Communicatiestage

Ben jij op zoek naar een communicatiestage? StageMax kan je helpen! Doordat wij altijd naar jouw persoonlijke voorkeuren kijken, kunnen wij de perfecte communicatiestage voor jou vinden. We hebben met alle bedrijven die klant bij ons zijn persoonlijk contact, dus wij weten precies welk bedrijf goed bij jou past. 

Wil jij dat wij jou helpen bij de zoektocht naar de perfecte communicatiestage? Schrijf je dan gratis in! Ook kun je natuurlijk nog even rondkijken!

 

 

Communicatiestages bij jou in de buurt

Alle communicatiestages in Amsterdam
Alle communicatiestages in Nijmegen
Alle communicatiestages in Eindhoven
Alle communicatiestages in Rotterdam
Alle communicatiestages in Utrecht

 

Jouw communicatiestage

Als je op zoek bent naar een communicatiestage, dan zul je merken dat Marketing en Communicatie vaak met elkaar verward worden. Een stage Communicatie is echt iets anders dan een marketingstage. Het gaat vaak om de interne communicatie of externe communicatie van een bedrijf. De interne communicatie is volledig gericht op de interne communicatieprocessen van een bedrijf. Externe communicatieprocessen hebben zeker iets weg van marketing, omdat deze net als marketing een externe focus hebben. Toch is communicatie meer met de boodschap bezig dan met het verkopen van een product of dienst, wat bij marketing belangrijk is. Een stageplaats Communicatie vindt vaak plaats op een communicatieafdeling en soms op een marketingafdeling als de afdelingen zijn samengevoegd.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten communicatiestages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een communicatiestage.

  • Meelopen op de communicatieafdeling
  • Meelopen bij een communicatiedienstverlener
  • Opzetten / verbeteren interne communicatie
  • Opzetten / verbeteren externe communicatie
  • Opzetten communicatieplan
  • Corperate communicatieprojecten
  • Crisiscommunicatieprojecten
  • Onderzoek belevingscommunicatie, imago of naamsbekendheid
  • Evenement of beursdeelname voorbereiden en realiseren

 

Inrichting van je communicatiestage

Tijdens je communicatiestage ga je voornamelijk aan de slag met de dagelijks werkzaamheden binnen je stagebedrijf. Je opleiding kan eventueel vragen om naast het meewerken een onderzoek uit te voeren. Het grootste gedeelte van de tijd zal je echter besteden aan het meelopen, want het doel van je stage Communicatie is dat je ervaring opdoet in de communicatiebranche!

 

De nieuwste communicatie stages

Derde- of vierdejaarsstage gericht op online marketing bij bedrijf in automotive branche

Ben jij een HBO of WO student en volg je een studie in de richting van Communicatie, Commerciële Economie, SBRM of een aanverwante studie? Ben je op zoek naar een derdejaarsstage of afstudeeropdracht en zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij een bedrijf dat actief is in de automotive industrie? Dan hebben wij wellicht een leuke mogelijkheid voor je! Bij dit bedrijf uit regio Emmen willen ze namelijk gaan kijken hoe zij hun huidige website kunnen gaan promoten en updaten, zodat ze deze beter aan de man kunnen krijgen en jij kan hier een mooi project in oppakken! Lijkt je dit interessant? Reageer dan snel door je cv en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Regio Emmen
Regio:Emmen, Zwolle, Almelo, Assen, Hoogeveen, Meppel
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Derdejaars front-end stage in Angular JS bij vooruitstrevende organisatie

Volg jij een opleiding op het gebied van Informatica, Communicatie & Multimedia Design of Multimedia Design & Development? Heb jij affiniteit met front-end programmeren en lijkt het je leuk om hierin een leuke derdejaarsstage op te pakken? Deze IT-organisatie is op zoek naar een derdejaarsstudent die graag aan de slag wil gaan met front-end programmeren in Angular JS. Wil jij je vaardigheden op het gebied van Angular JS verder ontwikkelen en wil je werken met gepassioneerde en gedreven mensen? Laat ons dan snel weten dat je in aanmerking wil komen voor deze stage door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum...
Startdatum: per direct, per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.