Stage Bedrijfskundige Informatica

Studeer jij Bedrijfskundige Informatica? Dan heb je al van alles geleerd over het analyseren, beschrijven en verbeteren van bedrijfsprocessen. Tijdens je stage Bedrijfskundige Informatica kun je leren hoe je deze aspecten in de praktijk kan toepassen.

StageMax helpt je graag bij het vinden van jouw stage Bedrijfskundige Informatica! Schrijf je direct in zodat we voor jou op zoek kunnen gaan, of kijk even naar onze vacatures!

 

Bedrijfskundige informatica stages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskundige Informatica stages in Amsterdam
Alle Bedrijfskundige Informatica stages in Nijmegen
Alle Bedrijfskundige Informatica stages in Eindhoven
Alle Bedrijfskundige Informatica stages in Rotterdam
Alle Bedrijfskundige Informatica stages in Utrecht

 

"Persoonlijk contact, betrokkenheid, contact verloopt niet elke keer via andere personen, snelle hulp!" - Jelle Hoekstra

 

Jouw bedrijfskundige informatica stage

Je mag doorgaans meelopen bij bedrijven die zich richten op hardwareontwikkeling en softwareontwikkeling. Als onderzoeker en adviseur vertaal jij - samen met je collega’s - de wensen en eisen naar de programmeurs. Tijdens een stage Bedrijfskundige Informatica mag je meelopen op projecten en verricht je vaak diverse taken. Denk aan het maken van een technisch ontwerp of het beoordelen van diverse CRM-paketten.

Je kunt tijdens je stage Bedrijfskundige Informatica terecht bij veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van een softwareafdeling tot een ICT-consultancybureau of een kleine, innovatieve start-up.

Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden tijdens een Bedrijfskundige Informatica stage voor je op een rijtje gezet:

  • Meelopen op programmeerafdeling
  • Meelopen bij ICT-consultancybedrijf
  • Meelopen bij online bureau

 

Doel van jouw stage bedrijfskundige informatica

In je stageperiode kun je gaan ontdekken welke richting binnen de Bedrijfskundige Informatica bij jou past. De stage op je CV is voor bedrijven een goede indicatie van jouw voorkeuren bij een afstudeerstage. Bedenk dus goed welk soort stage je wilt doen en bij welk bedrijf, zodat je er in de toekomst profijt van hebt!

 

De nieuwste bedrijfskundige informatica stages

Derde- of vierdejaarsstage gericht op informatiebeveiliging bij innovatief bedrijf

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Informatiebeveiliging, Information Management of heb jij veel kennis van/affiniteit met informatiebeveiliging? Ben je op zoek naar een stage of afstudeerproject en lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met de veiligheid van de interne processen van het bedrijf? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Deze organisatie uit de regio van Utrecht is een innovatieve speler op de softwaremarkt en hecht daarnaast ook veel waarde aan de informatiebeveiliging binnen de organisatie zelf. Momenteel zijn ze op zoek naar een stagiair of afstudeerder die hen hierin wil komen ondersteunen. Lijkt dit je interessant? Laat ons dan snel weten waarom je graag in aanmerking komt voor deze opdracht en stuur ons je cv!

Plaats:Regio Utrecht
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.