleine organisatie voer je meestal een breder onderzoek uit, zoals een marktonderzoek of je schrijft een ondernemingsplan. In grotere organisaties kom je als afstudeerder terecht op een afdeling marketing, sales of logistiek. Je voert doorgaans een specialistischer afstudeeronderzoek uit tijdens jouw afstudeerstage.

Binnen organisaties zijn er verschillende bedrijfskundige afstudeeropdrachten mogelijk. Om je een beter beeld te geven van wat je allemaal kunt doen tijdens een afstudeeropdracht Bedrijfskunde sommen we hieronder een aantal mogelijkheden op: 

 • Kwaliteitsbeheersing projecten
 • Certificeringtrajecten zoals bijvoorbeeld ISO 9001
 • VCA Procesanalysetrajecten
 • Optimalisatie trajecten
 • Opzetten risico inventarisatie projecten
 • Marktonderzoek
 • Strategische beleidsplannen
 • Opstellen internationaal marketingplan
 • Internationaal marktonderzoek
 • Ondernemingsplan
 • Exportplan
 • Quickscan uitvoeren (organisatieanalyse)
 • Invoering beloningssysteem
 • Analyse bedrijfsprocessen

 

De nieuwste bedrijfskunde afstudeerstages

Brede (afstudeer)stage richting marketing bij handelspartij

Volg jij een studie richting marketing of aanverwante richting? Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waar jij ervaring op kan doen? Ben jij op zoek naar een brede marketing opdracht? Vindt jij het als afstudeerder niet erg om naast je afstuderen ook mee te werken binnen een organisatie? Dan is deze opdracht wellicht iets waar jij naar op zoek bent! Dit bedrijf is vanwege een grote ontwikkeling binnen haar organisatie op zoek naar een meewerkstagiair of afstudeerder die hen komt ondersteunen op de marketingafdeling. Is dit iets wat jij wel wil komen doen? Zo ja, laat dit ons direct weten door je CV en een motivatie toe te sturen.

Plaats:Regio Roosendaal
Regio:Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Vierdejaarsopdracht richting strategische marketlngplan bij een bedrijf in de vervoerssector

Volg jij een studie richting marketing of aanverwante richting? Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht waar jij je studie succesvol kan afronden? Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met het opstellen van een strategisch marketingplan? Vind jij het daarnaast niet erg om voor de helft van de tijd mee te helpen binnen de organisatie door een tal van werkzaamheden rondom marketing uit te voeren? Dan ben jij op zoek naar deze opdracht! Dit bedrijf actief in de vervoersector is op zoek naar een afstudeerder die een strategisch marketingonderzoek komt uitvoeren waar een focus op positionering ligt. Is dit iets wat jij wel voor deze organisatie wil doen? Laat dit ons weten door je CV en een motivatie toe te sturen.

Plaats:Regio Amsterdam
Regio:Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Alphen a.d. Rijn
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.