Afstudeerstage Communicatie en Multimedia Design

Samen met StageMax vind je snel jouw ideale Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage! Doordat we altijd een persoonlijke match maken tussen student en stagebedrijf ben je verzekerd van een CMD afstudeeropdracht die echt bij je past. We gaan namelijk eerst na wat jouw wensen zijn voor een Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage en gaan vervolgens in welke afstudeeropdracht binnen ons aanbod deze wensen terugkomen.

Schrijf je nu gratis in, zodat wij jou meteen kunnen helpen in je zoektocht naar de perfecte Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage. Wil je toch liever eerst zelf even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Amsterdam
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Nijmegen
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Eindhoven
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Groningen
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Utrecht

 

"De interessante ICT-opdrachten van StageMax trokken meteen mijn aandacht!" - Menno uit Barneveld

 

Jouw Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage

Tijdens je afstudeerstage Communicatie en Multimedia Design (CMD) ga je een onderzoek of analyse doen en vaak mag je jouw aanbevelingen ook implementeren. De focus van jouw afstudeeropdracht ligt vaak op designvlak. Je moet ook wel verstand hebben van communicatie en techniek om jouw ideeën te implementeren.

In je afstudeerstages Communicatie en Multimedia Design kun je veel kanten op. Als ontwerpen jouw voorkeur heeft, kun je bijvoorbeeld een user interface gaan ontwerpen of het design voor een nieuwe applicatie ontwikkelen. Ben je meer thuis in programmeertalen? Veel studenten gaan ook aan de slag als webdeveloper tijdens hun afstudeerstage CMD.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal mogelijkheden voor je Communicatie en Multimedia Design afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van je afstudeerstage: 

  • Ontwikkelen van een webapplicatie
  • Ontwikkelen van een gebruikersinterface
  • Vormgeving voor een website of game ontwikkelen

 

Doel van jouw afstudeerstage Communicatie en Multimedia Design

Met het succesvol afronden van je Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage laat je zien dat je geschikt bent om binnen dit vakgebeid te gaan werken. Dit doe je door zelfstandig met je opdracht aan de slag te gaan. Denk goed na over wat je wilt doen tijdens je afstudeerstage, want wellicht ga je dit later wel als werk doen!

 

De nieuwste CMD afstudeerstages

Derde- of vierdejaarsstage (online) marketing bij innovatieve internationale partij

Ben jij een derdejaars- of laatstejaars student aan een HBO of WO opleiding in de richting van Commerciële Economie, Marketing Management of Ondernemerschap & Retail Management? Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht, en heb jij veel affiniteit met de marketing kant binnen jouw studie? Dan komt deze internationale organisatie uit de regio van Rotterdam graag in contact met jou! Het bedrijf is internationaal actief in de bouw sector en momenteel zijn ze op zoek naar een enthousiaste student die aan de slag wil gaan op de marketing afdeling. Heeft dit jouw interesse gewekt en wil je graag meer weten? Reageer dan snel door je CV en motivatie toe te sturen!

Plaats:Regio Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Alphen a.d. Rijn, Gouda
Startdatum: september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Marketingstage voor een derde- of vierdejaars bij toonaangevend media bedrijf

Wil jij graag meer leren op het gebied van (online) marketing en ben je nog op zoek naar een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht? Dit bedrijf in de regio van Hilversum heeft een interessante mogelijkheid voor jou! De organisatie richt zich op het maken van commercials voor onder andere televisie en social media en momenteel zijn ze op zoek naar versterking. Als derdejaars zal jij het marketingteam gaan versterken en je bezig gaan houden met verschillende werkzaamheden. Als afstudeerder is het mogelijk om daarnaast een uitdagende opdracht op te pakken. Klinkt dit interessant en heb jij interesse in (online) marketing? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats:Regio Hilversum
Regio:Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Hilversum
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.