Stage civiele techniek

StageMax helpt je met het vinden van een geschikte civiele techniek stage. Elke periode hebben we een groot aantal vacatures richting civiele techniek bij veel verschillende soorten bedrijven. Wij hebben met elk bedrijf persoonlijk kennis gemaakt en weten precies waarnaar ze op zoek zijn. Hierdoor kan jij altijd bij ons terecht voor een passende stage civiele techniek. Bij StageMax kun je rekenen op een persoonlijke match!

Wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar die ideale stage? Schrijf je dan hieronder gratis in! Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer op de vacatures die jou interesseren!

 

 

Civiele techniekstage bij jou in de buurt

Alle Civiele techniek stages in Amsterdam
Alle Civiele techniek stages in Nijmegen
Alle Civiele techniek stages in Eindhoven
Alle Civiele techniek stages in Groningen
Alle Civiele techniek stages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw civiele techniek stage

Bedrijven zijn op zoek naar studenten die graag willen werken met de nieuwste technieken. Tijdens een stage kun je de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie in de praktijk kan brengen. Je werkt onder andere met technische tekenprogramma's zoals AutoCad en Civil 3D.

 

Afstudeerstage Civiele techniek?

Ben jij een afstudeerder civiele techniek en op zoek naar een geschikte afstudeerstage? Bekijk dan ook eens onze civiele techniek afstudeerstages. Naast onze meewerkstages hebben we namelijk ook vele afstudeeropdrachten bij verschillende bedrijven. Onze klanten variëren van groot, klein, naar lokaal of juist zeer internationaal georiënteerd. Dus ben jij op zoek naar een uitdagende civiele techniek afstudeerstage, schrijf je dan in en reageer op één of meerdere van onze vacatures!

 

De nieuwste civiele techniek stages

IPO (afstudeer)opdracht bij technische dienstverlener in de scheepsbouwsector

Studeer jij in de richting van Industrieel Product Ontwerp en lijkt het je leuk om tijdens je stage bezig te zijn met het ontwerpen voor de scheepsbouw? Deze technische dienstverlener in de omgeving van Zevenaar is op zoek naar een student die aan de slag wil gaan met het esthetische ontwerp van een schip. Als vierdejaarsstudent is het in overleg met het bedrijf ook mogelijk om een zelfstandige afstudeeropdracht op te pakken. Door de vele ervaring die dit bedrijf heeft met stagiaires en afstudeerders, kunnen ze jou een goede begeleiding bieden gedurende je stage. Heb jij interesse in de scheepsbouw en wil je graag in aanmerking komen voor deze stage? Stuur ons dan nu je CV en motivatie!

Plaats:Regio Zevenaar
Regio:Arnhem, Nijmegen, Doetinchem,
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Stage voor tweede- of derdejaarsstudent met passie voor technisch tekenen in AutoCAD

Ben jij een tweedejaars of derdejaars werktuigbouwkundige en heb jij affiniteit met technisch tekenen? Onze klant in de regio van Zevenaar bied jou de mogelijkheid om een leuke en leerzame tekenstage op te pakken binnen een professionele en volwassen engineeringsafdeling. Je zal aan de slag gaan met verschillende ontwerpen en dit zal je gaan doen in het tekenprogramma AutoCAD. Het bedrijf is actief in de scheepsbouwsector en biedt, naast een leerzame stage, ook goede begeleiding. Ben jij de leergierige en enthousiaste student waar dit bedrijf naar op zoek is? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats:Regio Zevenaar
Regio:Arnhem, Nijmegen, Doetinchem,
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Bouwkundige meewerkstage richting werkvoorbereiding bij ervaren bouwbedrijf

Studeer jij de HBO opleiding Bouwkunde? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage in regio Roermond? Dit bedrijf is een toonaangevend en ervaren bouwbedrijf die zich naast bouwen en ontwikkelen ook bezig houdt met dienstverlening aan grote klanten. Momenteel trekt de economie erg aan en hierdoor verkeren ze in een erg drukke periode. Daarom kunnen zij de ondersteunende rol van een meewerkstagiair goed gebruiken. Als meewerkstagiair kom je te werken op de afdeling werkvoorbereiding. Lijkt het je leuk om je bezig te houden met verschillende werkzaamheden in de richting van werkvoorbereiding, planning, calculaties en technisch tekenen? Zoek dan niet verder en reageer direct met jouw cv en motivatie!

Plaats:Regio Roermond
Regio:Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond,
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.