HRM-stage

Zoek jij een leerzame meewerkstage HRM? Wij van StageMax helpen je daar graag bij! Omdat wij nauw contact onderhouden met bedrijven weten wij goed wat voor stagiair zij zoeken. Daardoor kunnen wij iedere student die zich bij ons inschrijft plaatsen bij het bedrijf dat het beste bij hen past.

Wil jij dat we een leuke HRM-stage voor je gaan zoeken? Schrijf je dan meteen in! Je kunt natuurlijk ook eerst even rondkijken!

 

 

HRM-stages bij jou in de buurt

Alle HRM-stages in Amsterdam
Alle HRM-stages in Nijmegen
Alle HRM-stages in Eindhoven
Alle HRM-stages in Groningen
Alle HRM-stages in Utrecht

 

Jouw HRM-stage

Als je op zoek bent naar HRM-stage zul je ongetwijfeld P&O, HRM, Personeel en Arbeid of Personeelswetenschappen studeren. Het is op dit moment een erg populaire studie omdat je zakelijk en toch menselijk bezig bent. Het is soms moeilijk om een geschikte HRM-stageplaats te vinden omdat er vaak meer aanbod is aan studenten dan aan HRM-stageplaatsen.

Een HRM-stage speelt zich bijna zonder uitzondering af op de HRM-afdeling. Naast de HRM-afdeling komt een HRM-stage ook vaak voor bij arbeidsbemiddelaars en bij HRM-consultancybedrijven.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten HRM-stages om werkgevers en studenten een beter beeld te geven van de mogelijkheden van HRM-stagiairs. De voorbeelden zijn hieronder beschreven.

  • Meelopen op HRM-afdeling
  • Meelopen bij HRM-dienstverlener
  • Meelopen bij uitzendbureau of werving- en selectiebureau
  • Opzetten van functieprofielen
  • Opzetten van beoordelingssystemen
  • Opzetten van opleidingsbeleid
  • Competentiemanagement
  • Opzetten van verzuimbeleid
  • Opzetten van personeelshandboek
  • Opzetten arbeidsmarktcommunicatie

 

Doel van jouw HRM-stage

Het voornaamste doel van jouw HRM-stage is het opdoen van ervaring binnen het vakgebied HRM. Tijdens je stageperiode werk je daarom vooral mee op de HRM-afdeling, maar het kan ook zijn dat je een onderzoek moet uitvoeren. Vaak kan je in samenspraak met het stagebedrijf en je opleiding afstemmen hoe de verhouding meewerken en onderzoeken zal zijn. Je moet uiteindelijk natuurlijk wel je prakijkervaring op gebied van HRM opdoen!

 

De nieuwste HRM stages

Derdejaars HR stage bij gerenommeerde organisatie

Volg jij een opleiding in de richting van Human Resources of een aanverwante opleiding en zoek je een leuke en leerzame meewerkstage? Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan bij een toonaangevende organisatie, waarbij je de kans krijgt om in aanraking te komen met verschillende facetten van jouw vakgebied? Dan is dit bedrijf uit de regio van Wijk bij Duurstede op zoek naar jou! De organisatie biedt een unieke dienstverlening aan haar relaties en heeft in de afgelopen jaren een sterke naam opgebouwd. Momenteel zijn ze op zoek naar gemotiveerde derdejaars student die hen wil komen versterken op HR gebied. Heb je interesse in deze stage? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Regio Wijk bij Duurstede
Regio:Utrecht, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hilversum,
Startdatum: februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Derdejaarsstage richting optimaliseren personeelshandboek bij internationale onderneming

Volg jij een opleiding in de richting van Bedrijfskunde MER of een aanverwante opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende derdejaarsstage? Wil je graag aan de slag bij een innovatieve en snelgroeiende organisatie? Dat kan bij deze internationale onderneming gelegen in de regio Schiphol! Het bedrijf is de laatste jaren hard gegroeid en merkt nu dat hun personeelshandboek wel erg verouderd is. Daarom zijn ze op zoek naar een enthousiaste stagiair die dit proces voor hen onder de loep wil gaan nemen en het in lijn wil gaan brengen met de huidige wet- en regelgeving. Heb je interesse in deze stage? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Regio Schiphol
Regio:Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Alphen a.d. Rijn
Startdatum: februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.