Afstudeerstage ICT

StageMax helpt je graag bij het vinden van een afstudeerstage in de ICT. We gaan op zoek naar een stage die perfect bij je past door na te gaan wat jij graag zou willen doen. We letten er uiterarad op of jij en het bedrijf met een afstudeerstage ICT bij elkaar passen. Wij hebben vóór jou al heel wat studenten geholpen door deze persoonlijke aanpak. Wil jij dat wij meteen gaan zoeken naar een mooie ICT afstudeerstage? Schrijf je dan snel in! Ben je je nog aan het oriënteren? Kijk dan gerust naar ons uitgebreide aanbod!

 

 

ICT afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle ICT afstudeerstages in Amsterdam
Alle ICT afstudeerstages in Nijmegen
Alle ICT afstudeerstages in Eindhoven
Alle ICT afstudeerstages in Rotterdam
Alle ICT afstudeerstages in Utrecht

 

"De communicatie met StageMax liep erg prettig. Alles was meteen duidelijk en ik ging goed voorbereid op gesprek!" - Roeland uit Amersfoort

 

Jouw ICT afstudeerstage

Tijdens afstudeeropdrachten ga je een oplossing vinden voor een probleem waar het stagebedrijf mee kampt. Afhankelijk van jouw opleiding ligt de invalshoek meer op programmeren, (visueel) ontwerpen of het inrichten van systemen. De meeste Informatica stagiairs mogen hun oplossing ook implementeren. Je schrijft een stageverslag waarmee je jouw ICT-afstudeerstage afsluit, maar bent dus niet alleen bezig met onderzoek doen.

 

Doel van jouw ICT afstudeerstage

Met je afstudeerstage ICT bewijs je dat je bekwaam bent voor een baan in de ICT. Je doet dit door zelfstandig een opdracht met betrekking tot ICT uit te voeren en uiteindelijk een afstudeerrapport te schrijven. Dat je zelf een opdracht uitgevoerd hebt, is natuurlijk een groot pluspunt bij de sollicitatiegesprekken die je voor een (eerste) baan gaat voeren.

 

De nieuwste ICT afstudeerstages

Afstudeeropdracht procesoptimalisatie bij ambitieuze software organisatie

Zit jij in de laatste fase van je opleiding en studeer je in de richting van Bedrijfskunde of Business IT and Management? Wil jij aan de slag met een opdracht in de richting van procesoptimalisatie en lijkt het je interessant om na je afstuderen door te stromen in een leuke consultancy functie? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! De organisatie, gevestigd in regio Eindhoven, ontwikkelt en implementeert ERP software bij haar klanten en is daarnaast ook altijd bezig met het optimaliseren van haar eigen processen. Ze hebben dan ook vaak leuke projecten waar jij als afstudeerder mee aan de slag kan gaan. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Stuur ons dan snel je cv en motivatie!

per direct, februari 2022
Regio Eindhoven
Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Assen, Drachten, Emmeloord, Heerenveen, Meppel, SneekEindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Helmond, UdenToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord