Afstudeerstage Bedrijfskunde

Samen met StageMax vind je snel jouw ideale Bedrijfskunde afstudeerstage! Doordat we altijd een persoonlijke match maken tussen student en stagebedrijf, ben je verzekerd van een Bedrijfskunde afstudeeropdracht die echt bij je past. We gaan namelijk uitgebreid in gesprek met het bedrijf met de bedrijfskundige afstudeeropdracht én met jou!

Schrijf je nu gratis in, zodat we je kunnen gaan helpen in je zoektocht naar de perfecte Bedrijfskunde afstudeerstage in Nederland. Wil je toch liever eerst zelf even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Bedrijfskunde afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Amsterdam
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Nijmegen
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Eindhoven
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Rotterdam
Alle Bedrijfskunde afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw Bedrijfskunde afstudeerstage

Bedrijfskunde is een brede studie die zich richt op de organisatie en omgeving van bedrijven. Tijdens een HBO of universitaire studie Bedrijfskunde leer je ook over andere disciplines die gerelateerd zijn aan Bedrijfskunde, zoals sociologie, economie, psychologie en rechten. Tijdens jouw afstudeerstage Bedrijfskunde kun je dus ook in al die disciplines jouw afstudeeronderzoek voltooien. Voor jou als Bedrijfskunde student dus een uitdaging om te weten wat je leuk vindt en in welke richting je gaat afstuderen.

Over het algemeen kun je tijdens een afstudeerstage Bedrijfskunde in allerlei commerciële bedrijven terechtkomen. Dit kan variëren van grote multinationals tot midden- en kleinbedrijf (MKB). In een kleine organisatie voer je meestal een breder onderzoek uit, zoals een marktonderzoek of je schrijft een ondernemingsplan. In grotere organisaties kom je als afstudeerder terecht op een afdeling marketing, sales of logistiek. Je voert doorgaans een specialistischer afstudeeronderzoek uit tijdens jouw afstudeerstage.

Binnen organisaties zijn er verschillende bedrijfskundige afstudeeropdrachten mogelijk. Om je een beter beeld te geven van wat je allemaal kunt doen tijdens een afstudeeropdracht Bedrijfskunde sommen we hieronder een aantal mogelijkheden op: 

 • Kwaliteitsbeheersing projecten
 • Certificeringtrajecten zoals bijvoorbeeld ISO 9001
 • VCA Procesanalysetrajecten
 • Optimalisatie trajecten
 • Opzetten risico inventarisatie projecten
 • Marktonderzoek
 • Strategische beleidsplannen
 • Opstellen internationaal marketingplan
 • Internationaal marktonderzoek
 • Ondernemingsplan
 • Exportplan
 • Quickscan uitvoeren (organisatieanalyse)
 • Invoering beloningssysteem
 • Analyse bedrijfsprocessen

 

De nieuwste bedrijfskunde afstudeerstages

Afstudeeropdracht richting online marketingplan van innovatieve dienst

Ben jij bezig met een opleiding in de richting van Marketing of Communicatie en heb je affiniteit en ervaring met online marketing? Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht en wil jij graag aan de slag met het uitwerken van een online marketingplan? Dan is dit bedrijf uit omgeving Hilversum misschien wel op zoek naar jou! De organisatie is namelijk op zoek naar een vierdejaarsstudent die bij hen aan de slag wil gaan met een mooie opdracht. Denk je dat dit iets voor jou is? Stuur ons dan snel je cv en laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent!

Plaats:Omgeving Hilversum
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Vierdejaarsopdracht Technische Bedrijfskunde bij ambitieus, technisch bedrijf

Volg jij de opleiding Technische Bedrijfskunde of een aanverwante studie en zoek je een uitdagende afstudeeropdracht? Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een groot, internationaal georiënteerd bedrijf en wil jij samen met de afdeling Engineering en de afdeling Quality de performance van een product gaan optimaliseren? Dan is dit iets voor jou! Het bedrijf is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student die in een team van ervaren professionals zijn of haar kennis wil gaan uitbreiden. Heb je interesse in deze opdracht? Laat het dan weten door snel je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Utrecht
Regio:Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort,
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.