Afstudeerstage Commerciële Economie

Studeer jij Commerciële Economie en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Dan ben je op het juiste adres! Wij helpen namelijk elk jaar meer dan 4200 studenten Commerciële Economie aan een afstudeerstage. Wij hebben namelijk contact met meer dan 1600 bedrijven en kunnen de perfecte match vinden voor jou! Zullen wij alvast op zoek gaan naar een Commerciële Economie afstudeerstage? Schrijf je dan in! Wil je eerst even het aanbod bekijken? Ga dan lekker je gang! 

 

 

Commerciële Economie afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Amsterdam
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Nijmegen
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Eindhoven
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Groningen
Alle Commerciële Economie afstudeerstages in Utrecht

 

"Ondanks dat ik mezelf op het laatste moment inschreef werd ik meteen geholpen bij het vinden van een afstudeerstage!" - Casper uit Eindhoven

 

Jouw Commerciële Economie afstudeerstage

Tijdens jouw opleiding heb je al diverse onderzoeken uitgevoerd. Tijdens een afstudeerstage Commerciële Economie ga je een groot onderzoek uitvoeren, waarvoor je vijf maanden de tijd krijgt. Sommige studenten mogen ook een gedeelte van hun tijd spenderen aan het implementeren van een oplossing of plan wat ze geschreven hebben. Dit is afhankelijk van jouw opleiding en stagebedrijf. De meeste afstudeerstages Commerciële Economie richten zich op het schrijven van een plan. Denk aan een sales- en marketingplan of een ondernemingsplan. Je kunt je ook richten op het onderzoeken van het imago van je stagebedrijf of de klanttevredenheid. Een goed opgezet plan is belangrijk voor het succesvol afronden van je stage. Vergeet niet om ook een managementsamenvatting te schrijven, zodat diverse medewerkers jouw conclusies en aanbevelingen kunnen lezen, zonder dat ze jouw hele plan moeten doorlezen.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Commerciële Economie afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Commerciële Economie afstudeerstage. 

  • Opzetten marktonderzoeken
  • Opzetten marketingplan
  • Businessplan uitwerken
  • Nieuw product in de markt zetten
  • Klanttevredenheidsonderzoek
  • Imago onderzoek
  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Ondernemingsplan
  • Online marketingplan / strategie
  • Salesplan opstellen

De nieuwste commerciële economie afstudeerstages
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.