Stage Finance

Ben jij een student finance en ben je op zoek naar een stage? Laat StageMax je helpen! Jaarlijks helpen wij vele finance studenten aan een uitdagende stage of afstudeeropdracht. Onze recruiters nemen persoonlijk contact met je op en zoeken een passende stage die past bij je interesses.

Ben jij hard op zoek naar een geschikte finance stage? Schrijf je dan gratis in en bekijk onze vacatures. Interessante vacature gezien? Solliciteer dan direct!

 

 

Finance stages bij jou in de buurt

Alle Finance stages in Amsterdam
Alle Finance stages in Nijmegen
Alle Finance stages in Eindhoven
Alle Finance stages in Groningen
Alle Finance stages in Utrecht

 

Jouw finance stage

Als student finance heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van groot tot klein, maar ook van zeer lokaal tot internationaal georiënteerd. Als je het leuk vindt om een bedrijf vanuit diverse kanten te leren kennen, ga dan een meeloopstage doen bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daar mag je vaak meelopen met de directeur of commercieel manager en kun je veel leren. Weet je al wat beter wat je in de toekomst wil doen? Kies dan een specialistische financiële stage uit op bijvoorbeeld één afdeling.

 

Doel van jouw finance stage

Tijdens een finance stage kom je erachter welke aspecten van finance jou het meeste aanspreken. Het is de bedoeling dat je een inkijkje hebt gekregen in de werkzaamheden van de financesector, zodat je een beeld hebt van hoe je baan er straks uitziet.

 

De nieuwste finance stages

ERP proces implementatie (afstudeer)stage bij technische groothandel

Studeer jij in de richting van Bedrijfskunde of een andere economische opleiding op HBO of WO niveau? Ben jij momenteel op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting ERP processen? Stop dan nu met zoeken! Dit bedrijf is een technisch groothandel met al ruim 90 jaar ervaring. Naast het leveren van producten hebben zij ook een eigen engineeringsafdeling. Momenteel zijn zij bezig met het automatiseren van interne processen en hiervoor zijn zij op zoek naar een derde- of vierdejaars student die zich hierin wil verdiepen. Werk jij nauwkeurig, graag zelfstandig en heb jij affiniteit met ERP? Laat dan nu direct jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Bedrijfswiskundige (afstudeer)stage richting datamodellering bij grote multinational

Doe jij de opleiding Bedrijfswiskunde of een aanverwante opleiding op HBO of WO niveau? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage op het snijvlak van IT, processen en data? Dan is dit bedrijf in Hoofddorp op zoek naar jou! Dit bedrijf is een grote multinational op het gebied van innovatief verpakkingsmateriaal. Zij produceren voor en leveren grote diensten aan bekende bedrijven door heel Nederland. Momenteel groeien zij enorm hard en daarom kunnen zij de hulp van een (afstudeer)stagiair goed gebruiken. Lijkt het jou leuk om werkzaamheden of een onderzoek op te pakken richting datamodellering? Laat dan snel jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Hoofddorp
Regio:Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag...
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
(Afstudeer)stage richting accountancy bij een groot accountantskantoor

Studeer jij in de richting van Bedrijfseconomie, Fiscale economie of Accountancy op HBO of WO niveau? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting accountancy in Amsterdam? Dit bedrijf is een gerenommeerd accountantskantoor die uit ongeveer 85 ervaren werknemers bestaat. Momenteel hebben zij de behoefte aan de ondersteuning van een (afstudeer)stagiair. Voor een derdejaarsstudent liggen er verschillende werkzaamheden klaar en een vierdejaarsstudent kan aan de slag gaan met een volledig zelfstandige opdracht. Dit bedrijf biedt goede begeleiding en je komt terecht in een jong en informeel team. Lijkt deze brede (afstudeer)stage jou interessant? Laat dan nu jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Ede, Alkmaar, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen




Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.