Onze aanpak

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met organisaties in jouw omgeving! Wij hebben klanten met tien werknemers, maar ook grote multinationals met duizenden werknemers. Hierdoor kunnen we snel jouw ideale stageplek of startersbaan vinden! Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of startersbaan die past bij je opleiding en voorkeuren. Onze dienstverlening is 100% gratis voor jou! 

Goed om te weten: StageMax is er echt voor het eerste contact tussen student en organisatie. Dit wil zeggen dat je niet via ons gedetacheerd of uitgezonden zal worden en altijd direct bij de organisatie zelf onder contract zal komen te staan. Lees hieronder meer over onze aanpak en over hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van een stage, afstudeeropdracht of startersbaan!

Stap 1: Schrijf je gratis in bij StageMax

Via onze website kun je jezelf binnen twee minuten inschrijven. Zo krijg je meteen toegang tot al onze stagevacatures en startersvacatures. Je kunt in alle rust bekijken welke vacature of vacatures je het meeste aanspreken. Als je besloten hebt dat je op één of meerdere vacatures wilt reageren, dan kan dat met een simpele klik. Onder iedere vacature staat namelijk een "Direct Reageren"-knop. Hiernaast zorgen wij er ook voor dat je via de e-mail op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties.

Direct inschrijven

Stap 2: Persoonlijk intakegesprek

Als je reageert op een vacature, dan bekijken we of jouw cv aansluit bij de stageopdracht, afstudeeropdracht of startersbaan. Wanneer dit het geval is, nemen we contact met je op voor een telefonisch intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek interviewen we je volgens de STAR-methode. We maken hiermee een profielschets van je competenties en persoonlijkheid. Op het moment dat deze profielschets aansluit bij de stage, afstudeeropdracht of startersbaan, stellen we je voor aan onze klant. Bij een positieve reactie komen we zo snel mogelijk bij je terug om een sollicitatiegesprek in te plannen! 

Stap 3: Sollicitatie

We plannen een sollicitatiegesprek altijd in overleg met jou in. Het is natuurlijk belangrijk om goed voorbereid naar het sollicitatiegesprek te gaan en daar helpen we jou dan ook graag bij. We geven je onder andere tips over presentatievaardigheden, kledingvoorschriften en de beste manier om je voor te bereiden op een gesprek. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, helpen we je hiermee uiteraard ook graag. 

Stap 4: Jouw ideale stage/startersbaan

Match! Je hebt een stageplek of startersbaan gevonden. De exacte startdatum van je stage, afstudeeropdracht of startersbaan bepaal je zelf in overleg met je organisatie. Tijdens je stage en aan het begin van je startersfunctie zullen we meerdere malen contact met je hebben om te kijken hoe alles bevalt. Mocht je tijdens deze periode moeilijkheden ondervinden of vragen of tips nodig hebben, dan kun je ons daar altijd over bellen!

De vier garanties van StageMax

Een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie die past bij jouw opleiding en wensen.

Altijd een nette en passende stagevergoeding.

Persoonlijke en professionele begeleiding vanuit StageMax.

StageMax werkt 100% gratis voor studenten en starters.

Toon resultaten