Ons idee

Na uitgebreid onderzoek is gebleken dat veel bedrijven moeite hebben met het vinden van excellente stagiairs, afstudeerders en starters. Tegelijk kunnen studenten vaak niet de stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties vinden die het beste aansluiten bij hun competenties en wensen. StageMax is opgericht om deze partijen met elkaar te verbinden. Er zijn op dit moment vele (stage-)vacaturesites waar u tegen betaling uw vacatures kan plaatsen. Wij zijn er echter van overtuigd dat een persoonlijke aanpak meerwaarde oplevert voor uw organisatie. Daarom spreken wij kandidaten en opdrachtgevers altijd persoonlijk. Wij willen zowel uw organisatie als de kandidaat echt leren kennen, zodat we gericht en succesvol jong talent kunnen koppelen aan uw organisatie. Een goede stagiair, afstudeerder of starter heeft tevens een grote kans om na zijn afstudeerperiode bij uw bedrijf in dienst te treden.

Ons verhaal

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak.

Visie

"Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden."
Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage! Ben je op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersbaan? Schrijf je dan nu gratis in!

Wat zijn wij?

StageMax is uitgegroeid tot een full-service stage- en startersbemiddelingsbureau met veel tevreden klanten dat jaarlijks groeit in het aantal succesvol bemiddelde matches. Onze core business is het bemiddelen van HBO- en universitair geschoolde stagiairs, afstudeerders en starters. StageMax bestaat uit een club van ambitieuze arbeidsbemiddelingsspecialisten met een HBO- of WO-achtergrond en een gemiddelde leeftijd van net onder de 30 jaar. Uit eigen ervaring weten we wat een student verlangt van een stage, afstudeeropdracht of startersbaan. Bovendien weten we wat voor eisen de studie aan een stage of afstudeeropdracht stelt.

Doordat we meerdere jaren ervaring hebben in de arbeidsbemiddeling zijn we in staat om de beste match te maken tussen student en organisatie. Daarnaast adviseren wij u over welke opdrachten stagiairs mogen voltooien en hoe u stagiairs en starters het beste kan begeleiden.

Sinds de oprichting hebben tienduizenden studenten zich bij StageMax ingeschreven en hebben we honderden bedrijven geholpen met het vinden van de ideale stagiair, afstudeerder en/of starter. Onze flinke groei en goede resultaten hebben wij mede te danken aan lean procesoptimalisatie. We streven continu naar operational excellence en iedere dag proberen we StageMax een stukje beter te maken. Op deze manier blijven wij scherp en verbeteren we elke dag in grote en kleine stapjes onze processen in de organisatie.

Zeer sterke groei

Leeftijd werknemers

Samenstelling 44% vrouw, 56% man

Meer informatie

Toon resultaten