Afstudeerstage Logistiek

StageMax biedt je hulp bij het vinden van jouw ideale logistieke afstudeerstage! Wij zorgen er altijd voor dat er een persoonlijke match is tussen student en stagebedrijf. We gaan namelijk uitgebreid met het bedrijf én met jou in gesprek. Hierdoor weet je zeker dat je een logistieke afstudeerstage hebt die echt bij jou past!

Kijk even rond op onze site, zodat je een goed beeld kunt krijgen van de vacatures die wij aanbieden. Heb je liever dat we je meteen gaan helpen, schrijf je dan snel in!

 

 

Logistieke afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle logistieke afstudeerstages in Amsterdam
Alle logistieke afstudeerstages in Nijmegen
Alle logistieke afstudeerstages in Eindhoven
Alle logistieke afstudeerstages in Rotterdam
Alle logistieke afstudeerstages in Utrecht

 

"Ik geef StageMax een 8. De opdrachten sloten goed aan op mijn wensen en er was genoeg keuze!" - Primo uit Rotterdam

 

Jouw logistieke afstudeerstage

Een afstudeerstage in de Logistiek vinden? Een afstudeerstage Logistiek is onder te verdelen in twee soorten, namelijk productielogistiek of vervoerslogistiek. Daarnaast kan het ook voorkomen dat een logistieke afstudeerstage zich richt op procesverbetering van algemene processen. Logischerwijs komt een afstudeerstage Logistiek vaak voor bij transportondernemingen, maar ook bij grote productiebedrijven zoals bierbrouwerijen die de productielogistieke processen willen aanscherpen.

Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een logistieke afstudeerstage hebben we een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten logistieke afstudeeropdrachten: 

  • Onderzoek en realisatie van logistieke procesverbetering
  • Vervoerslogistiek
  • Productielogistiek
  • Magazijnoptimalisatie
  • Voorraadbeheeroptimalisatie
  • Inrichten magazijn
  • Exportplan

 

Doel van jouw logistieke afstudeerstage

Het doel van een afstudeerstage is je bekwaamheid op de logistiek gebied aan te tonen. Door zelfstandig een opdracht met betrekking tot logistiek op te pakken bewijs je dat jij geschikt bent voor een baan in de logistiek. Bij een sollicicatiegesprek voor je (eerste) baan is het natuurlijk een groot voordeel als jij kan laten zien dat jij je logistieke afstudeerstage met succes hebt afgerond!

 

De nieuwste logistiek afstudeerstages

Vierdejaarsopdracht richting logistieke optimalisatie bij internationale organisatie

Volg jij momenteel een studie richting logistiek, bedrijfseconomie of technische bedrijfskunde? Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar jij je studie kan afronden? Wil jij aan met opdracht richting het introduceren van een barcodesysteem? Lijkt het je wel iets om aan de slag te gaan in een internationale organisatie? Dan is dit bedrijf op zoek naar! Deze organisatie is op zoek naar een afstudeerder die komt onderzoeken of introductie van een logistiek barcodesysteem haalbaar is. Is dit iets wat jij wel wil komen doen? Zo ja, laat dit ons direct weten door je CV en een motivatie toe te sturen.

Plaats:Hoorn
Regio:Alkmaar, Zaandam, Den Helder, Enkhuizen, Lelystad, Purmerend
Startdatum: per direct, februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
(Afstudeer)stage Logistiek richting warehouse efficiency

Ben jij een derde- of vierdejaars student Logistiek en ben jij op zoek naar een gave meewerkstage of afstudeeropdracht? Heb jij altijd al in een dynamische organisatie aan de slag willen gaan? Ben jij daarnaast nauwkeurig ingesteld en zie jij waar het in een organisatie stroef loopt? Dan is deze opdracht misschien wel iets voor jou! Deze organisatie in Amsterdam is actief in het uit handen nemen van logistieke processen voor bedrijven. Daarbij hebben zij een opslaglocatie waar de verschillende partijen en producten samenkomen. Hierin wil de organisatie een groot onderzoek gaan oppakken naar hoe de opslaglocatie efficiënter kan werken. Ben jij analytisch en oplossend ingesteld? Reageer dan meteen met je CV en motivatie!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Startdatum: per direct, februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.