Afstudeerstage Techniek

Op zoek naar een afstudeerstage Techniek? Techniek is een heel breed begrip en omvat meerdere technische vakgebieden zoals Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek en Constructiestudies. In de technieksector is het belangrijk dat je bij bedrijven zit die de juiste begeleiding kunnen bieden. Een vereiste hiervoor is dat jouw stagebegeleider een expert is op het vakgebied waarin jij stage wilt lopen.

StageMax garandeert altijd een goede begeleider en opdracht die past bij je opleiding. Dit komt doordat wij alle bedrijven waar wij zaken mee doen, persoonlijk bezoeken en met hen bespreken wat de voorwaarden zijn om een Techniek afstudeeropdracht goedgekeurd te krijgen.

Wil jij graag gratis hulp van StageMax? Schrijf je dan nu in! Wil je toch liever nog even op de site rondkijken? Dat kan ook!

 

 

Technische afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle technische afstudeerstages in Amsterdam
Alle technische afstudeerstages in Nijmegen
Alle technische afstudeerstages in Eindhoven
Alle technische afstudeerstages in Rotterdam
Alle technische afstudeerstages in Utrecht

 

"De communicatie met StageMax liep erg prettig. Alles was meteen duidelijk en ik ging goed voorbereid op gesprek!" - Roeland uit Amersfoort

 

Jouw technische afstudeerstage

In Techniek afstudeeropdrachten zijn er vele mogelijkheden. Je kan onder andere het volgende gaan doen tijdens je Techniek afstudeerstage:

  • Software ontwikkelen voor Embedded Systems  zoals C, C++ of FPGA's
  • Ontwerpen met tekenprogramma's in 2D of 3D
  • Hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC
  • Constructieberekeningen
  • Ontwerpen van een werktuig
  • Maken van een werk- en productievoorbereiding
  • Ontwikkelen en testen van een prototype
  • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
  • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

Doel van een afstudeerstage is aan te tonen dat je geschikt bent voor een baan in de techniek. Door zelfstandig een opdracht uit te voeren bewijs je dat je de benodigde theorie kent en deze in de praktijk kunt toepassen. Na je afstudeerstage ben je klaar om aan het werk te gaan!

 

De nieuwste techniek afstudeerstages

Bouwkundige modelleeropdracht voor een vierdejaars bij modern productiebedrijf

Ga jij binnenkort afstuderen in de richting van Bouwkunde, Bouwtechnische bedrijfskunde of een aanverwante opleiding en ben je nog op zoek naar een interessante afstudeeropdracht? Heb je kennis van het Tekla 3D-pakket? Wil jij aan de slag bij een innovatief, internationaal en vooruitstrevend productiebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en leveren van een innovatief totaalproduct binnen de bouwindustrie? Dan is deze organisatie in de regio van Eindhoven op zoek naar jou! Door de sterke groei kunnen ze de versterking van een student die eventueel na het afstuderen wil doorgroeien in een leuke startersfunctie goed gebruiken. Klinkt dit voor jou als de perfecte opdracht en ben je niet bang voor een uitdaging? Reageer dan snel door ons je CV en motivatie te sturen!

Plaats:Regio Eindhoven
Regio:Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond...
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Bouwkundige stage of afstudeeropdracht bij innovatief bedrijf op Sint Maarten

Volg jij een HBO opleiding in de richting van Bouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Lijkt het jou leuk om voor jouw derde- of vierdejaarsstage naar het buitenland te gaan en aan de slag te gaan bij een bouwkundige aannemer op Sint Maarten? Dan is dit iets voor jou! Dit bedrijf is namelijk op zoek naar een student die bij hen aan de slag wil op het gebied van werkvoorbereiding, calculatie en technisch tekenen. Heb je interesse in deze opdracht en wil je hier graag meer over weten? Laat het ons dan snel weten door je CV naar ons toe te sturen!

Plaats:Sint Maarten
Regio:Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Emmen...
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.