Afstudeerstage Techniek

Op zoek naar een afstudeerstage Techniek? Techniek is een heel breed begrip en omvat meerdere technische vakgebieden zoals Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek en Constructiestudies. In de technieksector is het belangrijk dat je bij bedrijven zit die de juiste begeleiding kunnen bieden. Een vereiste hiervoor is dat jouw stagebegeleider een expert is op het vakgebied waarin jij stage wilt lopen.

StageMax garandeert altijd een goede begeleider en opdracht die past bij je opleiding. Dit komt doordat wij alle bedrijven waar wij zaken mee doen, persoonlijk bezoeken en met hen bespreken wat de voorwaarden zijn om een Techniek afstudeeropdracht goedgekeurd te krijgen.

Wil jij graag gratis hulp van StageMax? Schrijf je dan nu in! Wil je toch liever nog even op de site rondkijken? Dat kan ook!

 

 

Technische afstudeerstages bij jou in de buurt

Alle technische afstudeerstages in Amsterdam
Alle technische afstudeerstages in Nijmegen
Alle technische afstudeerstages in Eindhoven
Alle technische afstudeerstages in Rotterdam
Alle technische afstudeerstages in Utrecht

 

"De communicatie met StageMax liep erg prettig. Alles was meteen duidelijk en ik ging goed voorbereid op gesprek!" - Roeland uit Amersfoort

 

Jouw technische afstudeerstage

In Techniek afstudeeropdrachten zijn er vele mogelijkheden. Je kan onder andere het volgende gaan doen tijdens je Techniek afstudeerstage:

  • Software ontwikkelen voor Embedded Systems  zoals C, C++ of FPGA's
  • Ontwerpen met tekenprogramma's in 2D of 3D
  • Hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC
  • Constructieberekeningen
  • Ontwerpen van een werktuig
  • Maken van een werk- en productievoorbereiding
  • Ontwikkelen en testen van een prototype
  • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
  • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

Doel van een afstudeerstage is aan te tonen dat je geschikt bent voor een baan in de techniek. Door zelfstandig een opdracht uit te voeren bewijs je dat je de benodigde theorie kent en deze in de praktijk kunt toepassen. Na je afstudeerstage ben je klaar om aan het werk te gaan!

 

De nieuwste techniek afstudeerstages

Civiele Techniek stage voor 3e of 4e jaars student bij projectspecialist

Studeer jij Civiele Techniek en ben jij op zoek naar een leuke en leerzame meewerkstage of zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht? Ben jij geïnteresseerd in infrastructuur en zou jij ervaring op doen bij een specialist in deze branche? Deze projectspecialist in regio Helmond is op zoek naar een student die de organisatie komt ondersteunen. De organisatie is een niche speler in haar markt. Als derdejaars student ga jij diverse werkzaamheden oppakken zoals het ontwerpen en onderhouden van diverse objecten en producten. Als vierdejaars student bestaat er de mogelijkheid om een interssante afstudeeropdracht te formuleren. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie!

Plaats:Regio Helmond
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Laatstejaarsproject voor technisch tekenaar in BIM / Revit

Volg jij momenteel een technische opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of Bouwkunde? Ben je op zoek naar een uitdagend vierdejaars project en heb jij interesse in technisch tekenen? Dit bedrijf, gesitueerd in de regio Groningen, zit in de klimaattechniek. Ze hebben in de afgelopen jaren zowel op nationaal, als internationaal vlak een goede naam opgebouwd en zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder. Binnen de organisatie krijg je de mogelijkheid om een zelfstandige opdracht op te pakken. Wil jij graag meer weten over deze opdracht? Lees dan snel verder en laat je CV achter als je interesse hebt!

Plaats:Regio Groningen
Regio:Groningen, Assen, Delfzijl, Drachten, Hoogeveen, Veendam
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.