Stage Commerciële Economie

Nog op zoek naar een mooie stage Commerciële Economie? Wij van StageMax helpen je daar graag bij! Zijn sales en verkoop jouw ding? Ga dan aan de slag op een salesafdeling en leer hoe je grote prospects bewerkt en hoe je een effectief verkooptraject opstart. Nauw gerelateerd aan sales is natuurlijk marketing. Zo kun je tijdens jouw stage Commerciële Economie meelopen op een online marketingafdeling of meewerken bij een marketing- en communicatiebureau.

Wij maken altijd een persoonlijke match tussen student en bedrijf. We gaan na wat jouw wensen zijn en koppelen die aan de wensen van het bedrijf. We kennen alle bedrijven persoonlijk, dus wij kunnen goed inschatten of jij en het bedrijf bij elkaar passen!

Geïnteresseerd in hoe wij jou kunnen helpen? Schrijf je dan geheel kosteloos in, of kijk even naar ons aanbod!

 

 

Commerciële Economie stages bij jou in de buurt

Alle Commerciële Economie stages in Amsterdam
Alle Commerciële Economie stages in Nijmegen
Alle Commerciële Economie stages in Eindhoven
Alle Commerciële Economie stages in Groningen
Alle Commerciële Economie stages in Utrecht

 

Jouw stage Commerciële Economie

De opleiding Commerciële Economie is zeer breed en heeft raakvlakken met veel disciplines, zoals psychologie, sales en marketing. We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Commerciële Economie stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Commerciële Economie stage. 

  • Meelopen op de marketingafdeling
  • Meelopen op de online marketingafdeling
  • Meelopen bij een marketingdienstverlener
  • Meelopen op salesafdeling

 

Doel van jouw stage Commerciële Economie

In een stageperiode kun je ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! Tijdens een stage Commerciële Economie mag je meelopen en meewerken, en uiteindelijk kun je dus goed inschatten of de werkzaamheden bij jou passen. Een stage is een goed middel om te ontdekken wat Commerciële Economie in de praktijk inhoudt.

 

De nieuwste commerciële economie stages

(Afstudeer)stage marketing/communicatie bij bedrijf actief in de voedingsmiddelenbranche

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht en volg je een opleiding in de richting van Marketing of Communicatie? Heb je affiniteit met online marketing, ben je creatief en zie je het zitten om aan de slag te gaan bij een adviesbureau actief in de voedingsmiddelenindustrie? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Deze organisatie uit de regio van Deventer is namelijk op zoek naar een stagiair of afstudeerder hen verder kan helpen met het opzetten van een online marketing en communicatie strategie. Heb je interesse en denk je dat jij de aangewezen persoon bent voor deze taak? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie achter te laten!

Plaats:Deventer
Regio:Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Zutphen
Startdatum: februari 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Meewerkstage marketing & employer branding bij consultancy bedrijf

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Ondernemerschap & Retail Management of een aanverwante studie en liggen jouw interesses op het gebied van marketing? Ben je op zoek naar een meewerkstage waarbij jij jouw vaardigheden op marketingvlak verder kan ontwikkelen en lijkt het je interessant om stage te lopen bij een gerenommeerd consultancybedrijf? Dan is deze organisatie uit de regio van Naarden misschien wel op zoek naar jou! De Marketing & Communicatie afdeling van dit bedrijf is namelijk op zoek naar een stagiair die hen komt ondersteunen op het gebied van marketing en employer branding. Heb je interesse in deze stage? Stuur ons dan snel je CV en laat in je motivatie weten waarom deze opdracht bij jou past!

Plaats:Regio Naarden
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hilversum,
Startdatum: februari 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.