Stage Logistiek

Via StageMax kan jij jouw ideale stageplek Logistiek vinden. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat er een goede match is tussen jou en het bedrijf waar je geplaatst wordt. Wij houden rekening met jouw wensen en persoonlijke voorkeuren, maar ook met die van het bedrijf. Zullen wij meteen actief voor jou op zoek gaan naar een logistieke stage? Schrijf je dan meteen in! Wil je eerst ons aanbod bekijken? Klik dan op "Alle logistieke stages bekijken"!

 

 

Alle logistieke stages bij jou in de buurt

Alle logistieke stages in Amsterdam
Alle logistieke stages in Nijmegen
Alle logistieke stages in Eindhoven
Alle logistieke stages in Rotterdam
Alle logistieke stages in Utrecht

 

Jouw logistieke stage

Een stageplaats in de Logistiek vinden? Een stage Logistiek is onder te verdelen in twee soorten, namelijk productielogistiek of vervoerslogistiek. Daarnaast kan het ook voorkomen dat een logistieke stage zich richt op procesverbetering van algemene processen. Logischerwijs komt een stage logistiek vaak voor bij transportondernemingen, maar ook bij grote productiebedrijven zoals bierbrouwerijen die de productielogistieke processen willen aanscherpen.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten logistieke stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een logistieke stage. 

  • Meelopen op logistieke afdeling
  • Meelopen op de supply chainafdeling
  • Meelopen bij een logistiek dienstverlener
  • Onderzoek en realisatie van logistieke procesverbetering
  • Vervoerslogistiek
  • Productielogistiek
  • Magazijnoptimalisatie
  • Voorraadbeheeroptimalisatie
  • Inrichten magazijn

 

Doel van jouw logistieke stage

Tijdens een stage logistiek maak je kennis met de werkzaamheden in de wereld van de logistiek. Je mag meekijken en meewerken! Tijdens een meewerkstage kan je ontdekken welke richting binnen de logistiek bij jou past.

 

De nieuwste logistiek stages

Brede meewerkstage bij logistiek bedrijf voor derdejaarsstudent

Ben jij op dit moment bezig met een logistieke opleiding en wil jij graag jouw kennis in de praktijk gaan brengen door middel van een derdejaarsstage? Wil jij je tijdens jouw stage bezig gaan houden met verschillende logistieke projecten en mee gaan draaien in een team van professionals? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Bij deze logistieke organisatie, gevestigd in de omgeving van Arnhem, zijn ze namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair die het bedrijf wil komen versterken. Heb jij een proactieve houding en wil jij stage lopen bij een snelgroeiende organisatie? Laat het ons snel weten door je CV en motivatie achter te laten in een reactie.

Plaats:Regio Arnhem
Regio:Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Zutphen
Startdatum: februari 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.