Marketingstage

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketingstage? Via StageMax vind je een leuke stage (online) Marketing in jouw regio. We kennen ieder bedrijf persoonlijk en natuurlijk willen we jou ook persoonlijk leren kennen. Zo kunnen wij bekijken welk bedrijf past bij jou en waar jij het meeste uit jouw marketingstage kan halen.

Wil je dat wij meteen voor jou op zoek gaan? Schrijf je dan gratis in! Je kunt natuurlijk ook eerst even rustig rondkijken!

 

 

Marketingstages bij jou in de buurt

Alle marketingstages in Amsterdam
Alle marketingstages in Nijmegen
Alle marketingstages in Eindhoven
Alle marketingstages in Groningen
Alle marketingstages in Utrecht

 

Jouw marketingstage 

Tijdens je marketingstage kom je doorgaans terecht op de marketingafdeling of salesafdeling. Bij kleinere organisaties komt het voor dat je direct onder de directeur werkt. Bedenk goed wat jij leuk vindt om te doen, zodat we snel jouw ideale stageplaats Marketing kunnen vinden. Je kunt namelijk veel kanten op. Denk aan online marketing, public relations, marketingcommunicatie of de grafische ontwerp kant. Wat jij ook wil, StageMax helpt je snel een leuke marketingstage te vinden!

 

Doel van jouw marketingstage

Wanneer je een stage uitvoert, werk je een groot deel van je stagetijd mee binnen de organisatie. Het andere kleinere deel van je stagetijd besteed je aan een rapport of eindproduct voor je opleiding en het bedrijf. Doel van een marketingstage is vooral ervaring opdoen op gebied van marketing en je voornaamste bezigheid in de stageperiode is dan ook het meelopen.

 

Bekijk de nieuwste marketingstages

Commerciële derdejaarsstage bij internationaal en innovatief familiebedrijf

Ben jij een student Commerciële Economie, Small Business and Retail Management of aanverwante opleiding en ben je op zoek naar een meewerkstage? Heb jij affiniteit met commercie en wil jij tijdens je stage jouw commerciële vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Dit bedrijf, gevestigd in de regio van Heerhugowaard, is een internationale groothandel actief in de lifestyle sector. Op dit moment zijn ze op zoek naar een derdejaarsstudent die de Sales afdeling van het bedrijf wil komen versterken. Wil jij graag aan de slag bij een innovatief familiebedrijf en zoek je een stagebedrijf met een fijne, informele werkomgeving? Reageer dan snel op deze vacature door je CV en motivatie achter te laten!

Plaats:Regio Heerhugowaard
Regio:Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Den Helder, Purmerend,
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Derdejaars stage richting Marketing bij innovatieve financiële dienstverlener

Ben jij een derdejaarsstudent en volg je een studie in de richting van Commerciële Economie of een aanverwante studie? Zoek je een meewerkstage en heb je interesse in marketing automation? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! De organisatie is werkzaam in de financiële sector en momenteel zijn ze op zoek naar een student die hun vestiging in Roosendaal of Rotterdam wil komen versterken. Ben je een enthousiaste en commerciële student, en wil je graag aan de slag binnen een jong en dynamisch team? Reageer dan snel door je cv en motivatie achter te laten!

Plaats:Rotterdam of Roosendaal
Regio:Rotterdam, Delft, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom, Breda...
Startdatum: per direct, september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.