Afstudeerstage ICT

StageMax helpt je graag bij het vinden van een afstudeerstage in de ICT. We gaan op zoek naar een stage die perfect bij je past door na te gaan wat jij graag zou willen doen. We letten er uiterarad op of jij en het bedrijf met een afstudeerstage ICT bij elkaar passen. Wij hebben vóór jou al heel wat studenten geholpen door deze persoonlijke aanpak. Wil jij dat wij meteen gaan zoeken naar een mooie ICT afstudeerstage? Schrijf je dan snel in! Ben je je nog aan het oriënteren? Kijk dan gerust naar ons uitgebreide aanbod!

 

 

ICT afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle ICT afstudeerstages in Amsterdam
Alle ICT afstudeerstages in Nijmegen
Alle ICT afstudeerstages in Eindhoven
Alle ICT afstudeerstages in Rotterdam
Alle ICT afstudeerstages in Utrecht

 

"De communicatie met StageMax liep erg prettig. Alles was meteen duidelijk en ik ging goed voorbereid op gesprek!" - Roeland uit Amersfoort

 

Jouw ICT afstudeerstage

Tijdens afstudeeropdrachten ga je een oplossing vinden voor een probleem waar het stagebedrijf mee kampt. Afhankelijk van jouw opleiding ligt de invalshoek meer op programmeren, (visueel) ontwerpen of het inrichten van systemen. De meeste Informatica stagiairs mogen hun oplossing ook implementeren. Je schrijft een stageverslag waarmee je jouw ICT-afstudeerstage afsluit, maar bent dus niet alleen bezig met onderzoek doen.

 

Doel van jouw ICT afstudeerstage

Met je afstudeerstage ICT bewijs je dat je bekwaam bent voor een baan in de ICT. Je doet dit door zelfstandig een opdracht met betrekking tot ICT uit te voeren en uiteindelijk een afstudeerrapport te schrijven. Dat je zelf een opdracht uitgevoerd hebt, is natuurlijk een groot pluspunt bij de sollicitatiegesprekken die je voor een (eerste) baan gaat voeren.

 

De nieuwste ICT afstudeerstages

Afstudeeropdracht voor Informatica student richting fullstack programmeren

Ben jij een laatstejaars student Informatica? Zoek je een uitdagende afstudeeropdracht? Wil jij je in je afstudeeropdracht zowel met front- als back-end programmeren bezig gaan houden? Dit bedrijf in Nijmegen is op zoek naar een afstudeerstagiair die een fullstack afstudeeropdracht op wil gaan pakken. Het is een webbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van websites voor middelgrote bedrijven en binnen het jonge team heerst een erg informele sfeer Bij een succesvolle afronding van je afstudeeropdracht krijg je daarbij ook nog eens de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te stromen in een vaste baan! Wil jij hier graag in aanmerking voor komen? Reageer dan nu en stuur je cv en motivatie naar ons op!

per direct, september 2024
Nijmegen
ICT, ICT-programmeren



Toon resultaten