HRM-stage

Zoek jij een leerzame meewerkstage HRM? Wij van StageMax helpen je daar graag bij! Omdat wij nauw contact onderhouden met bedrijven weten wij goed wat voor stagiair zij zoeken. Daardoor kunnen wij iedere student die zich bij ons inschrijft plaatsen bij het bedrijf dat het beste bij hen past.

Wil jij dat we een leuke HRM-stage voor je gaan zoeken? Schrijf je dan meteen in! Je kunt natuurlijk ook eerst even rondkijken!

 

 

HRM-stages bij jou in de buurt

Alle HRM-stages in Amsterdam
Alle HRM-stages in Nijmegen
Alle HRM-stages in Eindhoven
Alle HRM-stages in Groningen
Alle HRM-stages in Utrecht

 

Jouw HRM-stage

Als je op zoek bent naar HRM-stage zul je ongetwijfeld P&O, HRM, Personeel en Arbeid of Personeelswetenschappen studeren. Het is op dit moment een erg populaire studie omdat je zakelijk en toch menselijk bezig bent. Het is soms moeilijk om een geschikte HRM-stageplaats te vinden omdat er vaak meer aanbod is aan studenten dan aan HRM-stageplaatsen.

Een HRM-stage speelt zich bijna zonder uitzondering af op de HRM-afdeling. Naast de HRM-afdeling komt een HRM-stage ook vaak voor bij arbeidsbemiddelaars en bij HRM-consultancybedrijven.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten HRM-stages om werkgevers en studenten een beter beeld te geven van de mogelijkheden van HRM-stagiairs. De voorbeelden zijn hieronder beschreven.

  • Meelopen op HRM-afdeling
  • Meelopen bij HRM-dienstverlener
  • Meelopen bij uitzendbureau of werving- en selectiebureau
  • Opzetten van functieprofielen
  • Opzetten van beoordelingssystemen
  • Opzetten van opleidingsbeleid
  • Competentiemanagement
  • Opzetten van verzuimbeleid
  • Opzetten van personeelshandboek
  • Opzetten arbeidsmarktcommunicatie

 

Doel van jouw HRM-stage

Het voornaamste doel van jouw HRM-stage is het opdoen van ervaring binnen het vakgebied HRM. Tijdens je stageperiode werk je daarom vooral mee op de HRM-afdeling, maar het kan ook zijn dat je een onderzoek moet uitvoeren. Vaak kan je in samenspraak met het stagebedrijf en je opleiding afstemmen hoe de verhouding meewerken en onderzoeken zal zijn. Je moet uiteindelijk natuurlijk wel je prakijkervaring op gebied van HRM opdoen!

 

De nieuwste HRM stages

HR-gerelateerde procesoptimalisatie (afstudeer)stage bij ICT-bedrijf

Studeer jij momenteel een opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Human Ressource Management op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een derdejaars- of afstudeerstage? Heb jij affiniteit met procesoptimalisatie en interesse in HR? Dan is wellicht deze (afstudeer)stage iets voor jou. Dit bedrijf is een ICT-bedrijf gevestigd in Almere. Zij houden zich bezig met complexe ICT vraagstukken voor klanten. Intern zijn er ruim 70 mensen in dienst. Momenteel is dit bedrijf hard aan het groeien en daarom zijn ze op zoek naar een stagiair of afstudeerder die verschillende processen onder de loep wil gaan nemen. Ben jij wie ze zoeken? Laat dan snel jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Almere
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hilversum, Lelystad
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Administratieve bedrijfskundige bijbaan bij dienstverlener

Doe jij een opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Economie of Human Resource Management op HBO of WO niveau? Ben jij naast je studie op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan voor 2 dagen die goed op jouw cv staat? Dit bedrijf in Amsterdam heeft momenteel een openstaande vacature. Dit bedrijf is een dienstverlener en heeft meerdere vestigingen in Nederland. Ze zijn momenteel hard aan het groeien en daarom zijn ze op zoek naar een nieuwe collega die een divers takenpakket op zich zou willen nemen. Ben jij de ambitieuze en gemotiveerde student die zij zoeken? Reageer dan direct met jouw cv en motivatie!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Derdejaars HRM stage voor een ambitieuze student bij grote dienstverlener

Studeer je in de richting van HRM en ben je op zoek naar een brede, leerzame meewerkstage waarbij jij je opgedane kennis in de praktijk kunt brengen? Onze relatie is een internationale onderneming met vestigingen in meerdere landen. In Nederland hebben ze een vestiging in Haarlem en daar zijn ze op zoek naar een derdejaarsstudent die aan de slag wil gaan op de HR afdeling. Je zal terecht komen in een vooraanstaand en toonaangevend bedrijf dat zich focust op het testen van hardware en software componenten. Heb jij wel zin in een uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature door je CV en motivatie achter te laten!

Plaats:Haarlem
Regio:Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.