ICT-stage

Zoek jij nog een leuke ICT-stage? Wij van StageMax helpen je daar graag bij. StageMax kent namelijk alle ICT-bedrijven waar jij stage kan lopen persoonlijk. Door onze jarenlange ervaring weten we waar jij het best op je plek bent.

Loop jij liever stage bij een groot of klein bedrijf? Wil je graag veel verantwoordelijkheden of wil je jezelf specialiseren tijdens jouw ICT-stage? Misschien ben je wel benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden na jouw ICT-stage. Allemaal onderwerpen die belangrijk zijn voor je keuze voor een ICT-stageplaats. Lastige keuzes, waar wij je graag mee helpen.

Voor studenten is onze dienstverlening helemaal gratis. Dus neem contact op en wij gaan aan de slag voor jouw ideale ICT-stage! Je kunt uiteraard ook even rondkijken!

 

 

ICT-stages bij jou in de buurt

Alle ICT-stages in Amsterdam
Alle ICT-stages in Nijmegen
Alle ICT-stages​ in Eindhoven
Alle ICT-stages in Groningen
Alle ICT-stages in Utrecht

 

"Ze belden me geregeld op om te vragen hoe het ging." - Peter Vink

 

Doel van jouw ICT-stage

Tijdens een stage werk je een groot deel van de tijd mee binnen de organisatie. De rest van je stagetijd is bestemd voor het schrijven van een rapport of het doen van een onderzoek. Het doel van je ICT-stage is vooral ervaring opdoen op ICT-gebied. Je belangrijkste bezigheid is dan ook het meelopen en meewerken in de organisatie.

 

Front end stage?

StageMax heeft verschillende vacatures in vele ICT-richtingen. Ben je specifiek op zoek naar een front-end stage? Als front-end developer (ook wel front-end programmeur of front-end ontwikkelaar) ben je verantwoordelijk voor de technische kant van het front-end (de voorkant) van een applicatie, website of programma. Je zorgt voor de verbinding tussen het design en de programmatuur die nodig is om het te laten functioneren.

De meeste front-end developers hebben zich gespecialiseerd in een bepaald framework of een specifieke programmeertaal. Zo hebben wij verschillende stages richting .NET, PHP, Java en C++.

 

De nieuwste ICT en Front-end stagesToon resultaten