Afstudeerstage Communicatie

StageMax helpt jou met het vinden van jouw ideale Communicatie afstudeerstage! Wij hebben een zeer persoonlijke aanpak, waardoor we precies de Communicatie afstudeerstage vinden die aan jouw wensen en eisen voldoet. Dit doen we door persoonlijk een match te maken tussen student en stagebedrijf.

Wil jij dat StageMax jou helpt met het vinden van een Communicatie afstudeerstage bij één van de vele bedrijven waar wij contact mee hebben? Schrijf je dan snel in! Kijk je toch liever zelf eerst even rond op de site? Dat kan ook!

 

 

Communicatie afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Amsterdam
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Nijmegen
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Eindhoven
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Rotterdam
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Utrecht

 

"Ik raad StageMax zeker aan. Je wordt snel geholpen en de communicatie verloopt zeer concreet!" - Joost uit Eindhoven

 

Jouw Communicatie afstudeerstage

Als je op zoek bent naar een communicatiestage, dan zul je merken dat Marketing en Communicatie vaak met elkaar verward worden. Een afstudeerstage Communicatie is echt iets anders dan een Marketing afstudeerstage. Het gaat vaak om de interne communicatie of externe communicatie van een bedrijf.

De interne communicatie is volledig gericht op de interne communicatieprocessen van een bedrijf. Externe communicatieprocessen hebben zeker iets weg van Marketing, omdat deze net als Marketing een externe focus hebben. Toch is Communicatie meer met de boodschap bezig dan met het verkopen van een product of dienst, wat bij Marketing belangrijk is.

Een afstudeerstageplek Communicatie vindt vaak plaats op een communicatieafdeling en soms op een marketingafdeling als de afdelingen zijn samengevoegd.

Er zijn vele soorten onderzoek mogelijk bij Communicatie afstudeeropdrachten. Om je een goed beeld te geven van alle onderzoeksgebieden hebben we deze hieronder op een rijtje gezet:

  • Opzetten / verbeteren interne communicatie
  • Opzetten / verbeteren externe communicatie
  • Opzetten communicatieplan
  • Corperate communicatieprojecten
  • Crisiscommunicatieprojecten
  • Oplossen communicatievraagstuk
  • Onderzoek belevingscommunicatie, imago of naamsbekendheid
  • Evenement of beursdeelname voorbereiden en realiseren

 

Doel van je Communicatie afstudeerstage

Tijdens je Communicatie afstudeerstage toon je aan dat je geschikt bent voor een baan in de communicatiebranche. Door zelfstandig onderzoek te doen en uiteindelijk een afstudeerrapport voor te leggen, bewijs je jezelf. Dat je bij een Communicatieafdeling onderzoek hebt gedaan en wellicht ook hebt meegelopen, geeft natuurlijk een zeer positieve indruk bij de sollicitatiegesprekken voor een (eerste) baan.

 

De nieuwste communicatie afstudeerstages

Derde- of vierdejaarsstage (online) marketing bij innovatieve internationale partij

Ben jij een derdejaars- of laatstejaars student aan een HBO of WO opleiding in de richting van Commerciële Economie, Marketing Management of Ondernemerschap & Retail Management? Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht, en heb jij veel affiniteit met de marketing kant binnen jouw studie? Dan komt deze internationale organisatie uit de regio van Rotterdam graag in contact met jou! Het bedrijf is internationaal actief in de bouw sector en momenteel zijn ze op zoek naar een enthousiaste student die aan de slag wil gaan op de marketing afdeling. Heeft dit jouw interesse gewekt en wil je graag meer weten? Reageer dan snel door je CV en motivatie toe te sturen!

Plaats:Regio Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Alphen a.d. Rijn, Gouda
Startdatum: september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Marketingstage voor een derde- of vierdejaars bij toonaangevend media bedrijf

Wil jij graag meer leren op het gebied van (online) marketing en ben je nog op zoek naar een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht? Dit bedrijf in de regio van Hilversum heeft een interessante mogelijkheid voor jou! De organisatie richt zich op het maken van commercials voor onder andere televisie en social media en momenteel zijn ze op zoek naar versterking. Als derdejaars zal jij het marketingteam gaan versterken en je bezig gaan houden met verschillende werkzaamheden. Als afstudeerder is het mogelijk om daarnaast een uitdagende opdracht op te pakken. Klinkt dit interessant en heb jij interesse in (online) marketing? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats:Regio Hilversum
Regio:Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Hilversum
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.