Afstudeerstage Informatica

Ben jij op zoek naar een interessante afstudeerstage in de Informatica? StageMax helpt jou daar graag bij! Wij houden uiteraard rekening met jouw wensen, alsook met de wensen van het bedrijf. Wil je dat wij meteen voor jou op zoek gaan naar een leuke Informatica afstudeerstage? Schrijf je dan gratis in! Je kunt natuurlijk ook eerst even kijken naar ons aanbod.

 

 

Informatica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Informatica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Informatica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Informatica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Informatica afstudeerstages in Groningen
Alle Informatica afstudeerstages in Utrecht

 

"De interessante ICT-opdrachten van StageMax trokken meteen mijn aandacht!" - Menno uit Barneveld

 

Doel van jouw afstudeerstage Informatica

Tijdens een afstudeerstage bewijs je dat je zelfstandig een informaticaopdracht kan uitvoeren. Je toont aan dat je geschikt bent om aan het werk te gaan binnen dit vakgebied. Na het succesvol afronden van je afstudeerstage ben je klaar om echt aan de slag te gaan!

 

Jouw Informatica afstudeerstage

Als afstudeerder heb je meestal al één meeloopstage achter de rug. Jouw afstudeerstage moet zich richten op een van de deeldisciplines die je hebt gekozen, zoals  Technische Informatica, Communication & Multimedia Design of Bedrijfskundige Informatica. Tijdens je afstudeerstage Informatica ben je in ieder geval voor een groot deel met analyse en onderzoek bezig.

Een afstudeeropdracht op informaticagebied kan heel divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen en testen van een algoritme of het automatiseren van het facturatieproces binnen een bedrijf. Afhankelijk van jouw deeldiscipline kies je een afstudeerstage Informatica die je aanspreekt. Het is raadzaam om goed te kijken naar een stagebedrijf dat bij je past. De kans is groot dat je er na een succesvolle afstudeerstage mag blijven werken.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Informatica afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Informatica afstudeerstage. 

  • Automatiseren bedrijfsprocessen
  • Procesanalyses
  • Pakketselectie
  • Implementatie van verschillende soorten pakketten
  • On site online marketing vraagstukken
  • E-commerce vraagstukken
  • Webdesign
  • Applicatieontwikkeling in Java, PHP, C# en andere programmeertalen.

 

De nieuwste informatica afstudeerstages

Informatica afstudeeropdracht richting ontwikkelen van remote monitoring system

Studeer jij Informatica, Software Engineering of een studie die hieraan verwant is? Zit je in het laatste jaar van je studie en zoek je een uitdagende afstudeeropdracht? Wil jij graag aan de slag met ontwikkelen van software waarmee het bedrijf informatie uit databases kan gebruiken om rapportages te genereren? Dan is dit bedrijf in de regio Haarlem op zoek naar jou! Ze zoeken namelijk een afstudeerder die voor hen wil gaan onderzoeken hoe ze dit het beste kunnen doen, in welke programmeertaal ze dit moeten doen en hier vervolgens daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Ben jij deze afstudeerder? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Plaats:Regio Haarlem
Regio:Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Purmerend
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Afstudeeropdracht richting C# of Angular bij innovatieve software organisatie

Ben jij momenteel een student Informatica of volg jij een aanverwante studie? Zit je in je laatste studiejaar en ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht? Heb jij kennis van programmeren in C# of Angular? Dan is dit bedrijf in de regio van Den Bosch op zoek naar jou! Ze zijn een innovatieve softwareorganisatie dat een onderdeel is van een grote, internationale omgeving en ze hebben meerdere interessante opdrachten liggen waar jij mee aan de slag kan gaan. Wil jij hier graag mee aan de slag en daarbij ook nog eens de kans krijgen om daarna in een vaste baan door te stromen? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Plaats:regio Den Bosch
Regio:Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.