Stage bouwkunde

Als student bouwkunde heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven om stage bij te lopen. Wij van StageMax kunnen je helpen om juist díe stage te vinden die het beste bij jou past. Het is voor ons namelijk belangrijk dat je een leuke stage hebt waar je veel van leert. Met die instelling helpen wij jaarlijks vele studenten bouwkunde aan een stage bij vele verschillende bedrijven.

Schrijf je in en wij zoeken kosteloos naar een passende stage voor jou! Je kunt natuurlijk ook altijd zelf reageren op een stage die je interesse heeft gewekt.

 

 

Bouwkundige stages bij jou in de buurt

Alle Bouwkunde stages in Amsterdam
Alle Bouwkunde stages in Nijmegen
Alle Bouwkunde stages in Eindhoven
Alle Bouwkunde stages in Groningen
Alle Bouwkunde stages in Utrecht

 

"Ze hebben me aangeboden mijn stageverslag door te lezen en na te kijken." - Iris Teeuwen

 

Jouw stage Bouwkunde

Wat ga je gaan doen tijdens een bouwkunde stage? Je kunt onder andere werkzaamheden verrichten gericht op werkvoorbereiding of diverse calculatiewerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast kan je aan de slag gaan met het tekenprogramma AutoCAD.

 

Doel van jouw stage Bouwkunde

Tijdens een stage Bouwkunde kun je ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! Vaak mag je meekijken en meelopen, waardoor je een goed beeld krijgt van verschillende werkzaamheden. Uiteindelijk kun je een goede inschatting maken op welk aspect van bouwkunde je je wil focussen tijdens je afstudeeropdracht.

 

Afstudeerstage bouwkunde?

Ben jij bijna klaar met je opleiding en nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan ben je ook bij StageMax aan het goede adres! Wij hebben vele afstudeeropdrachten bouwkunde bij verschillende bedrijven door het hele land. Dus moet jij je afstudeerstage bouwkunde lopen bij een groot, klein, lokaal of internationaal bedrijf? Geen probleem! StageMax kan je helpen bij het vinden van een geschikte afstudeerstage. Schrijf je gratis in, bekijk onze vacatures en reageer op je ideale bouwkunde afstudeeropdracht.

 

De nieuwste bouwkunde stages

Werktuigbouwkundige (afstudeer)opdracht bij technische onderneming in metaalindustrie

Volg jij een opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde of een aanverwante studie? Wil jij graag gaan stage lopen of afstuderen, maar ben je nog op zoek naar een uitdagend project? Dan is deze opdracht wellicht iets voor jou! Deze technische onderneming in de regio van Purmerend opereert in de metaalindustrie en gebruikt momenteel het programma HiCAD voor het maken van hun 3D tekeningen. Ze willen echter graag meer met Inventor gaan werken en zoeken daarom een derde- of vierdejaarsstudent die hier mee aan de slag wil gaan. Uiteraard zal je goed begeleid worden en er bestaat ook een mogelijkheid dat je daarna meteen kan doorstromen! Lijkt dit je interessant? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats:Regio Purmerend
Regio:Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Veelzijdige (afstudeer)stage richting tekenen, constructies en berekeningen bij technisch ingenieursbureau

Studeer jij momenteel de opleiding Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele Techniek of een andere technische opleiding op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een veelzijdige meewerkstage of afstudeeropdracht? Dan is wellicht deze (afstudeer)stage in Helmond iets voor jou! Dit bedrijf is een ingenieursbureau en zij houden zich bezig met allerlei technische vraagstukken. Het werk wat zij doen is zeer specialistisch en zij zijn dan ook marktleider op dit gebied. Momenteel is dit bedrijf op zoek naar een enthousiaste (afstudeer)stagiair ter ondersteuning van de werkzaamheden. Lijkt deze stage jou interessant? En werk jij zelfstandig en nauwkeurig? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie!

Plaats:Helmond
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.