Afstudeerstage Communicatie

StageMax helpt jou met het vinden van jouw ideale Communicatie afstudeerstage! Wij hebben een zeer persoonlijke aanpak, waardoor we precies de Communicatie afstudeerstage vinden die aan jouw wensen en eisen voldoet. Dit doen we door persoonlijk een match te maken tussen student en stagebedrijf.

Wil jij dat StageMax jou helpt met het vinden van een Communicatie afstudeerstage bij één van de vele bedrijven waar wij contact mee hebben? Schrijf je dan snel in! Kijk je toch liever zelf eerst even rond op de site? Dat kan ook!

 

 

Communicatie afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Amsterdam
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Nijmegen
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Eindhoven
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Rotterdam
Alle Communicatie afstudeerstages in de buurt van Utrecht

 

"Ik raad StageMax zeker aan. Je wordt snel geholpen en de communicatie verloopt zeer concreet!" - Joost uit Eindhoven

 

Jouw Communicatie afstudeerstage

Als je op zoek bent naar een communicatiestage, dan zul je merken dat Marketing en Communicatie vaak met elkaar verward worden. Een afstudeerstage Communicatie is echt iets anders dan een Marketing afstudeerstage. Het gaat vaak om de interne communicatie of externe communicatie van een bedrijf.

De interne communicatie is volledig gericht op de interne communicatieprocessen van een bedrijf. Externe communicatieprocessen hebben zeker iets weg van Marketing, omdat deze net als Marketing een externe focus hebben. Toch is Communicatie meer met de boodschap bezig dan met het verkopen van een product of dienst, wat bij Marketing belangrijk is.

Een afstudeerstageplek Communicatie vindt vaak plaats op een communicatieafdeling en soms op een marketingafdeling als de afdelingen zijn samengevoegd.

Er zijn vele soorten onderzoek mogelijk bij Communicatie afstudeeropdrachten. Om je een goed beeld te geven van alle onderzoeksgebieden hebben we deze hieronder op een rijtje gezet:

  • Opzetten / verbeteren interne communicatie
  • Opzetten / verbeteren externe communicatie
  • Opzetten communicatieplan
  • Corperate communicatieprojecten
  • Crisiscommunicatieprojecten
  • Oplossen communicatievraagstuk
  • Onderzoek belevingscommunicatie, imago of naamsbekendheid
  • Evenement of beursdeelname voorbereiden en realiseren

 

Doel van je Communicatie afstudeerstage

Tijdens je Communicatie afstudeerstage toon je aan dat je geschikt bent voor een baan in de communicatiebranche. Door zelfstandig onderzoek te doen en uiteindelijk een afstudeerrapport voor te leggen, bewijs je jezelf. Dat je bij een Communicatieafdeling onderzoek hebt gedaan en wellicht ook hebt meegelopen, geeft natuurlijk een zeer positieve indruk bij de sollicitatiegesprekken voor een (eerste) baan.

 

De nieuwste communicatie afstudeerstages

Vierdejaarsopdracht online marketing gericht op SEO/SEA bij softwareorganisatie

Ben jij een student in de richting van Commerciële Economie, Small Business & Retail Management of een aanverwante opleiding en ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met online marketing en kennis van SEO/SEA? Dan is deze organisatie, gevestigd in Breda, mogelijk op zoek naar jou! Het bedrijf is een innovatieve softwareorganisatie dat haar werkzaamheden op het gebied van online marketing naar een hoger niveau wil gaan tillen. Als afstudeerder zal jij hier een mooi project in op kunnen gaan pakken en daarnaast krijg je de mogelijkheid om ook wat extra werkervaring op te doen tijdens jouw afstudeerperiode. Denk je dat dit iets voor jou is? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen.

per direct, februari 2022
Breda
Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, TilburgToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord