Afstudeerstage Elektrotechniek

StageMax kan samen met jou een ideale afstudeerstage Elektrotechniek vinden! Wij maken voor elke student een persoonlijke match met een bedrijf dat goed aansluit bij jouw wensen. Op die manier hebben allebei de partijen een mooie ervaring. Inmiddels hebben we dan ook al vele studenten Elektrotechniek aan een afstudeerstage bij één of meerdere van onze bedrijven kunnen plaatsen.

Wil jij ook een mooie afstudeerstage Elektrotechniek? Schrijf je dan gratis in of kijk even rond op de website!

 

 
 
 

Elektrotechniek afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Amsterdam
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Nijmegen
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Eindhoven
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Groningen
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stage. Er worden veel leuke vacatures aangeboden!" - Bart uit Deventer

 

Jouw Elektrotechniek afstudeerstage

Tijdens jouw studie Elektotechniek word je opgeleid tot elektrotechnisch ingenieur. Na jouw afstudeerstage kun je bij veel verschillende bedrijven gaan werken. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag bij een elektriciteitstransporteur of als elektrotechnisch ingenieur in een ziekenhuis. Je kunt na je afstudeerstage Elektrotechniek vaak bij jouw stagebedrijf doorgroeien naar een normale baan omdat er een groot tekort is aan goede elektrotechnische ingenieurs.

Tijdens een afstudeerstage Elektrotechniek werk je meestal mee op een electrical engineering afdeling. Een onderdeel van je afstudeerstage Elektrotechniek is vaak het uitvoeren van een afstudeeronderzoek. Dat wil zeggen dat je in mindere mate meewerkt aan een product, maar meer onderzoek doet naar hoe elektrische processen moeten werken.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Elektrotechniek afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Elektrotechniek afstudeerstage. 

  • Elektrisch design maken
  • Energievoorziening ontwerpen voor industriële installaties
  • Ontwerp maken voor besturing van industriële processen
  • Elektronicaontwerp en chip design
  • Afstuderen in de telecommunicatie en informatica

 

Doel van jouw Elektrotechniek afstudeerstage

Met het succesvol afronden van een afstudeerstage Elektrotechniek laat je zien dat je geschikt bent om aan de slag te gaan in een elektrotechnisch bedrijf. Vooral het onderzoek doen is belangrijk, aangezien je daarmee laat zien dat je in staat bent om zelfstandig een opdracht te pakken. Omdat je langere tijd zal meewerken en/of onderzoeken bij een bedrijf is het natuurlijk belangrijk je een afstudeerstage vindt die bij jou past!

 

De nieuwste elektrotechniek afstudeerstages

Elektrotechnische hardware opdracht voor gedreven vierdejaarsstudent

Volg jij een Elektrotechnische opleiding en zoek jij nog een uitdagende en leuke opdracht? Heb je affiniteit met de hardwarekant van jouw opleiding en wil je graag aan de slag gaan bij een grote, toonaangevende multinational? Dan hebben wij iets voor je gevonden! Dit technische productiebedrijf is gevestigd in Leiden en heeft al een rijke staat van dienst. Ze hebben momenteel een aantal vraagstukken op het elektrotechnische gebied en zoeken een vierdejaarsstudent die het leuk vindt om een van deze opdrachten op te pakken. Als je de afstudeerperiode succesvol afrondt, is er ook de mogelijkheid om meteen na je studie door te stromen in een leuke startersfunctie. Ben jij de afstudeerder die ze zoeken? Stuur dan snel je CV en motivatie!

Plaats:Leiden
Regio:Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Haarlem, Zaandam...
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Laatstejaars WO stage ICT richting embedded bij IT dienstverlener

Studeer jij op WO-niveau in de richting Elektrotechniek, ICT of Mechatronica? Ben jij op zoek naar een uitdagende WO afstudeeropdracht op het gebied van embedded software ontwikkeling, hardware, programmeerbare logica of elektronica? Lees dan snel verder! Dit bedrijf in Arnhem is een technisch dienstverlener op het gebied van IT waar ze klanten helpen met elektronica oplossingen. Zij houden zich bezig met micro elektronische projecten. Hierbij zouden zij graag de hulp ontvangen van een WO student die een wetenschappelijk onderzoek kan gaan oppakken. Bij dit bedrijf is er zeker de ruimte om na het onderzoek door te stromen. Uitgedaagd? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie!

Plaats:Arnhem
Regio:Apeldoorn, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Zutphen
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.