Afstudeerstage Mechatronica

Samen met StageMax vind jij gemakkelijk een mooie afstudeerstage in Mechatronica! Wij hebben inmiddels al vele studenten Mechatronica bij één of meerdere van onze bedrijven geplaatst. Wij kijken per persoon welke opdracht het beste bij die persoon past en matchen dit vervolgens met een afstudeeropdracht van onze bedrijven. Omdat wij ook goed contact hebben met de bedrijven weten we precies welk bedrijf bij welke student past. Je kunt dus rekenen op een persoonlijke match!

Wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar die ideale afstudeerstage? Schrijf je dan hieronder gratis in! Je bent natuurlijk ook vrij om eerst even rustig te kijken op de website!

 

 

Mechatronica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Mechatronica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Mechatronica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Mechatronica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Mechatronica afstudeerstages in Groningen
Alle Mechatronica afstudeerstages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw Mechatronica afstudeerstage

Tijdens een studie Mechatronica leer je bewegende systemen te ontwerpen en besturen. Als student Mechatronica heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven, omdat veel producten mechatronisch zijn. Je kunt afstuderen bij een groot bedrijf of een klein bedrijf en je kunt kiezen voor een lokale organisatie of een internationaal georiënteerde organisatie.

Ook kun je tijdens jouw afstudeerstage Mechatronica op verschillende afdelingen een afstudeerstage lopen. Denk bijvoorbeeld aan een research & development-afdeling, een serviceafdeling of een automatiseringsafdeling.

Je kunt jezelf tijdens je afstudeerstage Mechatronica specialiseren in één van de deeldisciplines binnen Mechatronica. Bedenk dus goed wat jij leuk vindt en welke kant je op wil tijdens jouw carrière!

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Mechatronica afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Mechatronica afstudeerstage. 

  • Medische apparatuur ontwerpen
  • Systeemarchitectuur ontwerpen
  • Machine ontwerpen
  • Afstuderen bij industriële automatiseerder

 

Doel van jouw Mechatronica afstudeerstage

Het doel van jouw afstudeerstage Elektrotechniek is om te laten zien dat je geschikt bent om aan de slag te gaan in het vakgebied Mechatronica. Vaak kun je na je afstudeerstage blijven werken in het bedrijf. Het is dan ook van belang dat je jouw Mechatronica afstudeeropdracht bij een bedrijf doet dat goed bij jou past!

 

De nieuwste mechatronica afstudeerstages

Engineering afstudeeropdracht richting standaardisering installaties

Volg je een opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Techniek en zoek je nog een afstudeeropdracht waarmee jij de eerste stap kan zetten in jouw carrière? Onze relatie in Tilburg richt zich op de het ontwerpen en produceren van technische installaties. Ze willen een aantal van deze installaties gaan standaardiseren en zoeken een afstudeerder die het leuk vindt om hiermee aan de slag te gaan. Als afstudeerder zal jij je gedurende de afstudeerperiode bezig houden met het engineeren van de installaties. Het bedrijf werkt met AutoCAD, dus enige ervaring hiermee is wel belangrijk. Wil jij jouw vaardigheden op het gebied van engineering verder ontwikkelen en zie jij het wel zitten om af te studeren in een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats:Tilburg
Regio:Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Technisch product ontwikkelen voor afstudeerder bij veelzijdige producent

Studeer jij in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Techniek op HBO of WO niveau? Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht in regio Venlo? Dit technische bedrijf is een gerenommeerd internationaal bedrijf gericht op technische producten. Deze markt blijft groeien en daarom zijn zij bezig met nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Hiervoor kunnen ze de ondersteuning van een afstudeerder goed gebruiken. Heb jij affiniteit met productontwikkeling en ervaring met Inventor of SolidWorks? Lijkt het je leuk om hierin een zelfstandige opdracht in op te pakken? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Uitgedaagd? Reageer dan snel op deze vacature.

Plaats:Regio Venlo
Regio:Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Venlo, Roermond,
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.