Afstudeerstage Commerciële Economie

Studeer jij Commerciële Economie en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Dan ben je bij StageMax aan het juiste adres! Wij maken namelijk altijd een persoonlijke match tussen afstudeerder en bedrijf om een perfect afstudeerstage voor jou te vinden. Eerst inventariseren we jouw wensen en vervolgens koppelen wij deze aan de afstudeersstages van de bedrijven die klant bij ons zijn.

Zullen wij alvast op zoek gaan naar een Commerciële Economie afstudeerstage? Schrijf je dan in! Wil je eerst even het aanbod bekijken? Ga dan lekker je gang! 

 

 

Commerciële Economie afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Amsterdam
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Nijmegen
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Eindhoven
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Groningen
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Utrecht

 

"Ondanks dat ik mezelf op het laatste moment inschreef werd ik meteen geholpen bij het vinden van een afstudeerstage!" - Casper uit Eindhoven

 

Jouw Commerciële Economie afstudeerstage

Tijdens jouw opleiding heb je al waarschijnlijk al diverse onderzoeken uitgevoerd. Tijdens een afstudeerstage Commerciële Economie ga je een groot onderzoek uitvoeren, waarvoor je ongeveer vijf maanden de tijd krijgt. Sommige studenten mogen ook een gedeelte van hun tijd spenderen aan het implementeren van een oplossing of plan dat ze geschreven hebben. Dit is afhankelijk van jouw opleiding en stagebedrijf.

De meeste afstudeerstages Commerciële Economie richten zich op het schrijven van een plan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een salesplan, een marketingplan of een ondernemingsplan. Je kunt je ook richten op het onderzoeken van het imago van je stagebedrijf of de klanttevredenheid. Een goed opgezet plan is belangrijk voor het succesvol afronden van je stage.

We hebben een overzicht gemaakt van de verschillende soorten Commerciële Economie afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden. 

  • Opzetten marktonderzoeken
  • Opzetten marketingplan
  • Businessplan uitwerken
  • Nieuw product in de markt zetten
  • Klanttevredenheidsonderzoek
  • Imago onderzoek
  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Ondernemingsplan
  • Online marketingplan / strategie
  • Salesplan opstellen

 

Doel van jouw afstudeerstage Commerciële Economie

Het doel van je Commerciële Economie afstudeerstage is te laten zien dat je geschikt bent om aan het werk te gaan in dit vakgebied. Je toont aan dat je je kennis vanuit de opleiding toe kan passen in de praktijk en dat je zelfstandig een opdracht kan oppakken. Denk goed na over welke opdracht je wil gaan doen, want misschien wil het bedrijf je wel aannemen na een succesvolle afronding van je Commerciële Economie afstudeerstage!

 

De nieuwste commerciële economie afstudeerstagesToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord