Afstudeerstage Informatica

Ben jij op zoek naar een interessante afstudeerstage in de Informatica? StageMax helpt jou daar graag bij! Wij houden uiteraard rekening met jouw wensen, alsook met de wensen van het bedrijf. Wil je dat wij meteen voor jou op zoek gaan naar een leuke Informatica afstudeerstage? Schrijf je dan gratis in! Je kunt natuurlijk ook eerst even kijken naar ons aanbod.

 

 

Informatica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Informatica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Informatica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Informatica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Informatica afstudeerstages in Groningen
Alle Informatica afstudeerstages in Utrecht

 

"De interessante ICT-opdrachten van StageMax trokken meteen mijn aandacht!" - Menno uit Barneveld

 

Doel van jouw afstudeerstage Informatica

Tijdens een afstudeerstage bewijs je dat je zelfstandig een informaticaopdracht kan uitvoeren. Je toont aan dat je geschikt bent om aan het werk te gaan binnen dit vakgebied. Na het succesvol afronden van je afstudeerstage ben je klaar om echt aan de slag te gaan!

 

Jouw Informatica afstudeerstage

Als afstudeerder heb je meestal al één meeloopstage achter de rug. Jouw afstudeerstage moet zich richten op een van de deeldisciplines die je hebt gekozen, zoals  Technische Informatica, Communication & Multimedia Design of Bedrijfskundige Informatica. Tijdens je afstudeerstage Informatica ben je in ieder geval voor een groot deel met analyse en onderzoek bezig.

Een afstudeeropdracht op informaticagebied kan heel divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen en testen van een algoritme of het automatiseren van het facturatieproces binnen een bedrijf. Afhankelijk van jouw deeldiscipline kies je een afstudeerstage Informatica die je aanspreekt. Het is raadzaam om goed te kijken naar een stagebedrijf dat bij je past. De kans is groot dat je er na een succesvolle afstudeerstage mag blijven werken.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Informatica afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Informatica afstudeerstage. 

  • Automatiseren bedrijfsprocessen
  • Procesanalyses
  • Pakketselectie
  • Implementatie van verschillende soorten pakketten
  • On site online marketing vraagstukken
  • E-commerce vraagstukken
  • Webdesign
  • Applicatieontwikkeling in Java, PHP, C# en andere programmeertalen.

 

De nieuwste informatica afstudeerstages

Afstudeerstage met uitdagende opdracht richting Python voor Informatica student

Volg jij een opleiding in de richting van Informatica, zit je momenteel in je laatste jaar en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb jij ervaring met development in Python en wil jij je daarin verder gaan ontwikkelen? Dan is dit misschien een mooie mogelijkheid voor je! Dit IT bedrijf uit Dordrecht is gespecialiseerd in verschillende toepassingen van software en nu zijn ze op zoek naar een vierdejaarsstudent die bij hen een mooie opdracht wil oppakken. Lees snel verder als jij meer informatie wil over deze opdracht en stuur ons bij interesse je CV en motivatie!

Plaats:Dordrecht
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer...
Startdatum: september 2019, februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Back-end (afstudeer)opdracht richting Python bij internationaal en innovatief bedrijf

Volg jij een opleiding in de richting van Informatica en heb jij affiniteit met back-end development? Ben jij op zoek naar een derde- of vierdejaarsstage en heb je kennis van Python? Dan kun jij misschien wel aan de slag bij dit internationale bedrijf uit regio Rotterdam! Het bedrijf maakt namelijk een mooi product en is veel bezig met het bedenken en ontwikkelen van slimme oplossingen en technologieën om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Nu zijn ze op zoek naar een gemotiveerde stagiair of afstudeerder die het development team wil komen versterken. Heb je interesse? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats:Regio Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda...
Startdatum: september 2019, februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.