Afstudeerstage ICT

StageMax helpt je graag bij het vinden van een afstudeerstage in de ICT. We gaan op zoek naar een stage die perfect bij je past door na te gaan wat jij graag zou willen doen. We letten er uiterarad op of jij en het bedrijf met een afstudeerstage ICT bij elkaar passen. Wij hebben vóór jou al heel wat studenten geholpen door deze persoonlijke aanpak. Wil jij dat wij meteen gaan zoeken naar een mooie ICT afstudeerstage? Schrijf je dan snel in! Ben je je nog aan het oriënteren? Kijk dan gerust naar ons uitgebreide aanbod!

 

 

ICT afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle ICT afstudeerstages in Amsterdam
Alle ICT afstudeerstages in Nijmegen
Alle ICT afstudeerstages in Eindhoven
Alle ICT afstudeerstages in Rotterdam
Alle ICT afstudeerstages in Utrecht

 

"De communicatie met StageMax liep erg prettig. Alles was meteen duidelijk en ik ging goed voorbereid op gesprek!" - Roeland uit Amersfoort

 

Jouw ICT afstudeerstage

Tijdens afstudeeropdrachten ga je een oplossing vinden voor een probleem waar het stagebedrijf mee kampt. Afhankelijk van jouw opleiding ligt de invalshoek meer op programmeren, (visueel) ontwerpen of het inrichten van systemen. De meeste Informatica stagiairs mogen hun oplossing ook implementeren. Je schrijft een stageverslag waarmee je jouw ICT-afstudeerstage afsluit, maar bent dus niet alleen bezig met onderzoek doen.

 

Doel van jouw ICT afstudeerstage

Met je afstudeerstage ICT bewijs je dat je bekwaam bent voor een baan in de ICT. Je doet dit door zelfstandig een opdracht met betrekking tot ICT uit te voeren en uiteindelijk een afstudeerrapport te schrijven. Dat je zelf een opdracht uitgevoerd hebt, is natuurlijk een groot pluspunt bij de sollicitatiegesprekken die je voor een (eerste) baan gaat voeren.

 

De nieuwste ICT afstudeerstages

(Afstudeer)stage richting programmeren in PHP/Wordpress bij creatief webbureau

Ben jij een sociale en vlotte programmeur die op zoek is naar een uitdagende 3e- of 4ejaarsstage? Wil jij graag gaan programmeren in PHP en JavaScript bij een van de meest innovatieve webbureaus in Nijmegen en lijkt het je daarnaast leuk om je vaardigheden in Wordpress verder te ontwikkelen? Zoek dan niet verder! Door het grote succes dat het bedrijf de afgelopen tijd behaald heeft, zijn ze op zoek naar een creatieve en enthousiaste student die het team wil komen versterken. Binnen het bedrijf hangt een leuke en informele sfeer waarin jij je snel thuis zult voelen. Lijkt je dit interessant? Bekijk dan snel de vacature en reageer direct met je CV en motivatie!

per direct, september 2021
Nijmegen
Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Den BoschToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord