Onze Garanties

 

100% gratis

 

StageMax is altijd 100% gratis voor alle studenten en starters. Wij helpen HBO / WO stagiaires, afstudeerders en starters bij het vinden van de ideale stageplaats of startersbaan.

 

StageMax is een werving en selectie bedrijf voor stagiaires, afstudeerders en starters op HBO- en WO-niveau. Dit houdt in dat StageMax per succesvolle bemiddeling wordt betaald door het bedrijf dat ons opdracht geeft om een stagiair, afstudeerder of starter te zoeken. Dit doen we op basis van no cure no pay. Dit houdt in dat als we ons werk niet goed doen, we ook niets betaald krijgen. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening gratis houden voor studenten.

 

Stage die past bij jouw opleiding en wensen

 

StageMax spreekt alle kandidaten die in aanmerking komen voor een stage, afstudeeropdracht of startersbaan persoonlijk op het kantoor van StageMax. Tijdens dit persoonlijke intake gesprek zullen we uitgebreid praten over jouw mogelijkheden en wensen. Door deze goed in kaart te brengen en onze klanten goed te kennen, kunnen wij een erg krachtige match maken.

 

Goede Stagevergoeding

 

De standaard stagevergoeding ligt in Nederland tussen de € 250,- en € 350,- per maand. Als je stage gaat lopen of gaat afstuderen, zorgt StageMax dat je altijd een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand ontvangt. We werken niet samen met bedrijven die minder aanbieden.

 

Persoonlijke en professionele begeleiding

 

StageMax spreekt alle kandidaten die in aanmerking komen voor een stage, afstudeeropdracht of startersbaan altijd uitgebreid persoonlijk. Tijdens dit intake gesprek kunnen we je begeleiden in de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Tevens kunnen we je helpen met je CV, het verbeteren van je zwakke punten of het helpen met het opstellen van een motivatiebrief. Wij zijn er om je te helpen.
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.