Afstudeerstage Werktuigbouwkunde

StageMax helpt jou graag bij het vinden van een ideale afstudeerstage Werktuigbouwkunde! We hebben inmiddels al vele studenten aan een mooie afstudeerstage richting Werktuigbouwkunde bij één of meerdere van onze bedrijven geplaatst. Wij bezoeken elk bedrijf persoonlijk, waardoor wij goed weten welke student het beste bij ze past. Voor ons is het van belang dat jij op je plek zit bij het bedrijf!

Schrijf je meteen gratis in zodat wij alvast voor jou op zoek kunnen naar een mooie afstudeerstage Werktuigbouwkunde. Je kunt natuurlijk ook even rustig rondkijken op de website!

 

 

Werktuigbouwkunde afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Amsterdam
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Nijmegen
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Eindhoven
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Groningen
Alle Werktuigbouwkunde afstudeerstages in Utrecht

 

"Ondanks dat ik mezelf op het laatste moment inschreef werd ik meteen geholpen bij het vinden van een afstudeerstage!" - Casper uit Eindhoven

 

Jouw Werktuigbouwkunde afstudeerstage

Werktuigbouwkunde is een technische studie, waarin je technische producten ontwikkelt. Na jouw afstudeerstage kun je veel kanten op; je kan constructeur, ontwerper of (product)engineer worden. Omdat er een groot tekort is aan werktuigbouwkundigen, kun je na jouw afstudeerstage Werktuigbouwkunde vaak bij jouw stagebedrijf doorgroeien naar een normale baan.

Tijdens een afstudeerstage Werktuigbouwkunde (WTB) werk je mee op een engineeringafdeling. Je maakt constructieberekeningen of je gaat zelfstandig een werktuig ontwerpen. Een afstudeeronderzoek is vaak ook een onderdeel van je afstudeerstage Werktuigbouwkunde. Dat wil zeggen dat je in mindere mate meewerkt aan een product, maar meer onderzoek doet naar hoe het mechanisch ontworpen kan worden.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten afstudeeropdrachten Werktuigbouwkunde om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een werktuigbouwkundige afstudeerstage. 

  • Constructieberekeningen
  • Ontwerpen van een werktuig
  • Maken van een werk- en productievoorbereiding
  • Ontwikkelen en testen van een prototype
  • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
  • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

 

Doel van jouw Werktuigbouwkunde afstudeerstage

Met het succesvol afronden van een afstudeerstage Werktuigbouwkunde laat je zien dat je geschikt bent om een functie te gaan vervullen in de werktuigbouwkunde. Vooral met het onderzoek laat je zien dat jij je diploma van je werktuigbouwkundige studie waard bent. Omdat je langere tijd zal meewerken en onderzoeken bij een bedrijf is het van belang dat je een afstudeerstage vindt die bij jou past!

 

De nieuwste werktuigbouwkunde afstudeerstages

Engineering afstudeeropdracht richting standaardisering installaties

Volg je een opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Techniek en zoek je nog een afstudeeropdracht waarmee jij de eerste stap kan zetten in jouw carrière? Onze relatie in Tilburg richt zich op de het ontwerpen en produceren van technische installaties. Ze willen een aantal van deze installaties gaan standaardiseren en zoeken een afstudeerder die het leuk vindt om hiermee aan de slag te gaan. Als afstudeerder zal jij je gedurende de afstudeerperiode bezig houden met het engineeren van de installaties. Het bedrijf werkt met AutoCAD, dus enige ervaring hiermee is wel belangrijk. Wil jij jouw vaardigheden op het gebied van engineering verder ontwikkelen en zie jij het wel zitten om af te studeren in een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats:Tilburg
Regio:Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Vierdejaarsopdracht WTB richting optimalisatie productieproces

Ben jij een student die momenteel in het laatste jaar van een werktuigbouwkundige opleiding zit en zoek je nog een interessante afstudeeropdracht? Dit bedrijf is een technische dienstverlener die actief is in de grove industrie. Om ervoor te zorgen dat de processen binnen het bedrijf efficiënter worden ingedeeld, zijn ze op zoek naar een afstudeerder die aan de slag wil gaan met het optimaliseren van het productieproces op werktuigbouwkundig vlak. Lijkt je dit interessant en wil jij graag afstuderen bij deze leuke onderneming in Velsen? Stuur ons dan snel je CV en laat in je motivatie zien waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze opdracht!

Plaats:Velsen
Regio:Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Leiden,
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.