Afstudeerstage Marketing

Studeer jij Marketing en ben jij op zoek naar een afstudeerstage? StageMax kan jou daarmee helpen! Omdat wij ernaar streven om voor elke student een persoonlijke match te maken, kunnen wij veel studenten aan een passende stage helpen. Die persoonlijke match wordt gemaakt door secuur te kijken naar jouw profiel en wensen. Deze leggen we naast de profielen en wensen van bedrijven. Op die manier vinden wij jouw ideale Marketing afstudeerstage! Schrijf je gratis in zodat wij meteen voor jou kunnen zoeken, of kijk nog even rustig rond op de website!

 

 

Marketing afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Marketing afstudeerstages in Amsterdam
Alle Marketing afstudeerstages in Nijmegen
Alle Marketing afstudeerstages in Eindhoven
Alle Marketing afstudeerstages in Rotterdam
Alle Marketing afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stage. Er worden veel leuke vacatures aangeboden!" - Bart uit Deventer

 

Jouw Marketing afstudeerstage

Studeer jij HBO Commerciële Economie, Management Economie en Recht, Bedrijfskunde of een andere marketinggerelateerde studie? Dan past een afstudeerstage Marketing goed bij jouw opleiding. Afstudeeropdrachten waarmee je bijvoorbeeld aan de slag kan gaan, zijn afstudeeropdrachten rond online marketing, salespromotie, event marketing of public relations.

Tijdens afstudeeropdrachten marketing ben je bezig met het oplossen van een bestaand probleem. Je gaat eerst dit probleem zelfstandig analyseren. Daarna trek je jouw conclusies en ga je aanbevelingen geven waarmee het stagebedrijf het probleem kan oplossen. Afhankelijk van de grootte van je afstudeeronderzoek en de eisen vanuit jouw HBO-opleiding mag je deze oplossingen ook implementeren tijdens je afstudeerstage Marketing.

 

Doel van jouw Marketing afstudeerstage

Het doel van een afstudeerstage is je bekwaamheid op de marketinggebied te tonen. Je doet dit door zelfstandig een opdracht met betrekking tot marketing uit te voeren en uiteindelijk een scriptie te schrijven. Het gegeven dat je bij een marketingafdeling onderzoek hebt gedaan is een absoluut pluspunt bij een sollicitatiegesprek voor een baan in de marketing.

 

De nieuwste marketing afstudeerstages

(Afstudeer)stage Online Marketing bij innovatief projectbureau

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Marketing, Commerciële Economie, Communicatie of een aanverwante studie en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Heb jij affiniteit met online marketing en wil je aan de slag bij een innovatief en ambitieus bedrijf uit regio het Gooi? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Deze organisatie is namelijk op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent die mee wil gaan denken over hoe het bedrijf hun merk nog beter op de kaart kan zetten. Wil jij graag in aanmerking komen voor deze stage? Stuur ons dan snel je CV en laat ons weten waarom jij de geschikte persoon bent!

Plaats:Regio het Gooi
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hoofddorp, Hilversum
Startdatum: per direct, februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Vierdejaarsopdracht richting naamsbekendheid van technische speler

Volg jij een opleiding in de richting van Commerciële Economie of een aanverwante studie en zoek je een mooie afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met marketing en wil jij een bedrijf helpen bij het in de markt zetten van hun nieuwe logo? Dan is deze technische organisatie uit regio Utrecht op zoek naar jou! Het bedrijf heeft sinds kort een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, en nu is het van belang dat dit onder de aandacht komt van nieuwe en potentiële klanten. Daarom zijn ze op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder die hiermee aan de slag wil gaan. Heb je interesse in deze opdracht? Reageer dan snel door je CV en motivatie achter te laten!

Plaats:Nieuwegein
Regio:Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort...
Startdatum: per direct, februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.