Stage bouwkunde

Als student bouwkunde heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven om stage bij te lopen. Wij van StageMax kunnen je helpen om juist díe stage te vinden die het beste bij jou past. Het is voor ons namelijk belangrijk dat je een leuke stage hebt waar je veel van leert. Met die instelling helpen wij jaarlijks vele studenten bouwkunde aan een stage bij vele verschillende bedrijven.

Schrijf je in en wij zoeken kosteloos naar een passende stage voor jou! Je kunt natuurlijk ook altijd zelf reageren op een stage die je interesse heeft gewekt.

 

 

Bouwkundige stages bij jou in de buurt

Alle Bouwkunde stages in Amsterdam
Alle Bouwkunde stages in Nijmegen
Alle Bouwkunde stages in Eindhoven
Alle Bouwkunde stages in Groningen
Alle Bouwkunde stages in Utrecht

 

"Ze hebben me aangeboden mijn stageverslag door te lezen en na te kijken." - Iris Teeuwen

 

Jouw stage Bouwkunde

Wat ga je gaan doen tijdens een bouwkunde stage? Je kunt onder andere werkzaamheden verrichten gericht op werkvoorbereiding of diverse calculatiewerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast kan je aan de slag gaan met het tekenprogramma AutoCAD.

 

Doel van jouw stage Bouwkunde

Tijdens een stage Bouwkunde kun je ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! Vaak mag je meekijken en meelopen, waardoor je een goed beeld krijgt van verschillende werkzaamheden. Uiteindelijk kun je een goede inschatting maken op welk aspect van bouwkunde je je wil focussen tijdens je afstudeeropdracht.

 

Afstudeerstage bouwkunde?

Ben jij bijna klaar met je opleiding en nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan ben je ook bij StageMax aan het goede adres! Wij hebben vele afstudeeropdrachten bouwkunde bij verschillende bedrijven door het hele land. Dus moet jij je afstudeerstage bouwkunde lopen bij een groot, klein, lokaal of internationaal bedrijf? Geen probleem! StageMax kan je helpen bij het vinden van een geschikte afstudeerstage. Schrijf je gratis in, bekijk onze vacatures en reageer op je ideale bouwkunde afstudeeropdracht.

 

De nieuwste bouwkunde stages

IPO (afstudeer)opdracht bij technische dienstverlener in de scheepsbouwsector

Studeer jij in de richting van Industrieel Product Ontwerp en lijkt het je leuk om tijdens je stage bezig te zijn met het ontwerpen voor de scheepsbouw? Deze technische dienstverlener in de omgeving van Zevenaar is op zoek naar een student die aan de slag wil gaan met het esthetische ontwerp van een schip. Als vierdejaarsstudent is het in overleg met het bedrijf ook mogelijk om een zelfstandige afstudeeropdracht op te pakken. Door de vele ervaring die dit bedrijf heeft met stagiaires en afstudeerders, kunnen ze jou een goede begeleiding bieden gedurende je stage. Heb jij interesse in de scheepsbouw en wil je graag in aanmerking komen voor deze stage? Stuur ons dan nu je CV en motivatie!

Plaats:Regio Zevenaar
Regio:Arnhem, Nijmegen, Doetinchem,
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Stage voor tweede- of derdejaarsstudent met passie voor technisch tekenen in AutoCAD

Ben jij een tweedejaars of derdejaars werktuigbouwkundige en heb jij affiniteit met technisch tekenen? Onze klant in de regio van Zevenaar bied jou de mogelijkheid om een leuke en leerzame tekenstage op te pakken binnen een professionele en volwassen engineeringsafdeling. Je zal aan de slag gaan met verschillende ontwerpen en dit zal je gaan doen in het tekenprogramma AutoCAD. Het bedrijf is actief in de scheepsbouwsector en biedt, naast een leerzame stage, ook goede begeleiding. Ben jij de leergierige en enthousiaste student waar dit bedrijf naar op zoek is? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats:Regio Zevenaar
Regio:Arnhem, Nijmegen, Doetinchem,
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Bouwkundige meewerkstage richting werkvoorbereiding bij ervaren bouwbedrijf

Studeer jij de HBO opleiding Bouwkunde? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage in regio Roermond? Dit bedrijf is een toonaangevend en ervaren bouwbedrijf die zich naast bouwen en ontwikkelen ook bezig houdt met dienstverlening aan grote klanten. Momenteel trekt de economie erg aan en hierdoor verkeren ze in een erg drukke periode. Daarom kunnen zij de ondersteunende rol van een meewerkstagiair goed gebruiken. Als meewerkstagiair kom je te werken op de afdeling werkvoorbereiding. Lijkt het je leuk om je bezig te houden met verschillende werkzaamheden in de richting van werkvoorbereiding, planning, calculaties en technisch tekenen? Zoek dan niet verder en reageer direct met jouw cv en motivatie!

Plaats:Regio Roermond
Regio:Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond,
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.