Afstudeerstage Werktuigbouwkunde

StageMax helpt jou graag bij het vinden van een ideale afstudeerstage Werktuigbouwkunde! We hebben inmiddels al vele studenten aan een mooie afstudeerstage richting Werktuigbouwkunde bij één of meerdere van onze bedrijven geplaatst. Wij bezoeken elk bedrijf persoonlijk, waardoor wij goed weten welke student het beste bij ze past. Voor ons is het van belang dat jij op je plek zit bij het bedrijf!

Schrijf je meteen gratis in zodat wij alvast voor jou op zoek kunnen naar een mooie afstudeerstage Werktuigbouwkunde. Je kunt natuurlijk ook even rustig rondkijken op de website!

 

 

Werktuigbouwkunde afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Amsterdam
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Nijmegen
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Eindhoven
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Groningen
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Utrecht

 

"Ondanks dat ik mezelf op het laatste moment inschreef werd ik meteen geholpen bij het vinden van een afstudeerstage!" - Casper uit Eindhoven

 

Jouw Werktuigbouwkunde afstudeerstage

Werktuigbouwkunde is een technische studie, waarin je technische producten ontwikkelt. Na jouw afstudeerstage kun je veel kanten op; je kan constructeur, ontwerper of (product)engineer worden. Omdat er een groot tekort is aan werktuigbouwkundigen, kun je na jouw afstudeerstage Werktuigbouwkunde vaak bij jouw stagebedrijf doorgroeien naar een normale baan.

Tijdens een afstudeerstage Werktuigbouwkunde (WTB) werk je mee op een engineeringafdeling. Je maakt constructieberekeningen of je gaat zelfstandig een werktuig ontwerpen. Een afstudeeronderzoek is vaak ook een onderdeel van je afstudeerstage Werktuigbouwkunde. Dat wil zeggen dat je in mindere mate meewerkt aan een product, maar meer onderzoek doet naar hoe het mechanisch ontworpen kan worden.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten afstudeeropdrachten Werktuigbouwkunde om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een werktuigbouwkundige afstudeerstage. 

  • Constructieberekeningen
  • Ontwerpen van een werktuig
  • Maken van een werk- en productievoorbereiding
  • Ontwikkelen en testen van een prototype
  • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
  • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

 

Doel van jouw Werktuigbouwkunde afstudeerstage

Met het succesvol afronden van een afstudeerstage Werktuigbouwkunde laat je zien dat je geschikt bent om een functie te gaan vervullen in de werktuigbouwkunde. Vooral met het onderzoek laat je zien dat jij je diploma van je werktuigbouwkundige studie waard bent. Omdat je langere tijd zal meewerken en onderzoeken bij een bedrijf is het van belang dat je een afstudeerstage vindt die bij jou past!

 

De nieuwste werktuigbouwkunde afstudeerstages

Laatstejaarsopdracht voor WTB of IPO student richting creatieve tekenstage

Ben jij een laatstejaars student Werktuigbouwkunde of Industrieel Product Ontwerper en op zoek naar een gave en vooral creatieve afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met het ontwerpen van concepten en producten met allerlei soorten materialen? Dan is deze organisatie in Gorinchem op zoek naar jou! Als afstudeerder ga je een opdracht oppakken richting het ontwerpen van creatieve producten voor de consumentenmarkt. Je gaat tekenen in het tekenprogramma Inventor. Hierbij hou je rekening met allerlei veiligheidsvoorschriften en wet- en regelgeving die van toepassing zijn op de producten. Heb je interesse gekregen in de mogelijkheden bij deze organisatie? Laat het ons dan weten en stuur je CV en motivatie naar ons op!

Plaats:Gorinchem
Regio:Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Afstudeeropdracht richting meet- en regeltechniek bij internationale organisatie

Ben jij een vierdejaars student Technische Natuurkunde, Werktuigbouwkunde of volg jij een aanverwante studie? Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht bij een organisatie die op internationaal niveau actief is? Heb jij daarnaast affiniteit met het ontwerpen of jezelf bezig houden met meet- en regeltechniek? Dan is deze organisatie in de regio van Alphen aan den Rijn misschien wel op zoek naar jou! Als afstudeerder krijg je bij dit productie- en ontwikkelbedrijf de kans om een mooie opdracht te formuleren met concepten op zowel mechanisch, materiaalkundige of scheikundig gebied. Bij een succesvolle afronding krijg je daarna de mogelijkheid om door te stromen. Dus wil jij direct een baan na het behalen van je diploma? Meld je dan direct aan en laat je CV en motivatie achter!

Plaats:regio Alphen aan den Rijn
Regio:Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Werktuigbouwkundige afstudeeropdracht bij een innovatieve productieorganisatie

Studeer jij in de richting van Werktuigbouwkunde? Zoek jij een afstudeeropdracht waar jij jou studie af kan ronden en heb jij ambitie om door te stromen binnen je afstudeerorganisatie? Lijkt het jou interessant om een brede opdracht richting constructietechnieken op te pakken? Dan is deze opdracht wellicht interessant voor jou! Deze organisatie is constant bezig het (door)ontwikkelen van constructietechnieken en zijn dan ook op zoek naar een werktuigbouwkundige afstudeerder die hun hierbij komt helpen. Lijkt dit jou wel wat? Zo ja, laat ons dit direct weten door je cv en motivatie toe te sturen.

Plaats:Regio Doetinchem
Regio:Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.