Afstudeerstage Bedrijfskunde

Samen met StageMax vind je snel jouw ideale Bedrijfskunde afstudeerstage! Doordat we altijd een persoonlijke match maken tussen student en stagebedrijf, ben je verzekerd van een Bedrijfskunde afstudeeropdracht die echt bij je past. We gaan namelijk uitgebreid in gesprek met het bedrijf met de bedrijfskundige afstudeeropdracht én met jou!

Schrijf je nu gratis in, zodat we je kunnen gaan helpen in je zoektocht naar de perfecte Bedrijfskunde afstudeerstage in Nederland. Wil je toch liever eerst zelf even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Bedrijfskunde afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Amsterdam
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Nijmegen
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Eindhoven
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Rotterdam
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw Bedrijfskunde afstudeerstage

Bedrijfskunde is een brede studie die zich richt op de organisatie en omgeving van bedrijven. Tijdens een HBO of universitaire studie Bedrijfskunde leer je ook over andere disciplines die gerelateerd zijn aan Bedrijfskunde, zoals sociologie, economie, psychologie en rechten. Tijdens jouw afstudeerstage Bedrijfskunde kun je dus ook in al die disciplines jouw afstudeeronderzoek voltooien. Voor jou als Bedrijfskunde student dus een uitdaging om te weten wat je leuk vindt en in welke richting je gaat afstuderen.

Over het algemeen kun je tijdens een afstudeerstage Bedrijfskunde in allerlei commerciële bedrijven terechtkomen. Dit kan variëren van grote multinationals tot midden- en kleinbedrijf (MKB). In een kleine organisatie voer je meestal een breder onderzoek uit, zoals een marktonderzoek of je schrijft een ondernemingsplan. In grotere organisaties kom je als afstudeerder terecht op een afdeling marketing, sales of logistiek. Je voert doorgaans een specialistischer afstudeeronderzoek uit tijdens jouw afstudeerstage.

Binnen organisaties zijn er verschillende bedrijfskundige afstudeeropdrachten mogelijk. Om je een beter beeld te geven van wat je allemaal kunt doen tijdens een afstudeeropdracht Bedrijfskunde sommen we hieronder een aantal mogelijkheden op: 

 • Kwaliteitsbeheersing projecten
 • Certificeringtrajecten zoals bijvoorbeeld ISO 9001
 • VCA Procesanalysetrajecten
 • Optimalisatie trajecten
 • Opzetten risico inventarisatie projecten
 • Marktonderzoek
 • Strategische beleidsplannen
 • Opstellen internationaal marketingplan
 • Internationaal marktonderzoek
 • Ondernemingsplan
 • Exportplan
 • Quickscan uitvoeren (organisatieanalyse)
 • Invoering beloningssysteem
 • Analyse bedrijfsprocessen

 

De nieuwste bedrijfskunde afstudeerstages

Laatstejaarsproject gericht op een marktonderzoek voor innovatief softwarebedrijf

Studeer jij in de richting van Marketing, Small Business and Retail Management of een aanverwante opleiding en ben je nog op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan bij een vooruitstrevend softwarebedrijf en vind je het leuk om een marktonderzoek te doen? Dan hebben wij een mogelijkheid voor jou! Dit bedrijf is gevestigd in de regio van Utrecht en heeft een mooie opdracht klaarliggen voor een vierdejaarsstudent. Ze hebben al veel ervaring met stagiaires en afstudeerders, en kunnen dus ook de juiste begeleiding bieden. Ben jij de persoon waarnaar wij op zoek zijn? Stuur ons dan nu je CV en motivatie!

Plaats:Regio Utrecht
Regio:Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
HR-gerelateerde procesoptimalisatie (afstudeer)stage bij ICT-bedrijf

Studeer jij momenteel een opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Human Ressource Management op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een derdejaars- of afstudeerstage? Heb jij affiniteit met procesoptimalisatie en interesse in HR? Dan is wellicht deze (afstudeer)stage iets voor jou. Dit bedrijf is een ICT-bedrijf gevestigd in Almere. Zij houden zich bezig met complexe ICT vraagstukken voor klanten. Intern zijn er ruim 70 mensen in dienst. Momenteel is dit bedrijf hard aan het groeien en daarom zijn ze op zoek naar een stagiair of afstudeerder die verschillende processen onder de loep wil gaan nemen. Ben jij wie ze zoeken? Laat dan snel jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Almere
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hilversum, Lelystad
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.