Marketingstage

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketingstage? Via StageMax vind je een leuke stage (online) Marketing in jouw regio. We kennen ieder bedrijf persoonlijk en natuurlijk willen we jou ook persoonlijk leren kennen. Zo kunnen wij bekijken welk bedrijf past bij jou en waar jij het meeste uit jouw marketingstage kan halen.

Wil je dat wij meteen voor jou op zoek gaan? Schrijf je dan gratis in! Je kunt natuurlijk ook eerst even rustig rondkijken!

 

 

Marketingstages bij jou in de buurt

Alle marketingstages in Amsterdam
Alle marketingstages in Nijmegen
Alle marketingstages in Eindhoven
Alle marketingstages in Groningen
Alle marketingstages in Utrecht

 

Jouw marketingstage 

Tijdens je marketingstage kom je doorgaans terecht op de marketingafdeling of salesafdeling. Bij kleinere organisaties komt het voor dat je direct onder de directeur werkt. Bedenk goed wat jij leuk vindt om te doen, zodat we snel jouw ideale stageplaats Marketing kunnen vinden. Je kunt namelijk veel kanten op. Denk aan online marketing, public relations, marketingcommunicatie of de grafische ontwerp kant. Wat jij ook wil, StageMax helpt je snel een leuke marketingstage te vinden!

 

Doel van jouw marketingstage

Wanneer je een stage uitvoert, werk je een groot deel van je stagetijd mee binnen de organisatie. Het andere kleinere deel van je stagetijd besteed je aan een rapport of eindproduct voor je opleiding en het bedrijf. Doel van een marketingstage is vooral ervaring opdoen op gebied van marketing en je voornaamste bezigheid in de stageperiode is dan ook het meelopen.

 

Bekijk de nieuwste marketingstages

(Afstudeer)stage online marketing bij media organisatie

Ben jij een HBO of WO student en volg je een opleiding in de richting van Marketing Management, Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retail Management of een aanverwante studie? Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage of juist een afstudeeropdracht waarmee je jouw opleiding af kan ronden en wil jij de online marketing richting op? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Bij dit mediabedrijf uit Amstelveen zijn ze namelijk op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent die de marketingafdeling wil komen versterken. Als afstudeerder zal je uiteraard ook aan de slag gaan met een mooi project en als stagiair zal je de mogelijkheid krijgen om een klein onderzoek uit te voeren. Wil je in aanmerking komen voor deze (afstudeer)stage? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Amstelveen
Regio:Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Purmerend
Startdatum: februari 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.