Sales stage

Nog op zoek naar een mooie sales stage? Wij van StageMax helpen je daar graag bij! Ben jij commercieel ingesteld en zijn sales en verkopen jouw ding? Dan hebben wij zeker leuke stages voor jou! Tijdens een sales stage kan je aan de slag op de salesafdeling. Je leert hoe je mogelijke klanten bewerkt en hoe je een effectief verkooptraject opstart. Vaak komt er tijdens een stage sales ook een stukje marketing en communicatie aan bod.

Omdat wij goed letten op jouw wensen én die van het bedrijf, kunnen wij een goede match maken! Wij hebben persoonlijk contact met alle bedrijven en weten dan ook of een student en een bedrijf bij elkaar passen.

Ben jij op zoek naar een sales stage meld je dan aan door je gratis in te schrijven. Je kunt dan alle vacatures bekijken en solliciteren op de vacatures die jou interessant lijken.

 

 

Sales stages bij jou in de buurt

Alle Sales stages in Amsterdam
Alle Sales stages in Nijmegen
Alle Sales stages in Eindhoven
Alle Sales stages in Groningen
Alle Sales stages in Utrecht

 

Jouw afstudeeropdracht sales of afstudeerstage sales

Vaak volgen studenten die op zoek zijn naar een afstudeeropdracht sales een brede opleiding. Deze opleiding heeft raakvlakken met veel disciplines, zoals psychologie, economie en marketing. Het onderwerp van je afstudeeropdracht of stage kan dan ook heel breed worden ingezet. We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten sales afstudeeropdrachten om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een sales afstudeerstage. 

  • Afstudeeropdracht richting marketing
  • Afstudeerstage richting verbeteren salesprocedure

 

Junior sales?

Pas afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersfunctie? StageMax heeft ook een groot aanbod aan sales startersfuncties! Dus ben jij een junior in sales en toe aan een nieuwe uitdaging na je studie? Bekijk dan eens onze startersfuncties en solliciteer!

 

De nieuwste sales stages

(Afstudeer)stage richting SEO en website lay-out bij IT organisatie

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Small Business & Retail Management of een aanverwante opleiding? Ben je op zoek naar een leerzame meerwerkstage of uitdagende afstudeeropdracht en heb je ervaring met WordPress? Dan is dit IT bedrijf uit Den Haag mogelijk op zoek naar jou! Ze zoeken namelijk een (afstudeer)stagiair die voor hen een mooie opdracht op het gebied van marketing op wil pakken en aan de slag wil gaan met verschillende werkzaamheden op het gebied van SEO. Het bedrijf staat erg goed bekend in hun vakgebied en heeft ook veel ervaring met het werken met studenten. Wil jij hier graag aan de slag? Reageer dan direct met je cv en motivatie, en laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent!

Plaats:Den Haag
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn,
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Uitdagende marketing (afstudeer)stage bij een wereldwijde partij

Studeer jij in de richting van Commerciële Economie , Small Business Retail Management of een andere marketing gerelateerde studie en ben je op zoek naar een (afstudeer)project in de regio Utrecht? Vind jij het interessant om stage te lopen bij een bedrijf met een sterk internationaal karakter? Vind jij het leuk om een opdracht op te pakken op het grensgebied van marketing en commercie? Momenteel is een Nederlandse producent met een sterke internationale focus op zoek naar een 3e/4e jaars die een mooi onderzoek op strategisch gebied komt oppakken op de marketing afdeling. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie snel op!

Plaats:Regio Utrecht
Regio:Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum,
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.