Afstudeerstage HR

Stageplaats Human Resources (HR)

Als je op zoek bent naar HR-stage zul je ongetwijfeld P&O, HR, Personeel en Arbeid of Personeelswetenschappen studeren. Het is op dit moment een erg populaire studie omdat je zakelijk en toch menselijk bezig bent. Het is soms moeilijk om een geschikte HR-stageplaats te vinden omdat er vaak meer aanbod is aan studenten dan aan HR-stageplaatsen. Een HR-stage speelt zich bijna zonder uitzondering af op de HR-afdeling. HR-stages hebben vaak afwijkende lengtes ten opzichte van andere stages en afstudeerstages. Naast de HR-afdeling komt een HR-stage ook vaak voor bij arbeidsbemiddelaars en bij HR-consultancy bedrijven.

 

Soorten stages en afstudeeropdrachten in de HR

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten HR-stages en -afstudeeropdrachten om werkgevers en studenten een beter beeld te geven van de mogelijkheden van HR-stagiaires en -afstudeerders. De voorbeelden zijn hieronder beschreven.

 

HR-stages en -afstudeeropdrachten

Meelopen op HR-afdeling

Meelopen bij HR-dienstverlener

Meelopen bij uitzendbureau of werving- en selectiebureau

Opzetten van functieprofielen

Opzetten van beoordelingssystemen

Opzetten van opleidingsbeleid

Competentiemanagement

Opzetten van verzuimbeleid

Opzetten van personeelshandboek

Opzetten arbeidsmarktcommunicatie

 

Alle HR-stages

 

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

De nieuwste HRM afstudeerstages

Vierdejaarsopdracht richting HR optimalisatie bij snelgroeiend bedrijf

Studeer jij momenteel in de richting van Human Resource Management en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Deze organisatie in de regio van Alkmaar is de laatste tijd veel bezig met het veranderen van het interne beleid en is momenteel op zoek naar een afstudeerder die de interne HR processen onder de loep wil gaan nemen. Je krijgt de mogelijkheid om samen met het bedrijf te gaan kijken hoe je een interessante HR optimalisatieopdracht kan gaan oppakken en je wordt gedurende het afstuderen uiteraard goed begeleid. Ben jij de enthousiaste vierdejaarsstudent waarnaar dit bedrijf op zoek is? Wacht dan niet langer en reageer snel door je CV en motivatie achter te laten!

Plaats:Regio Alkmaar
Regio:Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Afstudeeropdracht richting optimaliseren database en maken van rapportages bij grote multinational

Ben jij een ambitieuze afstudeerder die op zoek is naar een uitdagende opdracht? Dit bedrijf in Utrecht is al jaren een belangrijke speler in hun werkgebied en om nog beter te worden in wat ze doen, willen ze graag de samenwerking tussen de verschillende landen waarin ze opereren, verbeteren. Om deze samenwerking te verbeteren, is het van belang dat hun database geoptimaliseerd wordt. Ze werken met een complexe database in Excel en als afstudeerder zal jij gaan onderzoeken hoe deze database bruikbaarder gemaakt kan worden. Het bedrijf is een grote internationale speler die al veel ervaring heeft met stagiaires en afstudeerders. Binnen de organisatie hangt een leuke, informele sfeer en ze bieden uiteraard goede begeleiding. Geïnteresseerd? Reageer dan meteen met je CV en motivatie!

Plaats:Utrecht
Regio:Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.