Afstudeerstage Werktuigbouwkunde

StageMax helpt jou graag bij het vinden van een ideale afstudeerstage Werktuigbouwkunde! We hebben inmiddels al vele studenten aan een mooie afstudeerstage richting Werktuigbouwkunde bij één of meerdere van onze bedrijven geplaatst. Wij bezoeken elk bedrijf persoonlijk, waardoor wij goed weten welke student het beste bij ze past. Voor ons is het van belang dat jij op je plek zit bij het bedrijf!

Schrijf je meteen gratis in zodat wij alvast voor jou op zoek kunnen naar een mooie afstudeerstage Werktuigbouwkunde. Je kunt natuurlijk ook even rustig rondkijken op de website!

 

 

Werktuigbouwkunde afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Amsterdam
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Nijmegen
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Eindhoven
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Groningen
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Utrecht

 

"Ondanks dat ik mezelf op het laatste moment inschreef werd ik meteen geholpen bij het vinden van een afstudeerstage!" - Casper uit Eindhoven

 

Jouw Werktuigbouwkunde afstudeerstage

Werktuigbouwkunde is een technische studie, waarin je technische producten ontwikkelt. Na jouw afstudeerstage kun je veel kanten op; je kan constructeur, ontwerper of (product)engineer worden. Omdat er een groot tekort is aan werktuigbouwkundigen, kun je na jouw afstudeerstage Werktuigbouwkunde vaak bij jouw stagebedrijf doorgroeien naar een normale baan.

Tijdens een afstudeerstage Werktuigbouwkunde (WTB) werk je mee op een engineeringafdeling. Je maakt constructieberekeningen of je gaat zelfstandig een werktuig ontwerpen. Een afstudeeronderzoek is vaak ook een onderdeel van je afstudeerstage Werktuigbouwkunde. Dat wil zeggen dat je in mindere mate meewerkt aan een product, maar meer onderzoek doet naar hoe het mechanisch ontworpen kan worden.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten afstudeeropdrachten Werktuigbouwkunde om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een werktuigbouwkundige afstudeerstage. 

  • Constructieberekeningen
  • Ontwerpen van een werktuig
  • Maken van een werk- en productievoorbereiding
  • Ontwikkelen en testen van een prototype
  • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
  • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

 

Doel van jouw Werktuigbouwkunde afstudeerstage

Met het succesvol afronden van een afstudeerstage Werktuigbouwkunde laat je zien dat je geschikt bent om een functie te gaan vervullen in de werktuigbouwkunde. Vooral met het onderzoek laat je zien dat jij je diploma van je werktuigbouwkundige studie waard bent. Omdat je langere tijd zal meewerken en onderzoeken bij een bedrijf is het van belang dat je een afstudeerstage vindt die bij jou past!

 

De nieuwste werktuigbouwkunde afstudeerstagesToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord