Stage Finance

Ben jij een student finance en ben je op zoek naar een stage? Laat StageMax je helpen! Jaarlijks helpen wij vele finance studenten aan een uitdagende stage of afstudeeropdracht. Onze recruiters nemen persoonlijk contact met je op en zoeken een passende stage die past bij je interesses.

Ben jij hard op zoek naar een geschikte finance stage? Schrijf je dan gratis in en bekijk onze vacatures. Interessante vacature gezien? Solliciteer dan direct!

 

 

Finance stages bij jou in de buurt

Alle Finance stages in Amsterdam
Alle Finance stages in Nijmegen
Alle Finance stages in Eindhoven
Alle Finance stages in Groningen
Alle Finance stages in Utrecht

 

Jouw finance stage

Als student finance heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van groot tot klein, maar ook van zeer lokaal tot internationaal georiënteerd. Als je het leuk vindt om een bedrijf vanuit diverse kanten te leren kennen, ga dan een meeloopstage doen bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daar mag je vaak meelopen met de directeur of commercieel manager en kun je veel leren. Weet je al wat beter wat je in de toekomst wil doen? Kies dan een specialistische financiële stage uit op bijvoorbeeld één afdeling.

 

Doel van jouw finance stage

Tijdens een finance stage kom je erachter welke aspecten van finance jou het meeste aanspreken. Het is de bedoeling dat je een inkijkje hebt gekregen in de werkzaamheden van de financesector, zodat je een beeld hebt van hoe je baan er straks uitziet.

 

De nieuwste finance stages

Financiële (afstudeer)stage bij een softwarebedrijf

Studeer jij in de richting van bedrijfseconomie en ben jij momenteel op zoek naar een uitdagende meewerkstage of afstudeerstage? Spreekt het jou aan om je tijdens je stage bijvoorbeeld bezig te houden met processen op het gebied van facturatielijsten of bewakingssystemen? Lijkt het je daarnaast leuk om tijdens je stage werkzaamheden op te pakken op de financiële afdeling van een bedrijf? Dan is deze software partij in de regio van Rotterdam op zoek naar jou! Ze willen namelijk dat iemand bij hen de processen op de financiële afdeling komt optimaliseren en daarnaast ook wat bijbehorende werkzaamheden komt oppakken. Wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Laat het dan aan ons weten door je cv en motivatie naar ons toe te sturen.

Plaats:Regio Rotterdam
Regio:Utrecht, Rotterdam, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Breda
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.