Afstudeerstage Technische Informatica

Zoek jij nog een leuke afstudeeropdracht in Tecnische Informatica? StageMax helpt je graag! Wij zijn steeds op zoek naar de beste Technische Informatica afstudeerstages zodat er altijd wel een te vinden is die bij jouw wensen aansluit. Wil je dat wij actief op zoek gaan naar een passende afstudeerstage Technische Informatica voor jou? Schrijf je dan geheel gratis in! Wil je zelf even rondkijken wat wij te bieden hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

 

 

Technische Informatica afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Technische Informatica afstudeerstages in Amsterdam
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Nijmegen
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Eindhoven
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Groningen
Alle Technische Informatica afstudeerstages in Utrecht

"Ik raad StageMax zeker aan. Je wordt snel geholpen en de communicatie verloopt zeer concreet!" - Joost uit Eindhoven

 

Jouw Technische Informatica afstudeerstage

Tijdens jouw afstudeerstage Technische Informatica ga je een afstudeerproject oppakken van ongeveer vijf maanden. Je richt je op de ontwikkeling van nieuwe toepassingen of je verzint een oplossing voor een probleem waar het stagebedrijf mee kampt. Eerst analyseer je het probleem en daarna volgt een project van aanpak om dit probleem op te lossen. Vaak mag je je oplossing uiteindelijk ook implementeren.

Je gaat dus echt analytisch en abstract te werk om vervolgens jouw oplossing te programmeren. Het is afhankelijk van je stagebedrijf en opleiding hoeveel tijd je tijdens je afstudeerstage Technische Informatica aan de implementatie mag spenderen.

Tijdens een Technische Informatica afstudeeropdracht kun je onder andere het volgende gaan doen:

  • Software ontwikkelen voor Embedded Systems zoals C, C++ of FPGA's
  • Hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC

 

Doel van jouw afstudeerstage Technische Informatica

Tijdens een afstudeerstage bewijs je dat je zelfstandig een opdracht binnen het vakgebied Technische Informatica kan oppakken. Na het succesvol afronden van je afstudeerstage ben je klaar om aan het werk te gaan! Meestal kun je terecht in de organisatie waar je je afstudeerstage hebt gedaan, dus het is van belang dat je een goede opdracht bij een leuke organisatie vindt.

 

De nieuwste technische informatica afstudeerstages

Afstudeeropdracht procesoptimalisatie bij ambitieuze software organisatie

Zit jij in de laatste fase van je opleiding en studeer je in de richting van Bedrijfskunde of Business IT and Management? Wil jij aan de slag met een opdracht in de richting van procesoptimalisatie en lijkt het je interessant om na je afstuderen door te stromen in een leuke consultancy functie? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! De organisatie, gevestigd in regio Eindhoven, ontwikkelt en implementeert ERP software bij haar klanten en is daarnaast ook altijd bezig met het optimaliseren van haar eigen processen. Ze hebben dan ook vaak leuke projecten waar jij als afstudeerder mee aan de slag kan gaan. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Stuur ons dan snel je cv en motivatie!

per direct, februari 2022
Regio Eindhoven
Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Assen, Drachten, Emmeloord, Heerenveen, Meppel, SneekEindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Helmond, UdenToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord