Marketingstage

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketingstage? Via StageMax vind je een leuke stage (online) Marketing in jouw regio. We kennen ieder bedrijf persoonlijk en natuurlijk willen we jou ook persoonlijk leren kennen. Zo kunnen wij bekijken welk bedrijf past bij jou en waar jij het meeste uit jouw marketingstage kan halen.

Wil je dat wij meteen voor jou op zoek gaan? Schrijf je dan gratis in! Je kunt natuurlijk ook eerst even rustig rondkijken!

 

 

Marketingstages bij jou in de buurt

Alle marketingstages in Amsterdam
Alle marketingstages in Nijmegen
Alle marketingstages in Eindhoven
Alle marketingstages in Groningen
Alle marketingstages in Utrecht

 

Jouw marketingstage 

Tijdens je marketingstage kom je doorgaans terecht op de marketingafdeling of salesafdeling. Bij kleinere organisaties komt het voor dat je direct onder de directeur werkt. Bedenk goed wat jij leuk vindt om te doen, zodat we snel jouw ideale stageplaats Marketing kunnen vinden. Je kunt namelijk veel kanten op. Denk aan online marketing, public relations, marketingcommunicatie of de grafische ontwerp kant. Wat jij ook wil, StageMax helpt je snel een leuke marketingstage te vinden!

 

Doel van jouw marketingstage

Wanneer je een stage uitvoert, werk je een groot deel van je stagetijd mee binnen de organisatie. Het andere kleinere deel van je stagetijd besteed je aan een rapport of eindproduct voor je opleiding en het bedrijf. Doel van een marketingstage is vooral ervaring opdoen op gebied van marketing en je voornaamste bezigheid in de stageperiode is dan ook het meelopen.

 

Bekijk de nieuwste marketingstages

Afstudeerstage richting Marketing & Communicatie bij internationale onderneming

Voor een goede klant van StageMax zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gepassioneerde student. Je volgt een marketing/communicatie of bedrijfskundige opleiding en bent organisatorisch goed ingesteld. Je bent op de hoogte van de laatste online uitingen en weet deze goed in te zetten en te vertalen. Ben je stagiair of afstudeerder we horen graag van je. Wil je in aanmerking komen voor de opdracht, dan zien wij graag dat je dit toelicht middels een motivatie. Ook ontvangen wij graag je cv, met daarin een omschrijving van je gevolgde projecten op school. Op basis hiervan krijgen wij en werkgevers een goede indruk van je kwaliteiten en specialiteiten. Ook zien wij dan in één oogopslag of je al ervaring hebt met bepaalde werkzaamheden die aansluiten bij de stageopdracht van de organisatie. Wij horen graag van je.

Plaats:Vianen
Regio:Utrecht, Ede, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum,
Startdatum: per direct, per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Brede commerciële derdejaars stage bij technisch bedrijf

Ben jij een derdejaars student en volg je een commerciële opleiding? Heb je affiniteit met sales en marketing en lijkt een stage waar je je hier mee kan bezighouden wel iets? Dit bedrijf in Almere is op zoek naar een derdejaars student die bij hen een uitdagende meewerkstage wil gaan oppakken! Het is een technische groothandel en binnen het team heerst een informele en fijne werksfeer. Bij een succesvolle afronding van je stage krijg je daarbij ook nog de mogelijkheid om binnen het bedrijf in een (bij)baan door te stromen. Wil je graag voor deze opdracht in aanmerking komen? Reageer dan direct met je motivatie en cv!

Plaats:Almere
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Lelystad,
Startdatum: februari 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.