Sales stage

Nog op zoek naar een mooie sales stage? Wij van StageMax helpen je daar graag bij! Ben jij commercieel ingesteld en zijn sales en verkopen jouw ding? Dan hebben wij zeker leuke stages voor jou! Tijdens een sales stage kan je aan de slag op de salesafdeling. Je leert hoe je mogelijke klanten bewerkt en hoe je een effectief verkooptraject opstart. Vaak komt er tijdens een stage sales ook een stukje marketing en communicatie aan bod.

Omdat wij goed letten op jouw wensen én die van het bedrijf, kunnen wij een goede match maken! Wij hebben persoonlijk contact met alle bedrijven en weten dan ook of een student en een bedrijf bij elkaar passen.

Ben jij op zoek naar een sales stage meld je dan aan door je gratis in te schrijven. Je kunt dan alle vacatures bekijken en solliciteren op de vacatures die jou interessant lijken.

 

 

Sales stages bij jou in de buurt

Alle Sales stages in Amsterdam
Alle Sales stages in Nijmegen
Alle Sales stages in Eindhoven
Alle Sales stages in Groningen
Alle Sales stages in Utrecht

 

Jouw afstudeeropdracht sales of afstudeerstage sales

Vaak volgen studenten die op zoek zijn naar een afstudeeropdracht sales een brede opleiding. Deze opleiding heeft raakvlakken met veel disciplines, zoals psychologie, economie en marketing. Het onderwerp van je afstudeeropdracht of stage kan dan ook heel breed worden ingezet. We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten sales afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een sales afstudeerstage. 

  • Afstudeeropdracht richting marketing
  • Afstudeerstage richting verbeteren salesprocedure

 

Junior sales?

Pas afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersfunctie? StageMax heeft ook een groot aanbod aan sales startersfuncties! Dus ben jij een junior in sales en toe aan een nieuwe uitdaging na je studie? Bekijk dan eens onze startersfuncties en solliciteer!

 

De nieuwste sales stages

Derde- of vierdejaarsstage voor Marketing/Communicatie student bij uitgeverij

Ben jij een derde- vierdejaars student Bedrijfskunde, Communicatie of Marketing? Zoek je nog een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht? Wil je graag aan de slag met een Marketing & PR stage of opdracht? Dan is dit bedrijf in Amsterdam op zoek naar jou! Het is een uitgeverij en ter ondersteuning van hun marketingafdeling zijn zij op zoek naar een ambitieuze (afstudeer)stagiair. Je zal terechtkomen in een jong team dat je erg veel kan leren tijdens je stageperiode. Ben jij degene die zij zoeken en wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan direct op deze vacature met je cv en motivatie!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Haarlem, Zaandam, Hilversum
Startdatum: per direct, september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
(Afstudeer)stage richting recruitment bij een werving- en selectiebureau

Studeer jij momenteel in de richting van Bedrijfskunde, HRM, Marketing of een aanverwante studie? Zit in je derde of vierde studiejaar en ben jij op zoek naar een uitdagende meewerk- of afstudeerstage? Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met recruitment en om werkzaam te zijn in het IT vakgebied? Dan is dit werving- en selectiebureau in de regio van Rotterdam op zoek naar jou! Ze zijn namelijk op zoek naar stagiairs en afstudeerders die hen komen versterken op het gebied van recruitment. Wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Laat het dan aan ons weten door je cv en motivatie naar ons te sturen.

Plaats:Regio Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer...
Startdatum: per direct, september 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.