Marketingstage

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketingstage? Via StageMax vind je een leuke stage (online) Marketing in jouw regio. We kennen ieder bedrijf persoonlijk en natuurlijk willen we jou ook persoonlijk leren kennen. Zo kunnen wij bekijken welk bedrijf past bij jou en waar jij het meeste uit jouw marketingstage kan halen.

Wil je dat wij meteen voor jou op zoek gaan? Schrijf je dan gratis in! Je kunt natuurlijk ook eerst even rustig rondkijken!

 

 

Marketingstages bij jou in de buurt

Alle marketingstages in Amsterdam
Alle marketingstages in Nijmegen
Alle marketingstages in Eindhoven
Alle marketingstages in Groningen
Alle marketingstages in Utrecht

 

Jouw marketingstage 

Tijdens je marketingstage kom je doorgaans terecht op de marketingafdeling of salesafdeling. Bij kleinere organisaties komt het voor dat je direct onder de directeur werkt. Bedenk goed wat jij leuk vindt om te doen, zodat we snel jouw ideale stageplaats Marketing kunnen vinden. Je kunt namelijk veel kanten op. Denk aan online marketing, public relations, marketingcommunicatie of de grafische ontwerp kant. Wat jij ook wil, StageMax helpt je snel een leuke marketingstage te vinden!

 

Doel van jouw marketingstage

Wanneer je een stage uitvoert, werk je een groot deel van je stagetijd mee binnen de organisatie. Het andere kleinere deel van je stagetijd besteed je aan een rapport of eindproduct voor je opleiding en het bedrijf. Doel van een marketingstage is vooral ervaring opdoen op gebied van marketing en je voornaamste bezigheid in de stageperiode is dan ook het meelopen.

 

Bekijk de nieuwste marketingstages

Meewerkstage richting (online) marketing bij handelsbedrijf

Ben jij een derdejaars student en heb jij interesse in marketing? Zoek jij een leuke meewerkstage en wil je graag ervaring op doen met diverse marketingwerkzaamheden? Dit bedrijf in de omgeving van Rotterdam is op zoek naar een gemotiveerde student die aan de slag wil gaan met online marketing, het schrijven van nieuwsbrieven, het bijhouden van social media en andere promotiecampagnes. Ze zoeken iemand die al enige kennis heeft van (online) marketing, SEO, en SEA die hier graag nog meer over wil leren. Het bedrijf is een handelsorganisatie en ze hebben al veel ervaring met het werken met stagiaires. Vind je deze stage interessant en wil je er graag voor in aanmerking komen? Laat dan snel je cv en motivatie achter!

Plaats:Regio Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer,
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Derdejaarsstage gericht op commercie bij innovatieve organisatie

Volg jij een opleiding in de richting Commerciële Economie, Small Business & Retail Management of een aanverwante studie en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage? Heb jij affiniteit met commercie en lijkt het je leuk om jouw commerciële vaardigheden te verbeteren tijdens je stage? Dan hebben wij wellicht een leuke mogelijkheid voor je! Dit innovatieve bedrijf uit de regio van Nijmegen is namelijk op zoek naar een student die het commerciële team wil gaan versterken en daarnaast een kleine opdracht op wil pakken. Denk je dat dit de geschikte stage is voor jou? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie achter te laten!

Plaats:Regio Nijmegen
Regio:Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch,
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.