HR stage

Stageplaats Human Resources (HR)

Als je op zoek bent naar HR-stage zul je ongetwijfeld P&O, HR, Personeel en Arbeid of Personeelswetenschappen studeren. Het is op dit moment een erg populaire studie omdat je zakelijk en toch menselijk bezig bent. Het is soms moeilijk om een geschikte HR-stageplaats te vinden omdat er vaak meer aanbod is aan studenten dan aan HR-stageplaatsen. Een HR-stage speelt zich bijna zonder uitzondering af op de HR-afdeling. HR-stages hebben vaak afwijkende lengtes ten opzichte van andere stages en afstudeerstages. Naast de HR-afdeling komt een HR-stage ook vaak voor bij arbeidsbemiddelaars en bij HR-consultancy bedrijven.

 

Soorten stages en afstudeeropdrachten in de HR

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten HR-stages en -afstudeeropdrachten om werkgevers en studenten een beter beeld te geven van de mogelijkheden van HR-stagiaires en -afstudeerders. De voorbeelden zijn hieronder beschreven.

 

 

HR-stages bij jou in de buurt

Alle hr-stages in Amsterdam
Alle hr-stages in Nijmegen
Alle hr-stages in Eindhoven
Alle hr-stages in Rotterdam
Alle hr-stages in Utrecht

HR-stages en -afstudeeropdrachten

  • Meelopen op HR-afdeling
  • Meelopen bij HR-dienstverlener
  • Meelopen bij uitzendbureau of werving- en selectiebureau
  • Opzetten van functieprofielen
  • Opzetten van beoordelingssystemen
  • Opzetten van opleidingsbeleid
  • Competentiemanagement
  • Opzetten van verzuimbeleid
  • Opzetten van personeelshandboek
  • Opzetten arbeidsmarktcommunicatie

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Stuur dan een mailtje naar info@stagemax.nl.

De nieuwste HRM stages

(Afstudeer)opdracht richting HR procesoptimalisatie bij een civiel technische organisatie

Studeer jij momenteel in de richting van HRM? Ben jij op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage waar jij je opleiding succesvol kan afsluiten? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan met optimalisatie van verschillende HR processen? Heb jij een echte hands-on mentaliteit? Dan is deze opdracht wellicht iets voor jou! Dit bedrijf is op zoek naar een HRM student die haar processen komt analyseren en optimaliseren. Lijkt dit jou wel interessant? Reageer dan direct door je CV en motivatie toe te sturen.

per direct, september 2021
Regio Rotterdam
Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Leiden, Alphen a.d. Rijn, HilversumAmsterdam, Utrecht, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Alphen a.d. Rijn,Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord