Stage Bedrijfskundige Informatica

Studeer jij Bedrijfskundige Informatica? Dan heb je al van alles geleerd over het analyseren, beschrijven en verbeteren van bedrijfsprocessen. Tijdens je stage Bedrijfskundige Informatica kun je leren hoe je deze aspecten in de praktijk kan toepassen.

StageMax helpt je graag bij het vinden van jouw stage Bedrijfskundige Informatica! Schrijf je direct in zodat we voor jou op zoek kunnen gaan, of kijk even naar onze vacatures!

 

Bedrijfskundige informatica stages bij jou in de buurt

Alle Bedrijfskundige Informatica stages in Amsterdam
Alle Bedrijfskundige Informatica stages in Nijmegen
Alle Bedrijfskundige Informatica stages in Eindhoven
Alle Bedrijfskundige Informatica stages in Rotterdam
Alle Bedrijfskundige Informatica stages in Utrecht

 

"Persoonlijk contact, betrokkenheid, contact verloopt niet elke keer via andere personen, snelle hulp!" - Jelle Hoekstra

 

Jouw bedrijfskundige informatica stage

Je mag doorgaans meelopen bij bedrijven die zich richten op hardwareontwikkeling en softwareontwikkeling. Als onderzoeker en adviseur vertaal jij - samen met je collega’s - de wensen en eisen naar de programmeurs. Tijdens een stage Bedrijfskundige Informatica mag je meelopen op projecten en verricht je vaak diverse taken. Denk aan het maken van een technisch ontwerp of het beoordelen van diverse CRM-paketten.

Je kunt tijdens je stage Bedrijfskundige Informatica terecht bij veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van een softwareafdeling tot een ICT-consultancybureau of een kleine, innovatieve start-up.

Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden tijdens een Bedrijfskundige Informatica stage voor je op een rijtje gezet:

  • Meelopen op programmeerafdeling
  • Meelopen bij ICT-consultancybedrijf
  • Meelopen bij online bureau

 

Doel van jouw stage bedrijfskundige informatica

In je stageperiode kun je gaan ontdekken welke richting binnen de Bedrijfskundige Informatica bij jou past. De stage op je CV is voor bedrijven een goede indicatie van jouw voorkeuren bij een afstudeerstage. Bedenk dus goed welk soort stage je wilt doen en bij welk bedrijf, zodat je er in de toekomst profijt van hebt!

 

De nieuwste bedrijfskundige informatica stages

(Afstudeer)opdracht ERP implementatie bij innovatieve dienstverlener

Ben jij een student die affiniteit heeft met processen en ERP systemen? Heb jij een achtergrond in de richting van Bedrijfseconomie of Business IT and Management? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou bij een toonaangevend familiebedrijf in de regio van Amersfoort. Onze klant is bezig met het implementeren van een nieuw ERP systeem en ze zoeken een student die het leuk vindt om zich daar verder in te verdiepen. Zit jij in het derde of vierde jaar van jouw opleiding en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met ERP systemen? Stuur ons dan snel je CV en laat ons weten waarom je interesse hebt!

Plaats:Regio Amersfoort
Regio:Utrecht, Amersfoort, Hilversum,
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
3e/4ejaars stage richting uitvoeren testopdracht bij ambitieus softwarebedrijf

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)opdracht op het gebied van software-testing? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met het uitvoeren van verschillende soorten tests en het optimaliseren van deze tests? Onze klant in Veenendaal heeft een opdracht richting tests klaarliggen voor een gemotiveerde en ambitieuze derde- of vierdejaars! Het betreft een innovatief en leuk softwarehuis dat de laatste tijd een mooie groei heeft doorgemaakt. Studeer jij in de richting van ICT-Consultancy en lijkt je dit interessant? Stuur ons snel je CV en laat in je motivatie weten waarom jij in aanmerking wil komen voor deze stage!

Plaats:Veenendaal
Regio:Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
User Experience opdracht voor 3e of 4ejaars student bij softwareorganisatie

Heb jij interesse in User Experience desgin (UX) en ben jij nog op zoek naar een leuke derdejaars of vierdejaars stage? Studeer je in de richting van Communicatie Multimedia en Design of juist in de richting van Business IT and Management? Dan hebben wij een leuke (afstudeer)stage gevonden! De organisatie waarin je terecht komt, is gevestigd in Veenendaal en richt zich op het ontwikkelen van softwareproducten. Op dit moment zijn ze bezig met een interessant project op het gebied van UX en ze zoeken een (afstudeer)stagiair die hen daarmee wil komen helpen. Denk je dat jij de aangewezen persoon bent voor deze vacature? Laat het ons dan snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Plaats:Veenendaal
Regio:Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.