Afstudeerstage Technische Informatica

Zoek jij nog een leuke afstudeeropdracht in Tecnische Informatica? StageMax helpt je graag! Wij zijn steeds op zoek naar de beste Technische Informatica afstudeerstages zodat er altijd wel een te vinden is die bij jouw wensen aansluit. Wil je dat wij actief op zoek gaan naar een passende afstudeerstage Technische Informatica voor jou? Schrijf je dan geheel gratis in! Wil je zelf even rondkijken wat wij te bieden hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

 

 

Technische Informatica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Technische Informatica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Groningen
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Utrecht

"Ik raad StageMax zeker aan. Je wordt snel geholpen en de communicatie verloopt zeer concreet!" - Joost uit Eindhoven

 

Jouw Technische Informatica afstudeerstage

Tijdens jouw afstudeerstage Technische Informatica ga je een afstudeerproject oppakken van ongeveer vijf maanden. Je richt je op de ontwikkeling van nieuwe toepassingen of je verzint een oplossing voor een probleem waar het stagebedrijf mee kampt. Eerst analyseer je het probleem en daarna volgt een project van aanpak om dit probleem op te lossen. Vaak mag je je oplossing uiteindelijk ook implementeren.

Je gaat dus echt analytisch en abstract te werk om vervolgens jouw oplossing te programmeren. Het is afhankelijk van je stagebedrijf en opleiding hoeveel tijd je tijdens je afstudeerstage Technische Informatica aan de implementatie mag spenderen.

Tijdens een Technische Informatica afstudeeropdracht kun je onder andere het volgende gaan doen:

  • Software ontwikkelen voor Embedded Systems zoals C, C++ of FPGA's
  • Hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC

 

Doel van jouw afstudeerstage Technische Informatica

Tijdens een afstudeerstage bewijs je dat je zelfstandig een opdracht binnen het vakgebied Technische Informatica kan oppakken. Na het succesvol afronden van je afstudeerstage ben je klaar om aan het werk te gaan! Meestal kun je terecht in de organisatie waar je je afstudeerstage hebt gedaan, dus het is van belang dat je een goede opdracht bij een leuke organisatie vindt.

 

De nieuwste technische informatica afstudeerstages

Laatstejaars Business IT opdracht richting procesoptimalisatie op softwareafdeling

Volg jij een studie richting Business IT en ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar jij je studie af kan sluiten? Heb jij ambitie om door te stromen binnen een organisatie bij succesvol afstuderen? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan met een procesoptimalisatie opdracht binnen een softwareafdeling? Heb jij affiniteit met zowel bedrijfskundige onderwerpen als IT? Dan is deze opdracht wellicht interessant voor jou! Dit bedrijf is op zoek naar een business IT afstudeerder die een onderzoek richting outsourcing als procesoptimalisatie wil uitvoeren? Is dit wel iets wat jij wil opppaken? Laat dit ons direct weten door je CV en motivatie toe sturen.

Plaats:Regio Dordrecht
Regio:Rotterdam, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Tilburg
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Laatstejaars opdracht combinatie front-end met UX/UI design bij IT-organisatie

Zit jij in het laatste jaar van je opleiding Informatica en ben jij daarom op zoek naar een leerzaam afstudeerproject? Heb jij interesse om aan een opdracht te werken waarbij je een combinatie gaat maken met JavaScript én UX/UI design? Ben jij daarnaast een ondernemend type en heb jij de ambitie om door te willen stromen? Dan is deze organisatie misschien wel iets voor jou waar je op moet reageren! De organisatie heeft zich gespecialiseerd op managementsoftware. Als afstudeerder ga je een opdracht oppakken die zich richt op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en hanteerbaarheid van het webapplicatieprogramma waarmee de organisatie werkt. Bij het goed doorlopen van je stage is er een kans dat de organisatie je een vaste aanstelling biedt na het afronden van je opleiding! Interesse gekregen na het lezen van deze opdracht? Laat het ons dan meteen weten en laat je CV en motivatie achter!

Plaats:Utrecht
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Afstudeeropdracht richting Front-end programmeren bij IT-organisatie

Ben jij een laatstejaars student informatica of aanverwant en op zoek naar een uitdagende en leerzaam afstudeerproject? Ben jij ontzettend goed in het programmeren in JavaScript en zit het front-end programmeren in jouw bloed? Heb jij het daarnaast in je om verantwoordelijkheid te durven en kunnen nemen? Dan is deze organisatie in Utrecht misschien wel op zoek naar jou! Als afstudeerder ga je een project oppakken waarin je gaat werken in een managementsoftware dat door het bedrijf zelf is ontwikkeld. Hierin zal je vooral in JavaScirpt gaan schrijven. Heb je ook al kennis van HTML en CSS? Dan is dat alleen maar mooi meegenomen! Bij het goed doorlopen van je stage en het afronden van je opleiding zal er een kans bestaan dat de organisatie je een vaste aanstelling biedt! Heb jij na het lezen van deze vacature interesse gekregen in de mogelijkheden? Laat het ons dan weten en stuur je CV en motivatie naar ons op!

Plaats:Utrecht
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.