Onze aanpak

Stagemax heeft veel samenwerkingsverbanden met organisaties in jouw omgeving! Wij hebben klanten met tien werknemers, maar ook grote multinationals met duizenden werknemers. Hierdoor kunnen we snel jouw ideale stageplek of startersbaan vinden! Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of startersbaan die past bij je opleiding en voorkeuren. Onze dienstverlening is 100% gratis voor jou!

Stap 1: Schrijf je gratis in bij StageMax

Via onze website kun je jezelf binnen twee minuten inschrijven. Zo krijg je meteen toegang tot al onze stagevacatures en startersvacatures. Je kunt in alle rust bekijken welke vacature of vacatures je het meeste aanspreken. Als je besloten hebt dat je op één of meerdere vacatures wilt reageren, dan kan dat met een simpele klik. Onder iedere vacature staat namelijk een "Toon Interesse"-knop. Hiernaast zorgen wij er ook voor dat je via de e-mail op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties.

Direct inschrijven

Stap 2: Persoonlijk intakegesprek

Als je reageert op een vacature, dan bekijken we of jouw cv aansluit bij de stageopdracht, afstudeeropdracht of startersbaan. Wanneer dit het geval is, dan nodigen we je altijd uit voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek interviewen we je volgens de STAR-methode. We maken hiermee een profielschets van je competenties en persoonlijkheid. Op het moment dat deze profielschets aansluit bij de stage, afstudeeropdracht of startersbaan, dan mag je op sollicitatiegesprek!

Stap 3: Sollicitatie

We plannen een sollicitatiegesprek altijd in overleg met jou in. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding, hoe je een goed cv schrijft en natuurlijk over de inhoud van de stage, afstudeeropdracht of startersfunctie. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Stap 4: Jouw ideale stage/startersbaan

Match! Je hebt een stageplek of startersbaan gevonden. De exacte startdatum van je stage, afstudeeropdracht of startersbaan bepaal je zelf in overleg met je organisatie. Tijdens je stage en aan het begin van je startersfunctie zullen we meerdere malen contact met je hebben om te kijken hoe alles bevalt. Mocht je tijdens deze periode moeilijkheden ondervinden of vragen of tips nodig hebben, dan kun je ons daar altijd over bellen!

De vier garanties van StageMax

Een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie die past bij jouw opleiding en wensen.

Altijd een nette en passende stagevergoeding.

Persoonlijke en professionele begeleiding vanuit StageMax.

StageMax werkt 100% gratis voor studenten en starters.

Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord