Stage Bedrijfskunde

Ben jij student Bedrijfskunde en ben je op zoek naar een stage? Laat StageMax je helpen! Door ons persoonlijke contact met studenten en bedrijven ben je verzekerd van een Bedrijfskunde stage die helemaal bij jouw voorkeuren past!

Kun jij de hulp van StageMax wel gebruiken? Schrijf je dan nu helemaal gratis in! Ook kun je ervoor kiezen om nog even rond te kijken!

 

 

Bedrijfskunde stages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskunde stages in Amsterdam
Alle Bedrijfskunde stages in Nijmegen
Alle Bedrijfskunde stages in Eindhoven
Alle Bedrijfskunde stages in Groningen
Alle Bedrijfskunde stages in Utrecht

 

Jouw Bedrijfskunde stage

Als student Bedrijfskunde heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van groot, klein, maar ook zeer lokaal of internationaal georiënteerd. Als je het leuk vindt om een bedrijf vanuit diverse kanten te leren kennen, ga dan een meeloopstage doen bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daar mag je vaak meelopen met de directeur of commercieel manager en kun je veel leren. Weet je al wat beter wat je in de toekomst wil doen? Kies dan een specialistische bedrijfskundige stage uit op bijvoorbeeld één afdeling.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Bedrijfskunde stages die je zou kunnen lopen. Op die manier krijg je al een beetje een idee van wat je tijdens je meewerkstage zou kunnen doen.

 

  • Meelopen op financiële afdeling
  • Meelopen op marketingafdeling
  • Meelopen op HRM-afdeling
  • Meelopen op logistieke afdeling
  • Meelopen op afdeling kwaliteit

 

Doel van jouw bedrijfskunde stage

Het doel van je stage is dat jij ontdekt welke gebieden binnen bedrijfskunde jou aanspreken. Tijdens een bedrijfskunde stage kom je meer te weten over verschillende bedrijfskundige werkzaamheden en krijg je dus een goed beeld van wat een baan in bedrijfskunde inhoudt.

 

De nieuwste bedrijfskunde stages

Creatieve meewerkstage richting content creëren bij een groot online bedrijf

Studeer jij in de richting van Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde op HBO of WO niveau? Ben jij op zoek naar een creatieve meewerkstage in Amsterdam? Dit bedrijf is een online bedrijf en biedt op een onafhankelijk platform reviews op het gebied van vrijetijdsbesteding. Momenteel hebben zij de behoefte aan de ondersteuning van een stagiair bij een nieuw project. Bij dit nieuwe project is content cruciaal. Zijn werkzaamheden zoals het bedenken van nieuwe campagnes, blogs schrijven, video content maken en persberichten schrijven iets voor jou? Lijkt deze creatieve derdejaarsstage jou interessant? Reageer dan direct met jouw cv en motivatie!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Ede, Alkmaar, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
(Afstudeer)stage richting office management bij een groot accountantskantoor

Doe jij de HBO opleiding Office Management? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting op het gebied van Office Management in Amsterdam? Dit bedrijf is een gerenommeerd accountantskantoor die uit ongeveer 85 ervaren werknemers bestaat. Momenteel hebben zij de behoefte aan de ondersteuning van een (afstudeer)stagiair. Voor een derdejaarsstudent liggen er verschillende werkzaamheden klaar en een vierdejaarsstudent kan aan de slag gaan met een volledig zelfstandige opdracht. Dit bedrijf biedt goede begeleiding en je komt terecht in een jong en informeel team. Lijkt deze (afstudeer)stage jou interessant? Laat dan nu jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Ede, Alkmaar, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Brede derdejaars marketing en sales stage bij chemische organisatie

Ben jij bezig met je studie bedrijfskunde of marketing? Ben je op zoek naar een brede derdejaars meewerkstage? Wil jij graag ervaring opdoen met marketing en sales? Dan heeft dit bedrijf dé stage voor jou! Het is een chemische organisatie in de regio van Apeldoorn. Voor hun marketing/sales afdeling zijn ze op zoek naar een enthousiaste student die hier meer over wil leren! Ze zijn internationaal actief en binnen het bedrijf heerst een informele sfeer. Wil jij graag een brede meewerkstage oppakken waarbij je veel zal leren over zowel marketing als over sales? Reageer dan snel met je cv en je motivatie!

Plaats:Regio Apeldoorn
Regio:Amsterdam, Zwolle, Deventer, Enschede, Dronten, Apeldoorn...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.