Afstudeerstage Communicatie

StageMax helpt jou met het vinden van jouw ideale Communicatie afstudeerstage! Wij hebben een zeer persoonlijke aanpak, waardoor we precies de Communicatie afstudeerstage vinden die aan jouw wensen en eisen voldoet. Dit doen we door persoonlijk een match te maken tussen student en stagebedrijf.

Wil jij dat StageMax jou helpt met het vinden van een Communicatie afstudeerstage bij één van de vele bedrijven waar wij contact mee hebben? Schrijf je dan snel in! Kijk je toch liever zelf eerst even rond op de site? Dat kan ook!

 

 

Communicatie afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Amsterdam
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Nijmegen
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Eindhoven
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Rotterdam
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Utrecht

 

"Ik raad StageMax zeker aan. Je wordt snel geholpen en de communicatie verloopt zeer concreet!" - Joost uit Eindhoven

 

Jouw Communicatie afstudeerstage

Als je op zoek bent naar een communicatiestage, dan zul je merken dat Marketing en Communicatie vaak met elkaar verward worden. Een afstudeerstage Communicatie is echt iets anders dan een Marketing afstudeerstage. Het gaat vaak om de interne communicatie of externe communicatie van een bedrijf.

De interne communicatie is volledig gericht op de interne communicatieprocessen van een bedrijf. Externe communicatieprocessen hebben zeker iets weg van Marketing, omdat deze net als Marketing een externe focus hebben. Toch is Communicatie meer met de boodschap bezig dan met het verkopen van een product of dienst, wat bij Marketing belangrijk is.

Een afstudeerstageplek Communicatie vindt vaak plaats op een communicatieafdeling en soms op een marketingafdeling als de afdelingen zijn samengevoegd.

Er zijn vele soorten onderzoek mogelijk bij Communicatie afstudeeropdrachten. Om je een goed beeld te geven van alle onderzoeksgebieden hebben we deze hieronder op een rijtje gezet:

  • Opzetten / verbeteren interne communicatie
  • Opzetten / verbeteren externe communicatie
  • Opzetten communicatieplan
  • Corperate communicatieprojecten
  • Crisiscommunicatieprojecten
  • Oplossen communicatievraagstuk
  • Onderzoek belevingscommunicatie, imago of naamsbekendheid
  • Evenement of beursdeelname voorbereiden en realiseren

 

Doel van je Communicatie afstudeerstage

Tijdens je Communicatie afstudeerstage toon je aan dat je geschikt bent voor een baan in de communicatiebranche. Door zelfstandig onderzoek te doen en uiteindelijk een afstudeerrapport voor te leggen, bewijs je jezelf. Dat je bij een Communicatieafdeling onderzoek hebt gedaan en wellicht ook hebt meegelopen, geeft natuurlijk een zeer positieve indruk bij de sollicitatiegesprekken voor een (eerste) baan.

 

De nieuwste communicatie afstudeerstages

Stage richting front-end / UI development voor een 3e of 4ejaars student

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijf waarbij jij jouw derde- of vierdejaars stage kan gaan lopen? Volg je een studie in de richting van Informatica of Communicatie Multimedia en Design? Deze softwareorganisatie is op zoek naar een student die affiniteit heeft met front-end development en UI development. Als afstudeerder kan jij zelfstandig een opdracht oppakken, als derdejaarsstudent is er een mogelijkheid om mee te werken en verschillende werkzaamheden op te pakken. Het bedrijf is gevestigd in Alkmaar en programmeert voornamelijk in HTML5 en CSS. Ze kunnen je erg goede begeleiding bieden en je komt terecht in een leuk, informeel team. Ben je geïnteresseerd in deze (afstudeer)stage? Laat het ons snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Plaats:Alkmaar
Regio:Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Helder...
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
User Experience opdracht voor 3e of 4ejaars student bij softwareorganisatie

Heb jij interesse in User Experience desgin (UX) en ben jij nog op zoek naar een leuke derdejaars of vierdejaars stage? Studeer je in de richting van Communicatie Multimedia en Design of juist in de richting van Business IT and Management? Dan hebben wij een leuke (afstudeer)stage gevonden! De organisatie waarin je terecht komt, is gevestigd in Veenendaal en richt zich op het ontwikkelen van softwareproducten. Op dit moment zijn ze bezig met een interessant project op het gebied van UX en ze zoeken een (afstudeer)stagiair die hen daarmee wil komen helpen. Denk je dat jij de aangewezen persoon bent voor deze vacature? Laat het ons dan snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Plaats:Veenendaal
Regio:Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.