Stage Bedrijfskunde

Ben jij student Bedrijfskunde en ben je op zoek naar een stage? Laat StageMax je helpen! Door ons persoonlijke contact met studenten en bedrijven ben je verzekerd van een Bedrijfskunde stage die helemaal bij jouw voorkeuren past!

Kun jij de hulp van StageMax wel gebruiken? Schrijf je dan nu helemaal gratis in! Ook kun je ervoor kiezen om nog even rond te kijken!

 

 

Bedrijfskunde stages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskunde stages in Amsterdam
Alle Bedrijfskunde stages in Nijmegen
Alle Bedrijfskunde stages in Eindhoven
Alle Bedrijfskunde stages in Groningen
Alle Bedrijfskunde stages in Utrecht

 

Jouw Bedrijfskunde stage

Als student Bedrijfskunde heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van groot, klein, maar ook zeer lokaal of internationaal georiënteerd. Als je het leuk vindt om een bedrijf vanuit diverse kanten te leren kennen, ga dan een meeloopstage doen bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daar mag je vaak meelopen met de directeur of commercieel manager en kun je veel leren. Weet je al wat beter wat je in de toekomst wil doen? Kies dan een specialistische bedrijfskundige stage uit op bijvoorbeeld één afdeling.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Bedrijfskunde stages die je zou kunnen lopen. Op die manier krijg je al een beetje een idee van wat je tijdens je meewerkstage zou kunnen doen.

 

  • Meelopen op financiële afdeling
  • Meelopen op marketingafdeling
  • Meelopen op HRM-afdeling
  • Meelopen op logistieke afdeling
  • Meelopen op afdeling kwaliteit

 

Doel van jouw bedrijfskunde stage

Het doel van je stage is dat jij ontdekt welke gebieden binnen bedrijfskunde jou aanspreken. Tijdens een bedrijfskunde stage kom je meer te weten over verschillende bedrijfskundige werkzaamheden en krijg je dus een goed beeld van wat een baan in bedrijfskunde inhoudt.

 

De nieuwste bedrijfskunde stages

Meewerkstage richting (online) marketing bij handelsbedrijf

Ben jij een derdejaars student en heb jij interesse in marketing? Zoek jij een leuke meewerkstage en wil je graag ervaring op doen met diverse marketingwerkzaamheden? Dit bedrijf in de omgeving van Rotterdam is op zoek naar een gemotiveerde student die aan de slag wil gaan met online marketing, het schrijven van nieuwsbrieven, het bijhouden van social media en andere promotiecampagnes. Ze zoeken iemand die al enige kennis heeft van (online) marketing, SEO, en SEA die hier graag nog meer over wil leren. Het bedrijf is een handelsorganisatie en ze hebben al veel ervaring met het werken met stagiaires. Vind je deze stage interessant en wil je er graag voor in aanmerking komen? Laat dan snel je cv en motivatie achter!

Plaats:Regio Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer,
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Bedrijfskundige stage richting procesoptimalisatie en operationele werkzaamheden

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Bedrijfskunde MER of een gerelateerde studie en ben je momenteel op zoek naar een stage? Wil jij graag een brede stage oppakken, heb je interesse in procesoptimalisatie en ben je een aanpakker? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Er liggen verschillende projecten binnen de organisatie en deze zouden ze graag samen met een goede stagiair op willen pakken. Samen met jou willen ze graag de precieze stage gaan formuleren. Wil je hier graag meer over weten? Lees dan snel verder en laat bij interesse zeker even je CV achter!

Plaats:Regio Nijmegen
Regio:Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch,
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.