Stage Logistiek

Via StageMax kan jij jouw ideale stageplek Logistiek vinden. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat er een goede match is tussen jou en het bedrijf waar je geplaatst wordt. Wij houden rekening met jouw wensen en persoonlijke voorkeuren, maar ook met die van het bedrijf. Zullen wij meteen actief voor jou op zoek gaan naar een logistieke stage? Schrijf je dan meteen in! Wil je eerst ons aanbod bekijken? Klik dan op "Alle logistieke stages bekijken"!

 

 

Alle logistieke stages bij jou in de buurt

Alle logistieke stages in Amsterdam
Alle logistieke stages in Nijmegen
Alle logistieke stages in Eindhoven
Alle logistieke stages in Rotterdam
Alle logistieke stages in Utrecht

 

Jouw logistieke stage

Een stageplaats in de Logistiek vinden? Een stage Logistiek is onder te verdelen in twee soorten, namelijk productielogistiek of vervoerslogistiek. Daarnaast kan het ook voorkomen dat een logistieke stage zich richt op procesverbetering van algemene processen. Logischerwijs komt een stage logistiek vaak voor bij transportondernemingen, maar ook bij grote productiebedrijven zoals bierbrouwerijen die de productielogistieke processen willen aanscherpen.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten logistieke stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een logistieke stage. 

  • Meelopen op logistieke afdeling
  • Meelopen op de supply chainafdeling
  • Meelopen bij een logistiek dienstverlener
  • Onderzoek en realisatie van logistieke procesverbetering
  • Vervoerslogistiek
  • Productielogistiek
  • Magazijnoptimalisatie
  • Voorraadbeheeroptimalisatie
  • Inrichten magazijn

 

Doel van jouw logistieke stage

Tijdens een stage logistiek maak je kennis met de werkzaamheden in de wereld van de logistiek. Je mag meekijken en meewerken! Tijdens een meewerkstage kan je ontdekken welke richting binnen de logistiek bij jou past.

 

De nieuwste logistiek stages

Logistieke meewerkstage Accounthandling bij internationale organisatie

Ben jij een derdejaars student Logistiek en op zoek naar een uitdagende meewerkstage op het gebied van accounthandling? Heb jij affiniteit met het structureren en organiseren van taken? Ben jij daarin kritisch en analytisch ingesteld? Dan is deze organisatie in Amsterdam op zoek naar jou! Als derdejaars student ga je aan de slag op het kantoor van deze organisatie waar je aan de slag gaat met een interne functie als stagiair accounthandler. De organisatie heeft vele klanten die wereldwijd actief zijn, het is dan ook van belang dat alle logistieke processen in goede banen worden geleid. Interesse gekregen na het lezen? Laat het ons weten en stuur je motivatie en CV naar ons op.

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Startdatum: per direct, februari 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.