Stage Finance

Ben jij een student finance en ben je op zoek naar een stage? Laat StageMax je helpen! Jaarlijks helpen wij vele finance studenten aan een uitdagende stage of afstudeeropdracht. Onze recruiters nemen persoonlijk contact met je op en zoeken een passende stage die past bij je interesses.

Ben jij hard op zoek naar een geschikte finance stage? Schrijf je dan gratis in en bekijk onze vacatures. Interessante vacature gezien? Solliciteer dan direct!

 

 

Finance stages bij jou in de buurt

Alle Finance stages in Amsterdam
Alle Finance stages in Nijmegen
Alle Finance stages in Eindhoven
Alle Finance stages in Groningen
Alle Finance stages in Utrecht

 

Jouw finance stage

Als student finance heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van groot tot klein, maar ook van zeer lokaal tot internationaal georiënteerd. Als je het leuk vindt om een bedrijf vanuit diverse kanten te leren kennen, ga dan een meeloopstage doen bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daar mag je vaak meelopen met de directeur of commercieel manager en kun je veel leren. Weet je al wat beter wat je in de toekomst wil doen? Kies dan een specialistische financiële stage uit op bijvoorbeeld één afdeling.

 

Doel van jouw finance stage

Tijdens een finance stage kom je erachter welke aspecten van finance jou het meeste aanspreken. Het is de bedoeling dat je een inkijkje hebt gekregen in de werkzaamheden van de financesector, zodat je een beeld hebt van hoe je baan er straks uitziet.

 

De nieuwste finance stages

(Afstudeer)stage voor Finance student bij innovatief en snelgroeiend bedrijf

Volg jij een opleiding in de richting van Finance op HBO of WO niveau en ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Wil jij aan de slag bij een innovatieve financiële dienstverlener en weet jij van aanpakken? Dan is dit bedrijf uit Eindhoven op zoek naar jou! De organisatie heeft meerdere interessante projecten waar jij als stagiair of afstudeerder mee aan de slag kan gaan. Binnen het bedrijf is veel expertise aanwezig en intern heerst er een fijne sfeer. Lijkt het jou interessant om samen met het bedrijf te gaan kijken of je een mooie opdracht kan formuleren? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Eindhoven
Regio:Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond
Startdatum: per direct, september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.