Stage civiele techniek

StageMax helpt je met het vinden van een geschikte civiele techniek stage. Elke periode hebben we een groot aantal vacatures richting civiele techniek bij veel verschillende soorten bedrijven. Wij hebben met elk bedrijf persoonlijk kennis gemaakt en weten precies waarnaar ze op zoek zijn. Hierdoor kan jij altijd bij ons terecht voor een passende stage civiele techniek. Bij StageMax kun je rekenen op een persoonlijke match!

Wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar die ideale stage? Schrijf je dan hieronder gratis in! Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer op de vacatures die jou interesseren!

 

 

Civiele techniekstage bij jou in de buurt

Alle Civiele techniek stages in Amsterdam
Alle Civiele techniek stages in Nijmegen
Alle Civiele techniek stages in Eindhoven
Alle Civiele techniek stages in Groningen
Alle Civiele techniek stages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw civiele techniek stage

Bedrijven zijn op zoek naar studenten die graag willen werken met de nieuwste technieken. Tijdens een stage kun je de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie in de praktijk kan brengen. Je werkt onder andere met technische tekenprogramma's zoals AutoCad en Civil 3D.

 

Afstudeerstage Civiele techniek?

Ben jij een afstudeerder civiele techniek en op zoek naar een geschikte afstudeerstage? Bekijk dan ook eens onze civiele techniek afstudeerstages. Naast onze meewerkstages hebben we namelijk ook vele afstudeeropdrachten bij verschillende bedrijven. Onze klanten variëren van groot, klein, naar lokaal of juist zeer internationaal georiënteerd. Dus ben jij op zoek naar een uitdagende civiele techniek afstudeerstage, schrijf je dan in en reageer op één of meerdere van onze vacatures!

 

De nieuwste civiele techniek stages

Veelzijdige meewerkstage richting tekenen, constructies en berekeningen bij technisch ingenieursbureau

Studeer jij momenteel de opleiding Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele Techniek of een andere technische opleiding op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een veelzijdige meewerkstage? Dan is wellicht deze meewerkstage in Helmond iets voor jou! Dit bedrijf is een ingenieursbureau en zij houden zich bezig met allerlei technische vraagstukken. Het werk wat zij doen is zeer specialistisch en zij zijn dan ook marktleider op dit gebied. Momenteel is dit bedrijf op zoek naar een enthousiaste meewerkstagiair ter ondersteuning van de werkzaamheden. Lijkt deze stage jou interessant? En werk jij zelfstandig en nauwkeurig? Reageer dan snel met jouw cv!

per direct, februari 2022
Helmond
Werktuigbouwkunde, Bouwkunde en Civiele TechniekToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord