Ict startersfunctie

ICT Startersfunctie

Ben jij een afstudeerder ICT of net klaar met de opleiding? Dan ben je vast op zoek naar een ICT startersfunctie! Een begin maken is altijd het moeilijkste en juist daar kan StageMax je uitstekend mee van dienst zijn. Wij zoeken de ideale startersfunctie in de ICT die naadloos aansluit op jouw opleiding, profiel en competenties.

Vind je ICT startersfunctie met StageMax

Wij van StageMax vinden het van essentieel belang dat de kandidaat en het bedrijf op één lijn zitten. Daarom gaan wij op zoek naar een bedrijf met een startersfunctie in de ICT die echt bij jou past. Binnen deze match is het van belang dat zowel de kandidaat als het bedrijf er voordeel uit halen en in de toekomst verder kunnen groeien. We hebben persoonlijk contact met alle bedrijven die bij ons klant zijn en kunnen dan ook goed inschatten of er een klik zal zijn. Kortom, StageMax vindt de perfecte ICT startersfunctie voor je! 

Een variëteit aan ICT startersfuncties

De arbeidsmarkt is erg geïnteresseerd in ICT’ers! Door de intensieve contacten die StageMax heeft met bedrijven uit deze sector is de lijst van beschikbare startersfuncties in de ICT enorm. Dus, ben jij een afstudeerder of starter in de ICT en nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in bij StageMax.    

De nieuwste ict startersfuncties

Internationaal .NET traineeship bij een marktleidende IT-organisatie

Heb jij net of bijna een opleiding afgerond in de richting van (technische) informatica en wil jij jezelf nog verder ontwikkelen op het gebied van .NET? Lijkt het je daarnaast leuk om een aantal maanden door te brengen in het buitenland? Dan is dit zeker iets voor jou! Bij dit marktleidende IT-bedrijf hebben ze een traineeship opgezet dat deels in Nederland en deels in Roemenië plaats zal vinden. De eerste twee maanden van het traineeship zal je volgen op de vestiging in de regio Utrecht en hierna zal je voor 10 maanden naar Roemenië gaan. Wanneer je het traineeship succesvol afrondt, zal je terugkeren naar Nederland en instromen als software consultant binnen een vestiging bij jou in de buurt. Gedurende het traineeship zal jij praktijkervaring op gaan doen op het gebied van .NET en zal je verschillende trainingen gaan volgen. Lijkt dit je interessant en wil jij jouw vaardigheden op het gebied van .NET verder ontwikkelen? Wacht dan niet langer en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats:Heel Nederland
Regio:Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Zwolle...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.