Afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica

StageMax helpt je in je zoektocht naar een afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica! Wij hanteren een persoonlijke aanpak: eerst gaan we na welke wensen jij hebt om deze vervolgens te koppelen aan de afstudeerstages van bedrijven die klant bij ons zijn. Wij selecteren alleen die afstudeerstages Bedrijfskundige Informatica die het beste bij jou passen!

Je kunt zelf even kijken naar wat wij allemaal aanbieden of je schrijft je meteen in om gratis van onze diensten gebruik te maken!

 

 

Bedrijfskundige Informatica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskunde Informatica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Bedrijfskunde Informatica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Bedrijfskunde Informatica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Bedrijfskunde Informatica afstudeerstages in Groningen
Alle Bedrijfskunde Informatica afstudeerstages in Utrecht

 

"Ik geef StageMax een 8. De opdrachten sloten goed aan op mijn wensen en er was genoeg keuze!" - Primo uit Rotterdam

 

Jouw Bedrijfskundige Informatica afstudeerstage

Een bedrijfskundig informaticus richt zich op de optimalisatie van bedrijfsprocessen en informatiesystemen. Analytische vaardigheden komen dan ook goed van pas bij een Bedrijfskundige Informatica afstudeerstage.

Tijdens jouw afstudeeropdracht ga je een proces of systeem analyseren en een optimalisatievoorstel schrijven. Meestal mag je dit voorstel ook in de praktijk brengen door het alleen of in een team te implementeren. Denk bij een afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica aan het uitzoeken en implementeren van een ERP-pakket of CRM-pakket. Tegelijkertijd ben je vaak ook diegene die zo’n verandering moet ‘dragen’ binnen een organisatie. Goede adviserende en sociale vaardigheden zijn dus vaak een must.

Tijdens jouw afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica kun je terecht komen in diverse bedrijven. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij een ICT-consultancybureau, softwarehuis of webbureau.

We hebben een overzicht gemaakt van verschillende soorten Bedrijfskundige Informatica afstudeeropdrachten om je zo een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Bedrijfskundige Informatica afstudeerstage. 

  • Automatiseren bedrijfsprocessen
  • Procesanalyses
  • Pakketselectie
  • Implementatie van verschillende soorten pakketten (ERP, CRM, CMS)
  • E-commerce vraagstukken

 

Doel van jouw afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica

Tijdens je afstudeerstage laat je zien dat je een opdracht binnen het vakgebied Bedrijfskundige Informatica zelfstandig kan oppakken. Eigenlijk bewijs je dat je klaar bent om dit werkveld te gaan betreden. Er is een kans dat het bedrijf van je afstudeerstage je een baan aanbiedt, dus denk goed na over de opdracht die je gaat uitvoeren en het bedrijf waar je dat doet!

 

De nieuwste bedrijfskundige informatica afstudeerstages

Laatstejaarsstage richting consultancy of procesoptimalisatie bij internationale organisatie

Ben jij op zoek naar een brede en uitdagende afstudeeropdracht en zit jij in het vierde jaar van een opleiding in de richting van ICT of ICT-Consultancy? Dit internationale bedrijf in de regio van Utrecht is op zoek naar iemand met een brede technische kennis die het ook leuk vindt om de technische consultancy kant op te gaan. Er liggen meerdere mogelijkheden voor een opdracht binnen de organisatie, zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een opdracht in richting procesoptimalisatie op te pakken. In samenspraak met het bedrijf zal jij gaan kijken welke opdracht het beste bij jou past. Je komt terecht in een innovatief, internationaal en ambitieus bedrijf met grootste plannen voor de toekomst. Ben jij de afstudeerder waarnaar deze onderneming op zoek is? Reageer dan nu met je CV en laat in je motivatie zien waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze opdracht!

Plaats:Regio Utrecht
Regio:Amsterdam, Ede, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn...
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
(Afstudeer)opdracht ERP implementatie bij innovatieve dienstverlener

Ben jij een student die affiniteit heeft met processen en ERP systemen? Heb jij een achtergrond in de richting van Bedrijfseconomie of Business IT and Management? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou bij een toonaangevend familiebedrijf in de regio van Amersfoort. Onze klant is bezig met het implementeren van een nieuw ERP systeem en ze zoeken een student die het leuk vindt om zich daar verder in te verdiepen. Zit jij in het derde of vierde jaar van jouw opleiding en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met ERP systemen? Stuur ons dan snel je CV en laat ons weten waarom je interesse hebt!

Plaats:Regio Amersfoort
Regio:Utrecht, Amersfoort, Hilversum,
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.