Afstudeerstage Communicatie en Multimedia Design

Samen met StageMax vind je snel jouw ideale Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage! Doordat we altijd een persoonlijke match maken tussen student en stagebedrijf ben je verzekerd van een CMD afstudeeropdracht die echt bij je past. We gaan namelijk eerst na wat jouw wensen zijn voor een Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage en gaan vervolgens in welke afstudeeropdracht binnen ons aanbod deze wensen terugkomen.

Schrijf je nu gratis in, zodat wij jou meteen kunnen helpen in je zoektocht naar de perfecte Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage. Wil je toch liever eerst zelf even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Amsterdam
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Nijmegen
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Eindhoven
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Groningen
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Utrecht

 

"De interessante ICT-opdrachten van StageMax trokken meteen mijn aandacht!" - Menno uit Barneveld

 

Jouw Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage

Tijdens je afstudeerstage Communicatie en Multimedia Design (CMD) ga je een onderzoek of analyse doen en vaak mag je jouw aanbevelingen ook implementeren. De focus van jouw afstudeeropdracht ligt vaak op designvlak. Je moet ook wel verstand hebben van communicatie en techniek om jouw ideeën te implementeren.

In je afstudeerstages Communicatie en Multimedia Design kun je veel kanten op. Als ontwerpen jouw voorkeur heeft, kun je bijvoorbeeld een user interface gaan ontwerpen of het design voor een nieuwe applicatie ontwikkelen. Ben je meer thuis in programmeertalen? Veel studenten gaan ook aan de slag als webdeveloper tijdens hun afstudeerstage CMD.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal mogelijkheden voor je Communicatie en Multimedia Design afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van je afstudeerstage: 

  • Ontwikkelen van een webapplicatie
  • Ontwikkelen van een gebruikersinterface
  • Vormgeving voor een website of game ontwikkelen

 

Doel van jouw afstudeerstage Communicatie en Multimedia Design

Met het succesvol afronden van je Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage laat je zien dat je geschikt bent om binnen dit vakgebeid te gaan werken. Dit doe je door zelfstandig met je opdracht aan de slag te gaan. Denk goed na over wat je wilt doen tijdens je afstudeerstage, want wellicht ga je dit later wel als werk doen!

 

De nieuwste CMD afstudeerstages

Vierdejaarsopdracht online marketing gericht op SEO/SEA bij softwareorganisatie

Ben jij een student in de richting van Commerciële Economie, Small Business & Retail Management of een aanverwante opleiding en ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met online marketing en kennis van SEO/SEA? Dan is deze organisatie, gevestigd in Breda, mogelijk op zoek naar jou! Het bedrijf is een innovatieve softwareorganisatie dat haar werkzaamheden op het gebied van online marketing naar een hoger niveau wil gaan tillen. Als afstudeerder zal jij hier een mooi project in op kunnen gaan pakken en daarnaast krijg je de mogelijkheid om ook wat extra werkervaring op te doen tijdens jouw afstudeerperiode. Denk je dat dit iets voor jou is? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen.

Plaats:Breda
Regio:Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Derde- of vierdejaarsstage gericht op online marketing bij bedrijf in automotive branche

Ben jij een HBO of WO student en volg je een studie in de richting van Communicatie, Commerciële Economie, SBRM of een aanverwante studie? Ben je op zoek naar een derdejaarsstage of afstudeeropdracht en zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij een bedrijf dat actief is in de automotive industrie? Dan hebben wij wellicht een leuke mogelijkheid voor je! Bij dit bedrijf uit regio Emmen willen ze namelijk gaan kijken hoe zij hun huidige website kunnen gaan promoten en updaten, zodat ze deze beter aan de man kunnen krijgen en jij kan hier een mooi project in oppakken! Lijkt je dit interessant? Reageer dan snel door je cv en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Regio Emmen
Regio:Emmen, Zwolle, Almelo, Assen, Hoogeveen, Meppel
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.