Afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica

StageMax helpt je in je zoektocht naar een afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica! Wij hanteren een persoonlijke aanpak: eerst gaan we na welke wensen jij hebt om deze vervolgens te koppelen aan de afstudeerstages van bedrijven die klant bij ons zijn. Wij selecteren alleen die afstudeerstages Bedrijfskundige Informatica die het beste bij jou passen!

Je kunt zelf even kijken naar wat wij allemaal aanbieden of je schrijft je meteen in om gratis van onze diensten gebruik te maken!

 

 

Bedrijfskundige Informatica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskunde Informatica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Bedrijfskunde Informatica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Bedrijfskunde Informatica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Bedrijfskunde Informatica afstudeerstages in Groningen
Alle Bedrijfskunde Informatica afstudeerstages in Utrecht

 

"Ik geef StageMax een 8. De opdrachten sloten goed aan op mijn wensen en er was genoeg keuze!" - Primo uit Rotterdam

 

Jouw Bedrijfskundige Informatica afstudeerstage

Een bedrijfskundig informaticus richt zich op de optimalisatie van bedrijfsprocessen en informatiesystemen. Analytische vaardigheden komen dan ook goed van pas bij een Bedrijfskundige Informatica afstudeerstage.

Tijdens jouw afstudeeropdracht ga je een proces of systeem analyseren en een optimalisatievoorstel schrijven. Meestal mag je dit voorstel ook in de praktijk brengen door het alleen of in een team te implementeren. Denk bij een afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica aan het uitzoeken en implementeren van een ERP-pakket of CRM-pakket. Tegelijkertijd ben je vaak ook diegene die zo’n verandering moet ‘dragen’ binnen een organisatie. Goede adviserende en sociale vaardigheden zijn dus vaak een must.

Tijdens jouw afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica kun je terecht komen in diverse bedrijven. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij een ICT-consultancybureau, softwarehuis of webbureau.

We hebben een overzicht gemaakt van verschillende soorten Bedrijfskundige Informatica afstudeeropdrachten om je zo een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Bedrijfskundige Informatica afstudeerstage. 

  • Automatiseren bedrijfsprocessen
  • Procesanalyses
  • Pakketselectie
  • Implementatie van verschillende soorten pakketten (ERP, CRM, CMS)
  • E-commerce vraagstukken

 

Doel van jouw afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica

Tijdens je afstudeerstage laat je zien dat je een opdracht binnen het vakgebied Bedrijfskundige Informatica zelfstandig kan oppakken. Eigenlijk bewijs je dat je klaar bent om dit werkveld te gaan betreden. Er is een kans dat het bedrijf van je afstudeerstage je een baan aanbiedt, dus denk goed na over de opdracht die je gaat uitvoeren en het bedrijf waar je dat doet!

 

De nieuwste bedrijfskundige informatica afstudeerstages

Derde- of vierdejaarsstage gericht op informatiebeveiliging bij innovatief bedrijf

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Informatiebeveiliging, Information Management of heb jij veel kennis van/affiniteit met informatiebeveiliging? Ben je op zoek naar een stage of afstudeerproject en lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met de veiligheid van de interne processen van het bedrijf? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Deze organisatie uit de regio van Utrecht is een innovatieve speler op de softwaremarkt en hecht daarnaast ook veel waarde aan de informatiebeveiliging binnen de organisatie zelf. Momenteel zijn ze op zoek naar een stagiair of afstudeerder die hen hierin wil komen ondersteunen. Lijkt dit je interessant? Laat ons dan snel weten waarom je graag in aanmerking komt voor deze opdracht en stuur ons je cv!

februari 2022februari 2022
Regio Utrecht
Bedrijfskunde, ICT-adviesToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord