Stage Bedrijfskunde

Ben jij student Bedrijfskunde en ben je op zoek naar een stage? Laat StageMax je helpen! Door ons persoonlijke contact met studenten en bedrijven ben je verzekerd van een Bedrijfskunde stage die helemaal bij jouw voorkeuren past!

Kun jij de hulp van StageMax wel gebruiken? Schrijf je dan nu helemaal gratis in! Ook kun je ervoor kiezen om nog even rond te kijken!

 

 

Bedrijfskunde stages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskunde stages in Amsterdam
Alle Bedrijfskunde stages in Nijmegen
Alle Bedrijfskunde stages in Eindhoven
Alle Bedrijfskunde stages in Groningen
Alle Bedrijfskunde stages in Utrecht

 

Jouw Bedrijfskunde stage

Als student Bedrijfskunde heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van groot, klein, maar ook zeer lokaal of internationaal georiënteerd. Als je het leuk vindt om een bedrijf vanuit diverse kanten te leren kennen, ga dan een meeloopstage doen bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daar mag je vaak meelopen met de directeur of commercieel manager en kun je veel leren. Weet je al wat beter wat je in de toekomst wil doen? Kies dan een specialistische bedrijfskundige stage uit op bijvoorbeeld één afdeling.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Bedrijfskunde stages die je zou kunnen lopen. Op die manier krijg je al een beetje een idee van wat je tijdens je meewerkstage zou kunnen doen.

 

  • Meelopen op financiële afdeling
  • Meelopen op marketingafdeling
  • Meelopen op HRM-afdeling
  • Meelopen op logistieke afdeling
  • Meelopen op afdeling kwaliteit

 

Doel van jouw bedrijfskunde stage

Het doel van je stage is dat jij ontdekt welke gebieden binnen bedrijfskunde jou aanspreken. Tijdens een bedrijfskunde stage kom je meer te weten over verschillende bedrijfskundige werkzaamheden en krijg je dus een goed beeld van wat een baan in bedrijfskunde inhoudt.

 

De nieuwste bedrijfskunde stages

HR-gerelateerde procesoptimalisatie (afstudeer)stage bij ICT-bedrijf

Studeer jij momenteel een opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Human Ressource Management op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een derdejaars- of afstudeerstage? Heb jij affiniteit met procesoptimalisatie en interesse in HR? Dan is wellicht deze (afstudeer)stage iets voor jou. Dit bedrijf is een ICT-bedrijf gevestigd in Almere. Zij houden zich bezig met complexe ICT vraagstukken voor klanten. Intern zijn er ruim 70 mensen in dienst. Momenteel is dit bedrijf hard aan het groeien en daarom zijn ze op zoek naar een stagiair of afstudeerder die verschillende processen onder de loep wil gaan nemen. Ben jij wie ze zoeken? Laat dan snel jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Almere
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hilversum, Lelystad
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Administratieve bedrijfskundige bijbaan bij dienstverlener

Doe jij een opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Economie of Human Resource Management op HBO of WO niveau? Ben jij naast je studie op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan voor 2 dagen die goed op jouw cv staat? Dit bedrijf in Amsterdam heeft momenteel een openstaande vacature. Dit bedrijf is een dienstverlener en heeft meerdere vestigingen in Nederland. Ze zijn momenteel hard aan het groeien en daarom zijn ze op zoek naar een nieuwe collega die een divers takenpakket op zich zou willen nemen. Ben jij de ambitieuze en gemotiveerde student die zij zoeken? Reageer dan direct met jouw cv en motivatie!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.