ICT-stage

Zoek jij nog een leuke ICT-stage? Wij van StageMax helpen je daar graag bij. StageMax kent namelijk alle ICT-bedrijven waar jij stage kan lopen persoonlijk. Door onze jarenlange ervaring weten we waar jij het best op je plek bent.

Loop jij liever stage bij een groot of klein bedrijf? Wil je graag veel verantwoordelijkheden of wil je jezelf specialiseren tijdens jouw ICT-stage? Misschien ben je wel benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden na jouw ICT-stage. Allemaal onderwerpen die belangrijk zijn voor je keuze voor een ICT-stageplaats. Lastige keuzes, waar wij je graag mee helpen.

Voor studenten is onze dienstverlening helemaal gratis. Dus neem contact op en wij gaan aan de slag voor jouw ideale ICT-stage! Je kunt uiteraard ook even rondkijken!

 

 

ICT-stages bij jou in de buurt

Alle ICT-stages in Amsterdam
Alle ICT-stages in Nijmegen
Alle ICT-stages​ in Eindhoven
Alle ICT-stages in Groningen
Alle ICT-stages in Utrecht

 

"Ze belden me geregeld op om te vragen hoe het ging." - Peter Vink

 

Doel van jouw ICT-stage

Tijdens een stage werk je een groot deel van de tijd mee binnen de organisatie. De rest van je stagetijd is bestemd voor het schrijven van een rapport of het doen van een onderzoek. Het doel van je ICT-stage is vooral ervaring opdoen op ICT-gebied. Je belangrijkste bezigheid is dan ook het meelopen en meewerken in de organisatie.

 

Front end stage?

StageMax heeft verschillende vacatures in vele ICT-richtingen. Ben je specifiek op zoek naar een front-end stage? Als front-end developer (ook wel front-end programmeur of front-end ontwikkelaar) ben je verantwoordelijk voor de technische kant van het front-end (de voorkant) van een applicatie, website of programma. Je zorgt voor de verbinding tussen het design en de programmatuur die nodig is om het te laten functioneren.

De meeste front-end developers hebben zich gespecialiseerd in een bepaald framework of een specifieke programmeertaal. Zo hebben wij verschillende stages richting .NET, PHP, Java en C++.

 

De nieuwste ICT en Front-end stages

Brede meewerkstage voor derdejaars student informatica bij snelgroeiende organisatie

Ben jij een derdejaars student informatica of aanverwant en op zoek naar een leerzame stage? Heb jij ervaring met programmeren in Python of zou jij hier ervaring in op willen doen? Dan is deze organisatie in de buurt van Utrecht misschien wel iets voor jou! Als derdejaars meewerkstagiair ga je aan de slag met een breed scala aan werkzaamheden. Het is dan ook een uitdagende stage waarin vooral de focus ligt op programmeren in Python. In overleg met de organisatie zijn er tal van mogelijkheden om tot een mooie opdracht te komen. Heb je interesse gekregen? Laat het ons dan weten door je CV en motivatie achter te laten.

Plaats:Regio Utrecht
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Arnhem, Amersfoort, Den Bosch
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Uitdagende meewerkstage voor derdejaars IT-er bij softwarebedrijf

Ben jij een derdejaars student Informatica en op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Heb jij ervaring met Git of Php en wil jij hierin een mooie opdracht gaan uitwerken? Heb jij daarnaast affiniteit met business-to-business software? Dan is dit bedrijf in de regio van Utrecht misschien wel op zoek naar jou! Als derdejaars student krijg je de keuze uit verschillende opdrachten waarbij je gaat helpen met het automatiseren van testsystemen, het ontwikkelen van een nieuw koppelingsinterface of het werken aan registratiesysteem. De keuze is aan jou! Je kan dus zelf kiezen waar jij ervaring in op wil doen! Deze organisatie biedt je daarbij uitstekende begeleiding tijdens de algehele stage. Is je interesse gewekt? Laat het ons dan meteen weten en stuur je CV en motivatie naar ons op!

Plaats:Regio Utrecht
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum
Startdatum: september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.