Communicatiestage

Ben jij op zoek naar een communicatiestage? StageMax kan je helpen! Doordat wij altijd naar jouw persoonlijke voorkeuren kijken, kunnen wij de perfecte communicatiestage voor jou vinden. We hebben met alle bedrijven die klant bij ons zijn persoonlijk contact, dus wij weten precies welk bedrijf goed bij jou past. 

Wil jij dat wij jou helpen bij de zoektocht naar de perfecte communicatiestage? Schrijf je dan gratis in! Ook kun je natuurlijk nog even rondkijken!

 

 

Communicatiestages bij jou in de buurt

Alle communicatiestages in Amsterdam
Alle communicatiestages in Nijmegen
Alle communicatiestages in Eindhoven
Alle communicatiestages in Rotterdam
Alle communicatiestages in Utrecht

 

Jouw communicatiestage

Als je op zoek bent naar een communicatiestage, dan zul je merken dat Marketing en Communicatie vaak met elkaar verward worden. Een stage Communicatie is echt iets anders dan een marketingstage. Het gaat vaak om de interne communicatie of externe communicatie van een bedrijf. De interne communicatie is volledig gericht op de interne communicatieprocessen van een bedrijf. Externe communicatieprocessen hebben zeker iets weg van marketing, omdat deze net als marketing een externe focus hebben. Toch is communicatie meer met de boodschap bezig dan met het verkopen van een product of dienst, wat bij marketing belangrijk is. Een stageplaats Communicatie vindt vaak plaats op een communicatieafdeling en soms op een marketingafdeling als de afdelingen zijn samengevoegd.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten communicatiestages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een communicatiestage.

  • Meelopen op de communicatieafdeling
  • Meelopen bij een communicatiedienstverlener
  • Opzetten / verbeteren interne communicatie
  • Opzetten / verbeteren externe communicatie
  • Opzetten communicatieplan
  • Corperate communicatieprojecten
  • Crisiscommunicatieprojecten
  • Onderzoek belevingscommunicatie, imago of naamsbekendheid
  • Evenement of beursdeelname voorbereiden en realiseren

 

Inrichting van je communicatiestage

Tijdens je communicatiestage ga je voornamelijk aan de slag met de dagelijks werkzaamheden binnen je stagebedrijf. Je opleiding kan eventueel vragen om naast het meewerken een onderzoek uit te voeren. Het grootste gedeelte van de tijd zal je echter besteden aan het meelopen, want het doel van je stage Communicatie is dat je ervaring opdoet in de communicatiebranche!

 

De nieuwste communicatie stages

(Afstudeer)stage richting SEO en website lay-out bij IT organisatie

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Small Business & Retail Management of een aanverwante opleiding? Ben je op zoek naar een leerzame meerwerkstage of uitdagende afstudeeropdracht en heb je ervaring met WordPress? Dan is dit IT bedrijf uit Den Haag mogelijk op zoek naar jou! Ze zoeken namelijk een (afstudeer)stagiair die voor hen een mooie opdracht op het gebied van marketing op wil pakken en aan de slag wil gaan met verschillende werkzaamheden op het gebied van SEO. Het bedrijf staat erg goed bekend in hun vakgebied en heeft ook veel ervaring met het werken met studenten. Wil jij hier graag aan de slag? Reageer dan direct met je cv en motivatie, en laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent!

Plaats:Den Haag
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn,
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Communicatie stage gericht op content en creatieve werkzaamheden bij online marketing bureau

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Communicatie, Communicatie & Multimedia Design of een aanverwante opleiding? Ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende stage en wil je graag aan de slag bij een innovatief digitaal bureau? Dan hebben wij een leuke optie voor je! Dit bureau uit Nijmegen is namelijk op zoek naar een stagiair die bij hen aan de slag wil gaan met het schrijven van content en daarnaast ook verschillende creatieve werkzaamheden op wil pakken. Heb jij kennis van het Adobe pakket en vind je het leuk om teksten te schrijven? Laat het ons dan snel weten door ons snel je cv en motivatie te sturen!

Plaats:Nijmegen
Regio:Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Den Bosch,
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.