Afstudeerstage Mechatronica

Samen met StageMax vind jij gemakkelijk een mooie afstudeerstage in Mechatronica! Wij hebben inmiddels al vele studenten Mechatronica bij één of meerdere van onze bedrijven geplaatst. Wij kijken per persoon welke opdracht het beste bij die persoon past en matchen dit vervolgens met een afstudeeropdracht van onze bedrijven. Omdat wij ook goed contact hebben met de bedrijven weten we precies welk bedrijf bij welke student past. Je kunt dus rekenen op een persoonlijke match!

Wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar die ideale afstudeerstage? Schrijf je dan hieronder gratis in! Je bent natuurlijk ook vrij om eerst even rustig te kijken op de website!

 

 

Mechatronica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Mechatronica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Mechatronica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Mechatronica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Mechatronica afstudeerstages in Groningen
Alle Mechatronica afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw Mechatronica afstudeerstage

Tijdens een studie Mechatronica leer je bewegende systemen te ontwerpen en besturen. Als student Mechatronica heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven, omdat veel producten mechatronisch zijn. Je kunt afstuderen bij een groot bedrijf of een klein bedrijf en je kunt kiezen voor een lokale organisatie of een internationaal georiënteerde organisatie.

Ook kun je tijdens jouw afstudeerstage Mechatronica op verschillende afdelingen een afstudeerstage lopen. Denk bijvoorbeeld aan een research & development-afdeling, een serviceafdeling of een automatiseringsafdeling.

Je kunt jezelf tijdens je afstudeerstage Mechatronica specialiseren in één van de deeldisciplines binnen Mechatronica. Bedenk dus goed wat jij leuk vindt en welke kant je op wil tijdens jouw carrière!

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Mechatronica afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Mechatronica afstudeerstage. 

  • Medische apparatuur ontwerpen
  • Systeemarchitectuur ontwerpen
  • Machine ontwerpen
  • Afstuderen bij industriële automatiseerder

 

Doel van jouw Mechatronica afstudeerstage

Het doel van jouw afstudeerstage Elektrotechniek is om te laten zien dat je geschikt bent om aan de slag te gaan in het vakgebied Mechatronica. Vaak kun je na je afstudeerstage blijven werken in het bedrijf. Het is dan ook van belang dat je jouw Mechatronica afstudeeropdracht bij een bedrijf doet dat goed bij jou past!

 

De nieuwste mechatronica afstudeerstages

Laatstejaars opdracht richting Elektrotechniek bij internationale organisatie

Ben jij een student Elektrotechniek en zit jij in je laatste jaar? Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende afstudeeropdracht om zo je opleiding af te ronden? Heb jij daarnaast interesse in het (door) ontwikkelen van digitale producten die toepasbaar zijn in de meet- en regeltechniek? Dan is deze organisatie in de buurt van Alphen aan den Rijn wellicht iets voor jou! Als afstudeerder ga je een opdracht oppakken waarbij je onder andere bezig gaat zijn met embedded hardware programmeren in C++. Heb jij hier ervaring mee, maar lijkt het je ook leuk om aan te werken? Wil jij daarnaast de unieke kans krijgen om direct na het goed doorlopen van je afstudeerstage in aanmerking te komen voor een startersfunctie? Laat het ons weten en stuur je CV en motivatie direct naar ons op!

Plaats:regio Alphen aan den Rijn
Regio:Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Afstudeeropdracht richting productie automatisering bij een innovatieve onderneming

Volg jij een studie richting Mechatronica? Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht en heb jij ambitie om door te stromen na succesvol afstuderen? Heb jij affiniteit met de software en mechanische kant van Mechatronica? Lijkt het jou interessant om een opdracht richting automatisering op te pakken? Dan is deze opdracht wellicht iets voor jou! Dit bedrijf is hard bezig met automatisering van haar processen en werkvloer. Ze zijn dan ook op zoek naar een Mechatronica student die hun hierbij komt ondersteunen. Klinkt dit interessant in de oren? Laat dit direct weten door je CV en motivatie toe te sturen.

Plaats:Regio Doetinchem
Regio:Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.