Afstudeerstage Werktuigbouwkunde

StageMax helpt jou graag bij het vinden van een ideale afstudeerstage Werktuigbouwkunde! We hebben inmiddels al vele studenten aan een mooie afstudeerstage richting Werktuigbouwkunde bij één of meerdere van onze bedrijven geplaatst. Wij bezoeken elk bedrijf persoonlijk, waardoor wij goed weten welke student het beste bij ze past. Voor ons is het van belang dat jij op je plek zit bij het bedrijf!

Schrijf je meteen gratis in zodat wij alvast voor jou op zoek kunnen naar een mooie afstudeerstage Werktuigbouwkunde. Je kunt natuurlijk ook even rustig rondkijken op de website!

 

 

Werktuigbouwkunde afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Amsterdam
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Nijmegen
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Eindhoven
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Groningen
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Utrecht

 

"Ondanks dat ik mezelf op het laatste moment inschreef werd ik meteen geholpen bij het vinden van een afstudeerstage!" - Casper uit Eindhoven

 

Jouw Werktuigbouwkunde afstudeerstage

Werktuigbouwkunde is een technische studie, waarin je technische producten ontwikkelt. Na jouw afstudeerstage kun je veel kanten op; je kan constructeur, ontwerper of (product)engineer worden. Omdat er een groot tekort is aan werktuigbouwkundigen, kun je na jouw afstudeerstage Werktuigbouwkunde vaak bij jouw stagebedrijf doorgroeien naar een normale baan.

Tijdens een afstudeerstage Werktuigbouwkunde (WTB) werk je mee op een engineeringafdeling. Je maakt constructieberekeningen of je gaat zelfstandig een werktuig ontwerpen. Een afstudeeronderzoek is vaak ook een onderdeel van je afstudeerstage Werktuigbouwkunde. Dat wil zeggen dat je in mindere mate meewerkt aan een product, maar meer onderzoek doet naar hoe het mechanisch ontworpen kan worden.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten afstudeeropdrachten Werktuigbouwkunde om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een werktuigbouwkundige afstudeerstage. 

  • Constructieberekeningen
  • Ontwerpen van een werktuig
  • Maken van een werk- en productievoorbereiding
  • Ontwikkelen en testen van een prototype
  • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
  • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

 

Doel van jouw Werktuigbouwkunde afstudeerstage

Met het succesvol afronden van een afstudeerstage Werktuigbouwkunde laat je zien dat je geschikt bent om een functie te gaan vervullen in de werktuigbouwkunde. Vooral met het onderzoek laat je zien dat jij je diploma van je werktuigbouwkundige studie waard bent. Omdat je langere tijd zal meewerken en onderzoeken bij een bedrijf is het van belang dat je een afstudeerstage vindt die bij jou past!

 

De nieuwste werktuigbouwkunde afstudeerstages

Werktuigbouwkundige (afstudeer)opdracht bij technische onderneming in metaalindustrie

Volg jij een opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde of een aanverwante studie? Wil jij graag gaan stage lopen of afstuderen, maar ben je nog op zoek naar een uitdagend project? Dan is deze opdracht wellicht iets voor jou! Deze technische onderneming in de regio van Purmerend opereert in de metaalindustrie en gebruikt momenteel het programma HiCAD voor het maken van hun 3D tekeningen. Ze willen echter graag meer met Inventor gaan werken en zoeken daarom een derde- of vierdejaarsstudent die hier mee aan de slag wil gaan. Uiteraard zal je goed begeleid worden en er bestaat ook een mogelijkheid dat je daarna meteen kan doorstromen! Lijkt dit je interessant? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats:Regio Purmerend
Regio:Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
WO afstudeerscriptie schrijven richting constructies bij ingenieursbureau

Studeer jij momenteel de opleiding Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele Techniek of een andere technische opleiding op WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een bedrijf waar je aan de slag kan gaan met het schrijven van een scriptie? Dan is wellicht dit bedrijf in Helmond iets voor jou! Dit bedrijf is een ingenieursbureau en zij houden zich bezig met allerlei technische vraagstukken. Het werk wat zij doen is zeer specialistisch en zij zijn dan ook marktleider op dit gebied. Momenteel is dit bedrijf op zoek naar een WO student die wetenschappelijk onderzoek zou willen doen naar een specifiek onderwerp. Lijkt jou dit een geschikte plaats om af te studeren? Laat dan snel met jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Helmond
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Veelzijdige (afstudeer)stage richting tekenen, constructies en berekeningen bij technisch ingenieursbureau

Studeer jij momenteel de opleiding Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele Techniek of een andere technische opleiding op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een veelzijdige meewerkstage of afstudeeropdracht? Dan is wellicht deze (afstudeer)stage in Helmond iets voor jou! Dit bedrijf is een ingenieursbureau en zij houden zich bezig met allerlei technische vraagstukken. Het werk wat zij doen is zeer specialistisch en zij zijn dan ook marktleider op dit gebied. Momenteel is dit bedrijf op zoek naar een enthousiaste (afstudeer)stagiair ter ondersteuning van de werkzaamheden. Lijkt deze stage jou interessant? En werk jij zelfstandig en nauwkeurig? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie!

Plaats:Helmond
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.