Afstudeerstage Communicatie en Multimedia Design

Samen met StageMax vind je snel jouw ideale Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage! Doordat we altijd een persoonlijke match maken tussen student en stagebedrijf ben je verzekerd van een CMD afstudeeropdracht die echt bij je past. We gaan namelijk eerst na wat jouw wensen zijn voor een Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage en gaan vervolgens in welke afstudeeropdracht binnen ons aanbod deze wensen terugkomen.

Schrijf je nu gratis in, zodat wij jou meteen kunnen helpen in je zoektocht naar de perfecte Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage. Wil je toch liever eerst zelf even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Amsterdam
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Nijmegen
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Eindhoven
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Groningen
Alle Communicatie en Multimedia Design afstudeerstages in Utrecht

 

"De interessante ICT-opdrachten van StageMax trokken meteen mijn aandacht!" - Menno uit Barneveld

 

Jouw Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage

Tijdens je afstudeerstage Communicatie en Multimedia Design (CMD) ga je een onderzoek of analyse doen en vaak mag je jouw aanbevelingen ook implementeren. De focus van jouw afstudeeropdracht ligt vaak op designvlak. Je moet ook wel verstand hebben van communicatie en techniek om jouw ideeën te implementeren.

In je afstudeerstages Communicatie en Multimedia Design kun je veel kanten op. Als ontwerpen jouw voorkeur heeft, kun je bijvoorbeeld een user interface gaan ontwerpen of het design voor een nieuwe applicatie ontwikkelen. Ben je meer thuis in programmeertalen? Veel studenten gaan ook aan de slag als webdeveloper tijdens hun afstudeerstage CMD.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal mogelijkheden voor je Communicatie en Multimedia Design afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van je afstudeerstage: 

  • Ontwikkelen van een webapplicatie
  • Ontwikkelen van een gebruikersinterface
  • Vormgeving voor een website of game ontwikkelen

 

Doel van jouw afstudeerstage Communicatie en Multimedia Design

Met het succesvol afronden van je Communicatie en Multimedia Design afstudeerstage laat je zien dat je geschikt bent om binnen dit vakgebeid te gaan werken. Dit doe je door zelfstandig met je opdracht aan de slag te gaan. Denk goed na over wat je wilt doen tijdens je afstudeerstage, want wellicht ga je dit later wel als werk doen!

 

De nieuwste CMD afstudeerstages

Afstudeer(stage) richting mediaplanning en commercie bij een gerenommeerd mediabedrijf

Ben jij een vierdejaars student in de richting van Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde? Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met de media-industrie? Wil jij graag meer leren over mediaplanning en heb jij gevoel voor commercie? Dit bedrijf is een gerenommeerde mediaorganisatie in Amsterdam en ze zoeken een enthousiaste afstudeerder die graag bij hen aan de slag wil gaan! Je gaat in overleg met het bedrijf een uitdagende opdracht formuleren waar jij op gaat afstuderen! Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan direct en stuur je cv en motivatie op!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Purmerend
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Communicatie en Multimedia Design (afstudeer)stage richting video content bij innovatief bedrijf

Studeer jij Communicatie & Multimedia Design of volg je een studie die hieraan verwant is? Zit je momenteel in je derde of vierde studiejaar en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met video content en wil je ook graag hiermee aan de slag gaan? Dan is dit bedrijf in Amsterdam op zoek naar jou! Het is een innovatieve ICT-consultancypartij en zij zoeken een creatieve student die bij hen een stage of opdracht op video gebied op wil pakken. Wil jij hier graag mee aan de slag gaan? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Marketingstage bij een innovatieve multinational

Zit jij in je derde studiejaar van je studie Bedrijfskunde, Communicatie of Marketing? Ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage op marketinggebied? Wil je graag volledig meedraaien op de marketingafdeling van een bekende multinational? Dan is dit bedrijf in Rotterdam op zoek naar jou! Ze hebben een uitdagende stagen opstaan op de marketingafdeling en zoeken dus een gemotiveerde student die hier graag aan de slag wil gaan. Je zal terechtkomen in een open en informeel team waardoor jij je hier snel op je plek zal voelen. Heeft dit je interesse gewerkt? Reageer dan direct met je cv en motivatie op deze vacature!

Plaats:Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Breda
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.