Afstudeerstage Techniek

Op zoek naar een afstudeerstage Techniek? Techniek is een heel breed begrip en omvat meerdere technische vakgebieden zoals Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek en Constructiestudies. In de technieksector is het belangrijk dat je bij bedrijven zit die de juiste begeleiding kunnen bieden. Een vereiste hiervoor is dat jouw stagebegeleider een expert is op het vakgebied waarin jij stage wilt lopen.

StageMax garandeert altijd een goede begeleider en opdracht die past bij je opleiding. Dit komt doordat wij alle bedrijven waar wij zaken mee doen, persoonlijk bezoeken en met hen bespreken wat de voorwaarden zijn om een Techniek afstudeeropdracht goedgekeurd te krijgen.

Wil jij graag gratis hulp van StageMax? Schrijf je dan nu in! Wil je toch liever nog even op de site rondkijken? Dat kan ook!

 

 

Technische afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle technische afstudeerstages in Amsterdam
Alle technische afstudeerstages in Nijmegen
Alle technische afstudeerstages in Eindhoven
Alle technische afstudeerstages in Rotterdam
Alle technische afstudeerstages in Utrecht

 

"De communicatie met StageMax liep erg prettig. Alles was meteen duidelijk en ik ging goed voorbereid op gesprek!" - Roeland uit Amersfoort

 

Jouw technische afstudeerstage

In Techniek afstudeeropdrachten zijn er vele mogelijkheden. Je kan onder andere het volgende gaan doen tijdens je Techniek afstudeerstage:

  • Software ontwikkelen voor Embedded Systems  zoals C, C++ of FPGA's
  • Ontwerpen met tekenprogramma's in 2D of 3D
  • Hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC
  • Constructieberekeningen
  • Ontwerpen van een werktuig
  • Maken van een werk- en productievoorbereiding
  • Ontwikkelen en testen van een prototype
  • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
  • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

Doel van een afstudeerstage is aan te tonen dat je geschikt bent voor een baan in de techniek. Door zelfstandig een opdracht uit te voeren bewijs je dat je de benodigde theorie kent en deze in de praktijk kunt toepassen. Na je afstudeerstage ben je klaar om aan het werk te gaan!

 

De nieuwste techniek afstudeerstages

Vierdejaarsopdracht richting implementatie 3D-printer bij internationale organisatie

Volg jij momenteel een studie richting werktuigbouwkunde of een aanverwante studie? Zoek jij een afstudeeropdracht waarmee jij je studie succesvol kan afronden? Heb jij interesse in nieuwe technieken en wil je aan de slag met een opdracht richting 3D-printen? Wil jij wel aan de slag bij een internationale leverancier van specialitische producten? Dan ben jij op zoek naar deze afstudeeropdracht! Dit bedrijf wil (indien mogelijk) een 3D printer gaan gebruiken binnen haar organisatie maar heeft hierom een tal van vraagstukken. Ze zoeken dan ook een afstudeerder die deze wil komen beantwoorden. Is dit iets wat jij wel wil komen doen? Zo ja, laat dit ons direct weten door je CV en een motivatie toe te sturen.

Plaats:Hoorn
Regio:Alkmaar, Zaandam, Den Helder, Enkhuizen, Lelystad, Purmerend
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Vierdejaars Bouwkunde afstudeeropdracht bij grote technische dienstverlener

Ben jij een laatstejaars student Bouwkunde en op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb jij altijd al bij een grote technische dienstverlener aan de slag willen gaat? Ben jij onderzoekend ingesteld en heb jij veel affiniteit met de advieskant van bouwkunde? Dan is deze organisatie in de regio van Utrecht misschien wel iets voor jou! Voor een vierdejaars student bouwkunde heeft de organisatie een mooie bouwkundige onderzoeksopdracht klaar liggen die in overleg opgesteld kan worden. Hier kunnen allerlei soorten kenmerken in voorkomen. Zoals advies of installatietechniek. Heb jij interesse gekregen na het lezen van deze vacature? Laat het ons dan weten en stuur je CV en motivatie naar ons op!

Plaats:regio Utrecht
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Afstudeeropdracht voor student Civiele Techniek bij professioneel adviesbureau

Studeer jij in de richting van Civiele Techniek en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht waarmee jij jouw opleiding af kan gaan ronden? Heb jij ervaring met AutoCAD en wil je een uitdagende opdracht op pakken bij een civiel technisch adviesbureau? Bij deze organisatie in Regio Rotterdam zijn ze op zoek naar een vierdejaarsstudent die graag hun team komt versterken. Na het succesvol afronden van jouw opdracht is de kans zelfs groot dat je meteen een baan aangeboden krijgt! Heb jij interesse in deze vacature? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Regio Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.