Stage bouwkunde

Als student bouwkunde heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven om stage bij te lopen. Wij van StageMax kunnen je helpen om juist díe stage te vinden die het beste bij jou past. Het is voor ons namelijk belangrijk dat je een leuke stage hebt waar je veel van leert. Met die instelling helpen wij jaarlijks vele studenten bouwkunde aan een stage bij vele verschillende bedrijven.

Schrijf je in en wij zoeken kosteloos naar een passende stage voor jou! Je kunt natuurlijk ook altijd zelf reageren op een stage die je interesse heeft gewekt.

 

 

Bouwkundige stages bij jou in de buurt

Alle Bouwkunde stages in Amsterdam
Alle Bouwkunde stages in Nijmegen
Alle Bouwkunde stages in Eindhoven
Alle Bouwkunde stages in Groningen
Alle Bouwkunde stages in Utrecht

 

"Ze hebben me aangeboden mijn stageverslag door te lezen en na te kijken." - Iris Teeuwen

 

Jouw stage Bouwkunde

Wat ga je gaan doen tijdens een bouwkunde stage? Je kunt onder andere werkzaamheden verrichten gericht op werkvoorbereiding of diverse calculatiewerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast kan je aan de slag gaan met het tekenprogramma AutoCAD.

 

Doel van jouw stage Bouwkunde

Tijdens een stage Bouwkunde kun je ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! Vaak mag je meekijken en meelopen, waardoor je een goed beeld krijgt van verschillende werkzaamheden. Uiteindelijk kun je een goede inschatting maken op welk aspect van bouwkunde je je wil focussen tijdens je afstudeeropdracht.

 

Afstudeerstage bouwkunde?

Ben jij bijna klaar met je opleiding en nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan ben je ook bij StageMax aan het goede adres! Wij hebben vele afstudeeropdrachten bouwkunde bij verschillende bedrijven door het hele land. Dus moet jij je afstudeerstage bouwkunde lopen bij een groot, klein, lokaal of internationaal bedrijf? Geen probleem! StageMax kan je helpen bij het vinden van een geschikte afstudeerstage. Schrijf je gratis in, bekijk onze vacatures en reageer op je ideale bouwkunde afstudeeropdracht.

 

De nieuwste bouwkunde stages

Civiele Techniek stage voor 3e of 4e jaars student bij projectspecialist

Studeer jij Civiele Techniek en ben jij op zoek naar een leuke en leerzame meewerkstage of zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht? Ben jij geïnteresseerd in infrastructuur en zou jij ervaring op doen bij een specialist in deze branche? Deze projectspecialist in regio Helmond is op zoek naar een student die de organisatie komt ondersteunen. De organisatie is een niche speler in haar markt. Als derdejaars student ga jij diverse werkzaamheden oppakken zoals het ontwerpen en onderhouden van diverse objecten en producten. Als vierdejaars student bestaat er de mogelijkheid om een interssante afstudeeropdracht te formuleren. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie!

Plaats:Regio Helmond
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Derde- of vierdejaars bouwkundige stage bij gerenommeerde afbouwer

Ben jij een derde- of vierdejaars Bouwkunde student of volg jij een aanverwante opleiding? Zoek je een brede en leerzame meewerkstage of een uitdagend afstudeerproject? Dan is dit bedrijf in de regio van Den Bosch op zoek naar jou! De organisatie is een grote speler op het gebied van afbouw en is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die het bedrijf graag wil komen versterken. Als derdejaars kan je een breed scala aan werkzaamheden gaan oppakken en als afstudeerder zal je een zelfstandige opdracht op je nemen. Heb je interesse en wil je graag in aanmerking komen voor deze stage? Lees dan snel verder en reageer met je CV en motivatie!

Plaats:Regio Den Bosch
Regio:Utrecht, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg
Startdatum: september 2018, februari 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.