Afstudeerstage Marketing

Studeer jij Marketing en ben jij op zoek naar een afstudeerstage? StageMax kan jou daarmee helpen! Omdat wij ernaar streven om voor elke student een persoonlijke match te maken, kunnen wij veel studenten aan een passende stage helpen. Die persoonlijke match wordt gemaakt door secuur te kijken naar jouw profiel en wensen. Deze leggen we naast de profielen en wensen van bedrijven. Op die manier vinden wij jouw ideale Marketing afstudeerstage! Schrijf je gratis in zodat wij meteen voor jou kunnen zoeken, of kijk nog even rustig rond op de website!

 

 

Marketing afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Marketing afstudeerstages in Amsterdam
Alle Marketing afstudeerstages in Nijmegen
Alle Marketing afstudeerstages in Eindhoven
Alle Marketing afstudeerstages in Rotterdam
Alle Marketing afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stage. Er worden veel leuke vacatures aangeboden!" - Bart uit Deventer

 

Jouw Marketing afstudeerstage

Studeer jij HBO Commerciële Economie, Management Economie en Recht, Bedrijfskunde of een andere marketinggerelateerde studie? Dan past een afstudeerstage Marketing goed bij jouw opleiding. Afstudeeropdrachten waarmee je bijvoorbeeld aan de slag kan gaan, zijn afstudeeropdrachten rond online marketing, salespromotie, event marketing of public relations.

Tijdens afstudeeropdrachten marketing ben je bezig met het oplossen van een bestaand probleem. Je gaat eerst dit probleem zelfstandig analyseren. Daarna trek je jouw conclusies en ga je aanbevelingen geven waarmee het stagebedrijf het probleem kan oplossen. Afhankelijk van de grootte van je afstudeeronderzoek en de eisen vanuit jouw HBO-opleiding mag je deze oplossingen ook implementeren tijdens je afstudeerstage Marketing.

 

Doel van jouw Marketing afstudeerstage

Het doel van een afstudeerstage is je bekwaamheid op de marketinggebied te tonen. Je doet dit door zelfstandig een opdracht met betrekking tot marketing uit te voeren en uiteindelijk een scriptie te schrijven. Het gegeven dat je bij een marketingafdeling onderzoek hebt gedaan is een absoluut pluspunt bij een sollicitatiegesprek voor een baan in de marketing.

 

De nieuwste marketing afstudeerstagesToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord