Afstudeerstage Mechatronica

Samen met StageMax vind jij gemakkelijk een mooie afstudeerstage in Mechatronica! Wij hebben inmiddels al vele studenten Mechatronica bij één of meerdere van onze bedrijven geplaatst. Wij kijken per persoon welke opdracht het beste bij die persoon past en matchen dit vervolgens met een afstudeeropdracht van onze bedrijven. Omdat wij ook goed contact hebben met de bedrijven weten we precies welk bedrijf bij welke student past. Je kunt dus rekenen op een persoonlijke match!

Wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar die ideale afstudeerstage? Schrijf je dan hieronder gratis in! Je bent natuurlijk ook vrij om eerst even rustig te kijken op de website!

 

 

Mechatronica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Mechatronica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Mechatronica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Mechatronica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Mechatronica afstudeerstages in Groningen
Alle Mechatronica afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw Mechatronica afstudeerstage

Tijdens een studie Mechatronica leer je bewegende systemen te ontwerpen en besturen. Als student Mechatronica heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven, omdat veel producten mechatronisch zijn. Je kunt afstuderen bij een groot bedrijf of een klein bedrijf en je kunt kiezen voor een lokale organisatie of een internationaal georiënteerde organisatie.

Ook kun je tijdens jouw afstudeerstage Mechatronica op verschillende afdelingen een afstudeerstage lopen. Denk bijvoorbeeld aan een research & development-afdeling, een serviceafdeling of een automatiseringsafdeling.

Je kunt jezelf tijdens je afstudeerstage Mechatronica specialiseren in één van de deeldisciplines binnen Mechatronica. Bedenk dus goed wat jij leuk vindt en welke kant je op wil tijdens jouw carrière!

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Mechatronica afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Mechatronica afstudeerstage. 

  • Medische apparatuur ontwerpen
  • Systeemarchitectuur ontwerpen
  • Machine ontwerpen
  • Afstuderen bij industriële automatiseerder

 

Doel van jouw Mechatronica afstudeerstage

Het doel van jouw afstudeerstage Elektrotechniek is om te laten zien dat je geschikt bent om aan de slag te gaan in het vakgebied Mechatronica. Vaak kun je na je afstudeerstage blijven werken in het bedrijf. Het is dan ook van belang dat je jouw Mechatronica afstudeeropdracht bij een bedrijf doet dat goed bij jou past!

 

De nieuwste mechatronica afstudeerstages

Hardware afstudeeropdracht richting micro-elektronica bij innovatieve speler

Studeer jij momenteel een opleiding in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica op HBO of WO niveau? Ben jij momenteel een laatstejaars student en nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan heeft dit bedrijf in Eindhoven plek voor jou! Dit bedrijf is een leverancier van zelf op maat gemaakte elektronica en software. Momenteel zijn zij bezig met het doorontwikkelen van verschillende producten en hiervoor zijn ze op zoek naar een ambitieuze afstudeerstagiair die het leuk vindt om aan de slag te gaan met hardware en micro-elektronica. Ben jij hiervoor de geschikte student? Reageer dan direct met jouw cv en motivatie.

Plaats:Eindhoven
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Embedded software afstudeeropdracht richting programmeren in C

Studeer jij momenteel een opleiding in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Informatica op HBO of WO niveau? Ben jij momenteel een laatstejaars student en nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan heeft dit bedrijf in Eindhoven plek voor jou! Dit bedrijf is een leverancier van zelf op maat gemaakte elektronica en software. Momenteel zijn zij bezig met het doorontwikkelen van verschillende producten en hiervoor zijn ze op zoek naar een ambitieuze afstudeerstagiair die het leuk vindt om aan de slag te gaan met embedded programmeren in C. Is dit wat je zoekt? Laat dan snel je cv en je motivatie achter bij ons!

Plaats:Eindhoven
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.