Afstudeerstage Commerciële Economie

Studeer jij Commerciële Economie en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Dan ben je bij StageMax aan het juiste adres! Wij maken namelijk altijd een persoonlijke match tussen afstudeerder en bedrijf om een perfect afstudeerstage voor jou te vinden. Eerst inventariseren we jouw wensen en vervolgens koppelen wij deze aan de afstudeersstages van de bedrijven die klant bij ons zijn.

Zullen wij alvast op zoek gaan naar een Commerciële Economie afstudeerstage? Schrijf je dan in! Wil je eerst even het aanbod bekijken? Ga dan lekker je gang! 

 

 

Commerciële Economie afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Amsterdam
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Nijmegen
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Eindhoven
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Groningen
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Utrecht

 

"Ondanks dat ik mezelf op het laatste moment inschreef werd ik meteen geholpen bij het vinden van een afstudeerstage!" - Casper uit Eindhoven

 

Jouw Commerciële Economie afstudeerstage

Tijdens jouw opleiding heb je al waarschijnlijk al diverse onderzoeken uitgevoerd. Tijdens een afstudeerstage Commerciële Economie ga je een groot onderzoek uitvoeren, waarvoor je ongeveer vijf maanden de tijd krijgt. Sommige studenten mogen ook een gedeelte van hun tijd spenderen aan het implementeren van een oplossing of plan dat ze geschreven hebben. Dit is afhankelijk van jouw opleiding en stagebedrijf.

De meeste afstudeerstages Commerciële Economie richten zich op het schrijven van een plan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een salesplan, een marketingplan of een ondernemingsplan. Je kunt je ook richten op het onderzoeken van het imago van je stagebedrijf of de klanttevredenheid. Een goed opgezet plan is belangrijk voor het succesvol afronden van je stage.

We hebben een overzicht gemaakt van de verschillende soorten Commerciële Economie afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden. 

  • Opzetten marktonderzoeken
  • Opzetten marketingplan
  • Businessplan uitwerken
  • Nieuw product in de markt zetten
  • Klanttevredenheidsonderzoek
  • Imago onderzoek
  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Ondernemingsplan
  • Online marketingplan / strategie
  • Salesplan opstellen

 

Doel van jouw afstudeerstage Commerciële Economie

Het doel van je Commerciële Economie afstudeerstage is te laten zien dat je geschikt bent om aan het werk te gaan in dit vakgebied. Je toont aan dat je je kennis vanuit de opleiding toe kan passen in de praktijk en dat je zelfstandig een opdracht kan oppakken. Denk goed na over welke opdracht je wil gaan doen, want misschien wil het bedrijf je wel aannemen na een succesvolle afronding van je Commerciële Economie afstudeerstage!

 

De nieuwste commerciële economie afstudeerstages

(Afstudeer)stage Online Marketing bij innovatief projectbureau

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Marketing, Commerciële Economie, Communicatie of een aanverwante studie en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Heb jij affiniteit met online marketing en wil je aan de slag bij een innovatief en ambitieus bedrijf uit regio het Gooi? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Deze organisatie is namelijk op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent die mee wil gaan denken over hoe het bedrijf hun merk nog beter op de kaart kan zetten. Wil jij graag in aanmerking komen voor deze stage? Stuur ons dan snel je CV en laat ons weten waarom jij de geschikte persoon bent!

Plaats:Regio het Gooi
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hoofddorp, Hilversum
Startdatum: per direct, februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Vierdejaarsopdracht richting naamsbekendheid van technische speler

Volg jij een opleiding in de richting van Commerciële Economie of een aanverwante studie en zoek je een mooie afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met marketing en wil jij een bedrijf helpen bij het in de markt zetten van hun nieuwe logo? Dan is deze technische organisatie uit regio Utrecht op zoek naar jou! Het bedrijf heeft sinds kort een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, en nu is het van belang dat dit onder de aandacht komt van nieuwe en potentiële klanten. Daarom zijn ze op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder die hiermee aan de slag wil gaan. Heb je interesse in deze opdracht? Reageer dan snel door je CV en motivatie achter te laten!

Plaats:Nieuwegein
Regio:Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort...
Startdatum: per direct, februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.