Afstudeerstage Technische Informatica

Zoek jij nog een leuke afstudeeropdracht in Tecnische Informatica? Wij van StageMax helpen je graag daarbij! Elk jaar vinden wij voor meer dan 400 studenten een afstudeerstage Technische Informatica bij een van de 1600 bedrijven die klant zijn bij ons. Wij zijn steeds op zoek naar de beste Technische Informatica afstudeerstages zodat er altijd wel een te vinden is die bij jouw wensen aansluit. Wil je dat wij actief op zoek gaan naar een passende afstudeerstage Technische Informatica voor jou? Schrijf je dan geheel gratis in! Wil je zelf even rondkijken wat wij te bieden hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

 

Technische Informatica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Technische Informatica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Groningen
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Utrecht

"Ik raad StageMax zeker aan. Je wordt snel geholpen en de communicatie verloopt zeer concreet!" - Joost uit Eindhoven

 

Jouw Technische Informatica afstudeerstage

Tijdens jouw afstudeerstage Technische Informatica ga je een afstudeerproject oppakken van vijf maanden. Je richt je op de ontwikkeling van nieuwe toepassingen of je verzint een oplossing voor een probleem waar het stagebedrijf mee kampt. Eerst analyseer je het probleem. Na deze analyse volgt een project van aanpak om dit probleem op te lossen. Vaak mag je je oplossing uiteindelijk ook implementeren. Je gaat dus echt analytisch en abstract te werk, om vervolgens jouw oplossing te programmeren. Het is afhankelijk van je stagebedrijf en opleiding hoeveel tijd je tijdens je afstudeerstage Technische Informatica aan de implementatie mag spenderen.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Technische Informatica afstudeeropdrachten om zo jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Technische Informatica afstudeerstage.

  • Software ontwikkelen voor Embedded Systems zoals C, C++ of FPGA's
  • Hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC

De nieuwste technische informatica afstudeerstages
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.