Afstudeerstage Marketing

Studeer jij Marketing en ben jij op zoek naar een afstudeerstage? StageMax kan jou daarmee helpen! Omdat wij ernaar streven om voor elke student een persoonlijke match te maken, kunnen wij veel studenten aan een passende stage helpen. Die persoonlijke match wordt gemaakt door secuur te kijken naar jouw profiel en wensen. Deze leggen we naast de profielen en wensen van bedrijven. Op die manier vinden wij jouw ideale Marketing afstudeerstage! Schrijf je gratis in zodat wij meteen voor jou kunnen zoeken, of kijk nog even rustig rond op de website!

 

 

Marketing afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Marketing afstudeerstages in Amsterdam
Alle Marketing afstudeerstages in Nijmegen
Alle Marketing afstudeerstages in Eindhoven
Alle Marketing afstudeerstages in Rotterdam
Alle Marketing afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stage. Er worden veel leuke vacatures aangeboden!" - Bart uit Deventer

 

Jouw Marketing afstudeerstage

Studeer jij HBO Commerciële Economie, Management Economie en Recht, Bedrijfskunde of een andere marketinggerelateerde studie? Dan past een afstudeerstage Marketing goed bij jouw opleiding. Afstudeeropdrachten waarmee je bijvoorbeeld aan de slag kan gaan, zijn afstudeeropdrachten rond online marketing, salespromotie, event marketing of public relations.

Tijdens afstudeeropdrachten marketing ben je bezig met het oplossen van een bestaand probleem. Je gaat eerst dit probleem zelfstandig analyseren. Daarna trek je jouw conclusies en ga je aanbevelingen geven waarmee het stagebedrijf het probleem kan oplossen. Afhankelijk van de grootte van je afstudeeronderzoek en de eisen vanuit jouw HBO-opleiding mag je deze oplossingen ook implementeren tijdens je afstudeerstage Marketing.

 

Doel van jouw Marketing afstudeerstage

Het doel van een afstudeerstage is je bekwaamheid op de marketinggebied te tonen. Je doet dit door zelfstandig een opdracht met betrekking tot marketing uit te voeren en uiteindelijk een scriptie te schrijven. Het gegeven dat je bij een marketingafdeling onderzoek hebt gedaan is een absoluut pluspunt bij een sollicitatiegesprek voor een baan in de marketing.

 

De nieuwste marketing afstudeerstages

Vierdejaarsopdracht Marketing/Communicatie richting ontwikkelen nieuwe winkelformule

Volg jij een opleiding in de richting van Marketing of Communicatie en zoek je een opdracht waarmee jij jouw studie af kan ronden? Wil jij afstuderen in de richting van marketing/communicatie en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een grote inkooporganisatie? Dan is dit iets voor jou! Dit bedrijf uit regio Sassenheim is op zoek naar een marketing- of communicatiestudent die voor hen wil gaan kijken hoe ze een nieuwe winkelformule op kunnen gaan zetten. Heb jij interesse in deze afstudeeropdracht? Reageer dan snel met je CV en laat in je motivatie weten waarom jij de geschikte kandidaat bent!

Plaats:Regio Sassenheim
Regio:Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden...
Startdatum: februari 2020, september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
(Afstudeer)stage richting (online) marketing bij IT organisatie

Ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht? Heb jij ervaring of affiniteit met (online) marketing en wil je hier ook graag mee aan de slag? Dit bedrijf is een IT bedrijf in Den Haag en zij zoeken een (afstudeer)stagiair die voor hen mooie opdracht op het gebied van (online) marketing op wil pakken en aan de slag wil gaan met verschillende werkzaamheden op social media gebied! Het bedrijf staat erg goed bekend in hun vakgebied en heeft ook veel ervaring met het werken met studenten. Wil jij hier graag aan de slag? Reageer dan direct met je cv en motivatie, en laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent!

Plaats:Den Haag
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn
Startdatum: februari 2020, september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.