Afstudeerstage Marketing

Studeer jij Marketing en ben jij op zoek naar een afstudeerstage? StageMax kan jou daarmee helpen! Omdat wij ernaar streven om voor elke student een persoonlijke match te maken, kunnen wij veel studenten aan een passende stage helpen. Die persoonlijke match wordt gemaakt door secuur te kijken naar jouw profiel en wensen. Deze leggen we naast de profielen en wensen van bedrijven. Op die manier vinden wij jouw ideale Marketing afstudeerstage! Schrijf je gratis in zodat wij meteen voor jou kunnen zoeken, of kijk nog even rustig rond op de website!

 

 

Marketing afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Marketing afstudeerstages in Amsterdam
Alle Marketing afstudeerstages in Nijmegen
Alle Marketing afstudeerstages in Eindhoven
Alle Marketing afstudeerstages in Rotterdam
Alle Marketing afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stage. Er worden veel leuke vacatures aangeboden!" - Bart uit Deventer

 

Jouw Marketing afstudeerstage

Studeer jij HBO Commerciële Economie, Management Economie en Recht, Bedrijfskunde of een andere marketinggerelateerde studie? Dan past een afstudeerstage Marketing goed bij jouw opleiding. Afstudeeropdrachten waarmee je bijvoorbeeld aan de slag kan gaan, zijn afstudeeropdrachten rond online marketing, salespromotie, event marketing of public relations.

Tijdens afstudeeropdrachten marketing ben je bezig met het oplossen van een bestaand probleem. Je gaat eerst dit probleem zelfstandig analyseren. Daarna trek je jouw conclusies en ga je aanbevelingen geven waarmee het stagebedrijf het probleem kan oplossen. Afhankelijk van de grootte van je afstudeeronderzoek en de eisen vanuit jouw HBO-opleiding mag je deze oplossingen ook implementeren tijdens je afstudeerstage Marketing.

 

Doel van jouw Marketing afstudeerstage

Het doel van een afstudeerstage is je bekwaamheid op de marketinggebied te tonen. Je doet dit door zelfstandig een opdracht met betrekking tot marketing uit te voeren en uiteindelijk een scriptie te schrijven. Het gegeven dat je bij een marketingafdeling onderzoek hebt gedaan is een absoluut pluspunt bij een sollicitatiegesprek voor een baan in de marketing.

 

De nieuwste marketing afstudeerstages

Vierdejaars afstudeeropdracht richting commercie en sales

Ben jij een vierdejaars student en zit jij in het laatste jaar van je Marketing studie of aanverwant? Ben jij op zoek naar een leuke afstudeerstage bij een creatieve organisatie? Dan is deze organisatie en opdracht misschien wel iets voor jou! Dit bedrijf in Gorinchem is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die voor hen een project gaat oppakken richting het opstellen van een marketingplan. De organisatie maakt een harde groei mee en wil kijken naar de nieuwe mogelijkheden voor de organisatie. Sta jij open om na het afronden van je opleiding direct door te stromen? Laat het ons dan weten en mail je CV en motivatie naar ons toe!

Plaats:Gorinchem
Regio:Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Vierdejaars afstudeeropdracht richting marktonderzoek China

Ben jij een laatstejaars student Marketing of International Business en op zoek naar een afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met de technische industrie en wil jij je pijlen richten op een marktonderzoek voor een grote internationale productieorganisatie? Spreek jij daarnaast Mandarijn? Dan is dit de plek en organisatie voor jou! Deze organisatie is haar markt en locaties wereldwijd aan het uitbreiden. Ze willen graag onderzocht hebben of de Chinese markt mogelijkheden biedt om daar nieuwe productielocaties te openen. Heb jij een commerciële instelling en weet jij je daarnaast communicatief sterk te maken met de Chinese taal? Reageer dan direct en laat je CV en motivatie achter!

Plaats:regio Alphen aan den Rijn
Regio:Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Marketingstage bij een innovatieve multinational

Zit jij in je derde studiejaar van je studie Bedrijfskunde, Communicatie of Marketing? Ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage op marketinggebied? Wil je graag volledig meedraaien op de marketingafdeling van een bekende multinational? Dan is dit bedrijf in Rotterdam op zoek naar jou! Ze hebben een uitdagende stagen opstaan op de marketingafdeling en zoeken dus een gemotiveerde student die hier graag aan de slag wil gaan. Je zal terechtkomen in een open en informeel team waardoor jij je hier snel op je plek zal voelen. Heeft dit je interesse gewerkt? Reageer dan direct met je cv en motivatie op deze vacature!

Plaats:Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Breda
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.