Neem contact op met StageMax

Solliciteren op een stage- of startersvacature

Je kunt op alle stage- en startersvacatures reageren door je in te schrijven op StageMax. Naar aanleiding van je inschrijving en eventuele sollicitatie nemen we contact met je op. Wil jij je graag uitschrijven bij StageMax? Geen probleem! Stuur ons een mailtje naar info@stagemax.nl en wij zorgen ervoor dat je direct wordt uitgeschreven.

 

Vragen over een stage, afstudeeropdracht of startersbaan

Heb je vragen over een specifieke stage, afstudeeropdracht, startersbaan of over (één van) je sollicitatie(s)? Stuur dan een mailtje naar sollicitaties@stagemax.nl.

 

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer is StageMax perfect te bereiken. We zitten op drie minuten loopafstand van het Centraal Station Nijmegen. Sla buiten het station linksaf, passeer de bushaltes en het politiebureau (het grote blauwe gebouw), sla linksaf de weg in onder de fietsbrug en na 100 meter bevindt StageMax zich aan je rechterhand.

Kom je met de auto? Dan kan je voor de deur parkeren.FAQ - Studenten

Staat je antwoord hier niet tussen, of kunnen we je ergens anders mee helpen? Stuur gerust even een mailtje naar info@stagemax.nl of bel ons!

Wij helpen je heel graag in je zoektocht naar een (afstudeer)stage of startersbaan! Je kunt je hiervoor gratis, makkelijk én snel aanmelden. Als je daarbij direct je cv upload, kunnen wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Wij gaan actief op zoek naar een vacature die aansluit bij jouw wensen en interesses. Mochten we iets gevonden hebben, of nog wat informatie van je missen dan nemen we altijd even telefonisch contact met je op. 

Daarnaast kun je met jouw account ook zelf actief gaan zoeken via onze website. Hierop staan alle vacatures voor verschillende studies. Door te reageren via de knop onderaan de vacature, zien ook wij dat je de vacature interessant vindt. Zien wij ook een match? Dan bellen we je graag weer even op om de vacature inhoudelijk met je te bespreken.

De focus ligt bij StageMax vooral op studenten van het HBO of de universiteit. Daarin helpen we veel studenten van verschillende opleidingen. Veel stages en vacatures die je tegen zult komen op onze site zijn bijvoorbeeld in de richting van Werktuigbouwkunde, IT, Elektrotechniek, Marketing, Communicatie of HR. Maar dat is lang niet alles! Kijk maar eens rustig rond op de site, en ontdek hoe breed het aanbod van opdrachten en vacatures is. Genoeg mogelijkheden voor relevante werkervaring, mooie extracurriculaire activiteiten of de invulling van je verplichte (afstudeer)stage dus. Last but not least, je houdt er vaak ook nog een leuke (stage)vergoeding aan over!

Jazeker! Wij begrijpen dat school bepaalde eisen stelt aan jouw (afstudeer)stage. Hier denken wij dan ook graag in mee. Het is zelfs zo dat de meeste vacatures op onze site vooraf nog niet tot in detail gedefinieerd zijn. Daarin ligt de ruimte voor jou om, in overleg met het bedrijf, een passende opdracht te formuleren. Reageer dus vooral als je de vacature interessant vindt, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is!

Absoluut! Het komt regelmatig voor dat bedrijven de hulp van een student goed kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld 8 - 16 uur in de week. Als student heb je namelijk de meest recente academische kennis, waardoor jij van grote meerwaarde bent voor een organisatie. Kijk vooral op onze pagina voor startersfuncties voor alle openstaande vacatures! Daar staan zowel de fulltime startersbanan, als de parttime bijbanen. 

Allereerst heb je een StageMax account nodig om de volledige vacatures te kunnen bekijken en deze eventueel in je mailbox te ontvangen. Inschrijven doe je gratis, makkelijk én snel.

Daarnaast is het slim om te zorgen voor een sterk cv. Dit is namelijk jouw visitekaartje, en daarmee dé manier om op te vallen. Voor onze tips en tricks omtrent het schrijven van je cv, kun je altijd even kijken bij onze tips en informatie. Daarnaast schrijven we er ook regelmatig over op onze socials.

Daarna ben je aanbeland bij het reageren zelf. Afhankelijk van het kanaal waar je de vacature hebt gevonden, zijn er grofweg twee manieren om te reageren. Heb je de vacature in de mail ontvangen? Dan kun je solliciteren door simpelweg te reageren op deze mail met je cv en eventuele motivatiebrief! Het zou nog wel eens voor kunnen komen dat onze mail in je spambox belandt. Dit is makkelijk op te lossen door pieterkroes@stagemax.nl aan je adresboek toe te voegen.
Heb je de vacature op de site gevonden? Ook dan ontvangen we graag je cv! Onderaan de vacature vind je een knop waarmee je kunt reageren. Hiervoor is het dus wel van belang dat je bent ingelogd.

