Afstudeerstage Elektrotechniek

StageMax kan samen met jou een ideale afstudeerstage Elektrotechniek vinden! Hoe? Wij maken voor elke student een persoonlijke match met een bedrijf dat goed aansluit bij jouw wensen. Op die manier hebben allebei de partijen een mooie ervaring. Wij helpen elk jaar dan ook meer dan 800 studenten Elektrotechniek aan een afstudeerstage bij een van de 1600 bedrijven die klant zijn bij ons. Wil jij ook een mooie afstudeerstage Elektrotechniek? Schrijf je dan gratis in of kijk even rond op de website!

 

Elektrotechniek afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Amsterdam
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Nijmegen
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Eindhoven
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Groningen
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stage. Er worden veel leuke vacatures aangeboden!" - Bart uit Deventer

 

Jouw Elektrotechniek afstudeerstage

Tijdens jouw studie Elektotechniek word je opgeleid tot elektrotechnisch ingenieur. Na jouw afstudeerstage kun je bij heel diverse bedrijven gaan werken. Denk aan een elektriciteitstransporteur of als elektrotechnisch ingenieur in een ziekenhuis. Je kunt na je afstudeerstage Elektrotechniek vaak bij jouw stagebedrijf doorgroeien naar een normale baan omdat er een groot tekort is aan goede elektrotechnische ingenieurs. Tijdens een afstudeerstage Elektrotechniek werk je meestal mee op een electrical engineering afdeling. Een afstudeeronderzoek is vaak een onderdeel van je afstudeerstage Elektrotechniek. Dat wil zeggen dat je in mindere mate meewerkt aan een product, maar meer onderzoek doet naar hoe elektrische processen moeten werken.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Elektrotechniek afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Elektrotechniek afstudeerstage. 

  • Elektrisch design maken
  • Energievoorziening ontwerpen voor industriële installaties
  • Ontwerp maken voor besturing van industriële processen
  • Elektronicaontwerp en chip design
  • Afstuderen in de telecommunicatie en informatica

De nieuwste elektrotechniek afstudeerstages
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.