Stage Finance

Ben jij een student finance en ben je op zoek naar een stage? Laat StageMax je helpen! Jaarlijks helpen wij vele finance studenten aan een uitdagende stage of afstudeeropdracht. Onze recruiters nemen persoonlijk contact met je op en zoeken een passende stage die past bij je interesses.

Ben jij hard op zoek naar een geschikte finance stage? Schrijf je dan gratis in en bekijk onze vacatures. Interessante vacature gezien? Solliciteer dan direct!

 

 

Finance stages bij jou in de buurt

Alle Finance stages in Amsterdam
Alle Finance stages in Nijmegen
Alle Finance stages in Eindhoven
Alle Finance stages in Groningen
Alle Finance stages in Utrecht

 

Jouw finance stage

Als student finance heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van groot tot klein, maar ook van zeer lokaal tot internationaal georiënteerd. Als je het leuk vindt om een bedrijf vanuit diverse kanten te leren kennen, ga dan een meeloopstage doen bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daar mag je vaak meelopen met de directeur of commercieel manager en kun je veel leren. Weet je al wat beter wat je in de toekomst wil doen? Kies dan een specialistische financiële stage uit op bijvoorbeeld één afdeling.

 

Doel van jouw finance stage

Tijdens een finance stage kom je erachter welke aspecten van finance jou het meeste aanspreken. Het is de bedoeling dat je een inkijkje hebt gekregen in de werkzaamheden van de financesector, zodat je een beeld hebt van hoe je baan er straks uitziet.

 

De nieuwste finance stages

Administratieve bedrijfskundige bijbaan bij dienstverlener

Doe jij een opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Economie of Human Resource Management op HBO of WO niveau? Ben jij naast je studie op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan voor 2 dagen die goed op jouw cv staat? Dit bedrijf in Amsterdam heeft momenteel een openstaande vacature. Dit bedrijf is een dienstverlener en heeft meerdere vestigingen in Nederland. Ze zijn momenteel hard aan het groeien en daarom zijn ze op zoek naar een nieuwe collega die een divers takenpakket op zich zou willen nemen. Ben jij de ambitieuze en gemotiveerde student die zij zoeken? Reageer dan direct met jouw cv en motivatie!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Zomervakantie bijbaan richting AVG privacywetgeving bij financiële organisatie

Studeer jij momenteel een bedrijfskundige of economische opleiding op HBO of WO niveau? Ben jij al toe aan zomervakantie en wil jij in deze periode relevante werkervaring opdoen voor jouw cv? Lijkt het jou interessant om fulltime aan de slag te gaan met de implementatie van de nieuwe AVG privacywetgeving? Dan is dit bedrijf in hartje Amsterdam op zoek naar jou! Dit bedrijf is een financiële organisatie en zij hebben al jaren ervaring in de specifieke niche waarin ze actief zijn. Wil jij niet stilzitten en graag een tijdelijk project op je nemen waar je de hele zomer zoet mee bent? Laat dan snel jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.