Wat goed dat je initiatief toont en op vacatures aan het reageren bent! Op basis van je cv en eventuele motivatiebrief gaan wij nu zoeken naar raakvlakken tussen jou en de opdracht(gever). Mochten we voldoende raakvlakken zien, dan gaan we je voorstellen bij de desbetreffende organisatie. Op het moment dat we hier een positieve terugkoppeling op krijgen, dan nemen we weer contact met op om de vervolgstappen te bespreken. 

Gemiddeld duurt het één week voordat je iets van ons hoort. Ook wij hebben echter niet alles in de hand, en kunnen je dit dus niet garanderen. Mocht je na een week nog niets gehoord hebben, dan mag je altijd even een mailtje sturen naar sollicitaties@stagemax.nl. Uiteraard ben je vrij om in de tussentijd te blijven reageren op andere interessante vacatures. Het gaat er immers om dat jij een leuke (afstudeer)stage of startersfunctie vindt!

StageMax doet haar uiterste best om alle vacatures die jij in je mailbox ontvangt zo goed mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarbij zijn de meest belangrijke factoren jouw woonplaats en studie. Met andere woorden, in je mailbox ontvang je de vacatures van bedrijven die voor jou te bereiken zouden kunnen zijn en mogelijkheden hebben die aan zouden kunnen sluiten bij jouw opleiding.

Merk hierin ook op dat we bewust ‘zouden kunnen’ zeggen. Het is voor ons helaas niet mogelijk om jouw specifieke wensen, voorkeuren en interesses mee te nemen. Dat zou betekenen dat we iedere vacature handmatig moeten mailen. Daarvoor zitten er helaas niet voldoende uren in een dag.

In plaats daarvan hebben we altijd een persoonlijk intakegesprek met jou op het moment dat je je inschrijft. Op basis van dat gesprek gaan we uitkijken naar vacatures die wél 100% aansluiten bij hetgeen wat jij zoekt. Op die manier helpen we je toch aan een interessante stage, afstudeeropdracht of startersfunctie die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en eisen. 

Op basis van bovenstaande zijn er dus grofweg twee wegen die je kunt bewandelen:

  • Beter te veel dan te weinig! Loop geen enkele kans mis en blijf op de hoogte van alle mogelijk interessante vacatures voor je. 
  • Less is more! Liever helemaal geen vacatures ontvangen dan af en toe een vacature die ik niet interessant vind. 

Laat je ons even weten wat je voorkeur heeft? We zien graag je mailtje verschijnen via info@stagemax.nl

Ben je voorzien van een (afstudeer)stage of startersfunctie? Stuur dan even een mailtje naar info@stagemax.nl. Dan zorgen wij dat we je gegevens aanpassen. Op die manier zorgen we ervoor dat jij enkel relevante vacatures in je mail ontvangt. Je kunt nu nog gewoon inloggen op onze website en alle vacatures blijven bekijken.

Uiteraard is het ook mogelijk om je gegevens te verwijderen uit het systeem als je ook in de toekomst geen gebruik meer wilt maken van onze diensten. Ook dan mag je een mailtje sturen naar info@stagemax.nl. Vanaf dit moment is het ook niet meer mogelijk om in te loggen op onze website en alle vacatures te bekijken. Je kunt er daarom ook voor kiezen om wel je account aan te houden, maar enkel de mails stop te zetten.

In dit geval is ofwel je e-mailadres, ofwel je wachtwoord onjuist. Mocht je je wachtwoord niet meer weten, dan kun je tijdens het inlogproces kiezen voor ‘wachtwoord vergeten’. Je vult daarbij je e-mailadres in, zodat jij binnen no-time een nieuw wachtwoord toegestuurd krijgt waarmee jij weer in kunt loggen. Deze kun je later natuurlijk weer wijzigen zodat je een wachtwoord kunt kiezen wat voor jou makkelijk te onthouden is. Dit doe je door je persoonlijke gegevens aan te passen.

Verder is het goed om te weten dat je e-mailadres hoofdlettergevoelig is. Zowel tijdens het inloggen, maar ook bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord. Je hebt het identieke e-mailadres nodig waarmee je je hebt ingeschreven om in te kunnen loggen of een nieuw wachtwoord aan te vragen dat matcht met je e-mailadres. Het is voor ons een kleine moeite om deze even op te zoeken, dus stuur ons gerust een mailtje als je dit zelf niet precies meer weet. Je kunt ons voor deze vragen het beste bereiken via info@stagemax.nl.

Adres en contactgegevens

Telefoonnummer: 085-0020203
E-mail: info@stagemax.nl

StageMax BV
Nieuwe Marktstraat 54D
6511 AA Nijmegen


Toon resultaten