Afstudeerstage Informatica

Ben jij op zoek naar een interessante afstudeerstage in de Informatica? StageMax helpt jou daar graag bij! Wij houden uiteraard rekening met jouw wensen, alsook met de wensen van het bedrijf. Wil je dat wij meteen voor jou op zoek gaan naar een leuke Informatica afstudeerstage? Schrijf je dan gratis in! Je kunt natuurlijk ook eerst even kijken naar ons aanbod.

 

 

Informatica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Informatica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Informatica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Informatica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Informatica afstudeerstages in Groningen
Alle Informatica afstudeerstages in Utrecht

 

"De interessante ICT-opdrachten van StageMax trokken meteen mijn aandacht!" - Menno uit Barneveld

 

Doel van jouw afstudeerstage Informatica

Tijdens een afstudeerstage bewijs je dat je zelfstandig een informaticaopdracht kan uitvoeren. Je toont aan dat je geschikt bent om aan het werk te gaan binnen dit vakgebied. Na het succesvol afronden van je afstudeerstage ben je klaar om echt aan de slag te gaan!

 

Jouw Informatica afstudeerstage

Als afstudeerder heb je meestal al één meeloopstage achter de rug. Jouw afstudeerstage moet zich richten op een van de deeldisciplines die je hebt gekozen, zoals  Technische Informatica, Communication & Multimedia Design of Bedrijfskundige Informatica. Tijdens je afstudeerstage Informatica ben je in ieder geval voor een groot deel met analyse en onderzoek bezig.

Een afstudeeropdracht op informaticagebied kan heel divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen en testen van een algoritme of het automatiseren van het facturatieproces binnen een bedrijf. Afhankelijk van jouw deeldiscipline kies je een afstudeerstage Informatica die je aanspreekt. Het is raadzaam om goed te kijken naar een stagebedrijf dat bij je past. De kans is groot dat je er na een succesvolle afstudeerstage mag blijven werken.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Informatica afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Informatica afstudeerstage. 

  • Automatiseren bedrijfsprocessen
  • Procesanalyses
  • Pakketselectie
  • Implementatie van verschillende soorten pakketten
  • On site online marketing vraagstukken
  • E-commerce vraagstukken
  • Webdesign
  • Applicatieontwikkeling in Java, PHP, C# en andere programmeertalen.

 

De nieuwste informatica afstudeerstages

Afstudeeropdracht voor Informatica student richting fullstack programmeren

Ben jij een laatstejaars student Informatica? Zoek je een uitdagende afstudeeropdracht? Wil jij je in je afstudeeropdracht zowel met front- als back-end programmeren bezig gaan houden? Dit bedrijf in Nijmegen is op zoek naar een afstudeerstagiair die een fullstack afstudeeropdracht op wil gaan pakken. Het is een webbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van websites voor middelgrote bedrijven en binnen het jonge team heerst een erg informele sfeer Bij een succesvolle afronding van je afstudeeropdracht krijg je daarbij ook nog eens de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te stromen in een vaste baan! Wil jij hier graag in aanmerking voor komen? Reageer dan nu en stuur je cv en motivatie naar ons op!

Plaats:Nijmegen
Regio:Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Den Bosch
Startdatum: februari 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Informatica meewerk- of afstudeerstage richting opzetten nieuwe webapplicatie in C# bij internationale organisatie

Studeer Informatica of een aanverwante opleiding? Zit jij in je derde of vierde leerjaar en zoek je een uitdagende (afstudeer)stage? Heb jij kennis van programmeren in C# en wil jij hier graag mee aan de slag in je opdracht? Dit bedrijf in de Achterhoek is op zoek naar een enthousiaste (afstudeer)stagiair die bij hen aan de slag wil gaan om een nieuwe webapplicatie te gaan ontwikkelen. Het bedrijf is een producent van technische producten en internationaal actief en intern heerst een informele sfeer. Wil jij zij graag gaan ondersteunen en met deze opdracht aan de slag? Reageer dan direct en stuur je cv en motivatie op.

Plaats:De Achterhoek
Regio:Enschede, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Hengelo, Zutphen
Startdatum: per direct, februari 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.