Afstudeerstage Logistiek

StageMax biedt je hulp bij het vinden van jouw ideale logistieke afstudeerstage! Wij zorgen er altijd voor dat er een persoonlijke match is tussen student en stagebedrijf. We gaan namelijk uitgebreid met het bedrijf én met jou in gesprek. Hierdoor weet je zeker dat je een logistieke afstudeerstage hebt die echt bij jou past!

Kijk even rond op onze site, zodat je een goed beeld kunt krijgen van de vacatures die wij aanbieden. Heb je liever dat we je meteen gaan helpen, schrijf je dan snel in!

 

 

Logistieke afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle logistieke afstudeerstages in Amsterdam
Alle logistieke afstudeerstages in Nijmegen
Alle logistieke afstudeerstages in Eindhoven
Alle logistieke afstudeerstages in Rotterdam
Alle logistieke afstudeerstages in Utrecht

 

"Ik geef StageMax een 8. De opdrachten sloten goed aan op mijn wensen en er was genoeg keuze!" - Primo uit Rotterdam

 

Jouw logistieke afstudeerstage

Een afstudeerstage in de Logistiek vinden? Een afstudeerstage Logistiek is onder te verdelen in twee soorten, namelijk productielogistiek of vervoerslogistiek. Daarnaast kan het ook voorkomen dat een logistieke afstudeerstage zich richt op procesverbetering van algemene processen. Logischerwijs komt een afstudeerstage Logistiek vaak voor bij transportondernemingen, maar ook bij grote productiebedrijven zoals bierbrouwerijen die de productielogistieke processen willen aanscherpen.

Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een logistieke afstudeerstage hebben we een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten logistieke afstudeeropdrachten: 

  • Onderzoek en realisatie van logistieke procesverbetering
  • Vervoerslogistiek
  • Productielogistiek
  • Magazijnoptimalisatie
  • Voorraadbeheeroptimalisatie
  • Inrichten magazijn
  • Exportplan

 

Doel van jouw logistieke afstudeerstage

Het doel van een afstudeerstage is je bekwaamheid op de logistiek gebied aan te tonen. Door zelfstandig een opdracht met betrekking tot logistiek op te pakken bewijs je dat jij geschikt bent voor een baan in de logistiek. Bij een sollicicatiegesprek voor je (eerste) baan is het natuurlijk een groot voordeel als jij kan laten zien dat jij je logistieke afstudeerstage met succes hebt afgerond!

 

De nieuwste logistiek afstudeerstages

Afstudeeropdracht richting logistiek en transportplanning

Ben jij een laatstejaars student in de richting van Logistiek? Zoek je een uitdagende afstudeeropdracht waarbij je daarna ook de mogelijkheid hebt om door te stromen in een vaste baan? Dit transportbedrijf in de regio Apeldoorn heeft dan de uitgelezen mogelijkheid voor je! Als afstudeerstagiair ga jij een interessante opdracht oppakken richting logistieke procesoptimalisatie en transportplanning. Binnen het bedrijf heerst een informele en familiaire sfeer waarbinnen ze je goede begeleiding tijdens je afstuderen bieden. Wil jij hier graag afstuderen en een start aan je carrière geven? Reageer dan snel en stuur ons je cv op!

Plaats:Regio Apeldoorn
Regio:Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Wageningen, Amersfoort...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Afstudeeropdracht in de richting van logistieke procesoptimalisatie bij internationale dienstverlener

Ben jij bezig met een studie in de richting van Logistiek of Bedrijfskunde en zoek je nog een interessante afstudeeropdracht? Onze klant in Helmond is continu bezig met het optimaliseren van hun logistieke processen en hebben daarom ook altijd wel een leuke opdracht op het gebied van logistiek openstaan. Op dit moment zoeken ze een ambitieuze afstudeerder die zelfstandig een opdracht wil oppakken op het gebied van de interne logistieke processen. Het bedrijf is een internationale logistieke dienstverlener met een mooie staat van dienst en vele ambities. Lijkt het jou leuk om bij dit informele bedrijf te gaan afstuderen? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats:Helmond
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond,
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.