Afstudeerstage Elektrotechniek

StageMax kan samen met jou een ideale afstudeerstage Elektrotechniek vinden! Wij maken voor elke student een persoonlijke match met een bedrijf dat goed aansluit bij jouw wensen. Op die manier hebben allebei de partijen een mooie ervaring. Inmiddels hebben we dan ook al vele studenten Elektrotechniek aan een afstudeerstage bij één of meerdere van onze bedrijven kunnen plaatsen.

Wil jij ook een mooie afstudeerstage Elektrotechniek? Schrijf je dan gratis in of kijk even rond op de website!

 

 
 
 

Elektrotechniek afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Amsterdam
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Nijmegen
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Eindhoven
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Groningen
Alle Elektrotechniek afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stage. Er worden veel leuke vacatures aangeboden!" - Bart uit Deventer

 

Jouw Elektrotechniek afstudeerstage

Tijdens jouw studie Elektotechniek word je opgeleid tot elektrotechnisch ingenieur. Na jouw afstudeerstage kun je bij veel verschillende bedrijven gaan werken. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag bij een elektriciteitstransporteur of als elektrotechnisch ingenieur in een ziekenhuis. Je kunt na je afstudeerstage Elektrotechniek vaak bij jouw stagebedrijf doorgroeien naar een normale baan omdat er een groot tekort is aan goede elektrotechnische ingenieurs.

Tijdens een afstudeerstage Elektrotechniek werk je meestal mee op een electrical engineering afdeling. Een onderdeel van je afstudeerstage Elektrotechniek is vaak het uitvoeren van een afstudeeronderzoek. Dat wil zeggen dat je in mindere mate meewerkt aan een product, maar meer onderzoek doet naar hoe elektrische processen moeten werken.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Elektrotechniek afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Elektrotechniek afstudeerstage. 

  • Elektrisch design maken
  • Energievoorziening ontwerpen voor industriële installaties
  • Ontwerp maken voor besturing van industriële processen
  • Elektronicaontwerp en chip design
  • Afstuderen in de telecommunicatie en informatica

 

Doel van jouw Elektrotechniek afstudeerstage

Met het succesvol afronden van een afstudeerstage Elektrotechniek laat je zien dat je geschikt bent om aan de slag te gaan in een elektrotechnisch bedrijf. Vooral het onderzoek doen is belangrijk, aangezien je daarmee laat zien dat je in staat bent om zelfstandig een opdracht te pakken. Omdat je langere tijd zal meewerken en/of onderzoeken bij een bedrijf is het natuurlijk belangrijk je een afstudeerstage vindt die bij jou past!

 

De nieuwste elektrotechniek afstudeerstagesToon resultaten