Afstudeerstage HR

Stageplaats Human Resources (HR)

Als je op zoek bent naar HR-stage zul je ongetwijfeld P&O, HR, Personeel en Arbeid of Personeelswetenschappen studeren. Het is op dit moment een erg populaire studie omdat je zakelijk en toch menselijk bezig bent. Het is soms moeilijk om een geschikte HR-stageplaats te vinden omdat er vaak meer aanbod is aan studenten dan aan HR-stageplaatsen. Een HR-stage speelt zich bijna zonder uitzondering af op de HR-afdeling. HR-stages hebben vaak afwijkende lengtes ten opzichte van andere stages en afstudeerstages. Naast de HR-afdeling komt een HR-stage ook vaak voor bij arbeidsbemiddelaars en bij HR-consultancy bedrijven.

 

Soorten stages en afstudeeropdrachten in de HR

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten HR-stages en -afstudeeropdrachten om werkgevers en studenten een beter beeld te geven van de mogelijkheden van HR-stagiaires en -afstudeerders. De voorbeelden zijn hieronder beschreven.

 

HR-stages en -afstudeeropdrachten

Meelopen op HR-afdeling

Meelopen bij HR-dienstverlener

Meelopen bij uitzendbureau of werving- en selectiebureau

Opzetten van functieprofielen

Opzetten van beoordelingssystemen

Opzetten van opleidingsbeleid

Competentiemanagement

Opzetten van verzuimbeleid

Opzetten van personeelshandboek

Opzetten arbeidsmarktcommunicatie

 

Alle HR-stages

 

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Stuur dan een mailtje naar info@stagemax.nl.

De nieuwste HRM afstudeerstages

Meewerk- of afstudeerstage HR bij logistieke onderneming

Studeer jij in de richting van Human Resource Management of een aanverwante opleiding en zit je momenteel in jouw derde of vierde jaar? Ben je op zoek naar een leuke derdejaars- of vierdejaarsstage en wil jij graag aan de slag bij een gerenommeerde organisatie actief in de logistieke sector? Dit bedrijf uit de regio van Doetinchem is op zoek naar een gemotiveerde student die bij hen aan de slag wil gaan met een (afstudeer)stage op HR gebied. Wil jij graag samen met het bedrijf een mooie (afstudeer)stage gaan formuleren? Dan is dit iets voor jou! Reageer dus snel met je cv en motivatie om ons te laten weten dat je interesse hebt!

Plaats:Regio Doetinchem
Regio:Doetinchem,
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.