Stage civiele techniek

StageMax helpt je met het vinden van een geschikte civiele techniek stage. Elke periode hebben we een groot aantal vacatures richting civiele techniek bij veel verschillende soorten bedrijven. Wij hebben met elk bedrijf persoonlijk kennis gemaakt en weten precies waarnaar ze op zoek zijn. Hierdoor kan jij altijd bij ons terecht voor een passende stage civiele techniek. Bij StageMax kun je rekenen op een persoonlijke match!

Wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar die ideale stage? Schrijf je dan hieronder gratis in! Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer op de vacatures die jou interesseren!

 

 

Civiele techniekstage bij jou in de buurt

Alle Civiele techniek stages in Amsterdam
Alle Civiele techniek stages in Nijmegen
Alle Civiele techniek stages in Eindhoven
Alle Civiele techniek stages in Groningen
Alle Civiele techniek stages in Utrecht

 

"StageMax heeft veel uitdagende vacatures en prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan!" - Guus uit Nieuw-Vennep

 

Jouw civiele techniek stage

Bedrijven zijn op zoek naar studenten die graag willen werken met de nieuwste technieken. Tijdens een stage kun je de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie in de praktijk kan brengen. Je werkt onder andere met technische tekenprogramma's zoals AutoCad en Civil 3D.

 

Afstudeerstage Civiele techniek?

Ben jij een afstudeerder civiele techniek en op zoek naar een geschikte afstudeerstage? Bekijk dan ook eens onze civiele techniek afstudeerstages. Naast onze meewerkstages hebben we namelijk ook vele afstudeeropdrachten bij verschillende bedrijven. Onze klanten variëren van groot, klein, naar lokaal of juist zeer internationaal georiënteerd. Dus ben jij op zoek naar een uitdagende civiele techniek afstudeerstage, schrijf je dan in en reageer op één of meerdere van onze vacatures!

 

De nieuwste civiele techniek stages

Civiele Techniek stage voor 3e of 4e jaars student bij projectspecialist

Studeer jij Civiele Techniek en ben jij op zoek naar een leuke en leerzame meewerkstage of zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht? Ben jij geïnteresseerd in infrastructuur en zou jij ervaring op doen bij een specialist in deze branche? Deze projectspecialist in regio Helmond is op zoek naar een student die de organisatie komt ondersteunen. De organisatie is een niche speler in haar markt. Als derdejaars student ga jij diverse werkzaamheden oppakken zoals het ontwerpen en onderhouden van diverse objecten en producten. Als vierdejaars student bestaat er de mogelijkheid om een interssante afstudeeropdracht te formuleren. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie!

Plaats:Regio Helmond
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Derde- of vierdejaars bouwkundige stage bij gerenommeerde afbouwer

Ben jij een derde- of vierdejaars Bouwkunde student of volg jij een aanverwante opleiding? Zoek je een brede en leerzame meewerkstage of een uitdagend afstudeerproject? Dan is dit bedrijf in de regio van Den Bosch op zoek naar jou! De organisatie is een grote speler op het gebied van afbouw en is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die het bedrijf graag wil komen versterken. Als derdejaars kan je een breed scala aan werkzaamheden gaan oppakken en als afstudeerder zal je een zelfstandige opdracht op je nemen. Heb je interesse en wil je graag in aanmerking komen voor deze stage? Lees dan snel verder en reageer met je CV en motivatie!

Plaats:Regio Den Bosch
Regio:Utrecht, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg
Startdatum: september 2018, februari 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.