Stage Commerciële Economie

Nog op zoek naar een mooie stage Commerciële Economie? Wij van StageMax helpen je daar graag bij! Zijn sales en verkoop jouw ding? Ga dan aan de slag op een salesafdeling en leer hoe je grote prospects bewerkt en hoe je een effectief verkooptraject opstart. Nauw gerelateerd aan sales is natuurlijk marketing. Zo kun je tijdens jouw stage Commerciële Economie meelopen op een online marketingafdeling of meewerken bij een marketing- en communicatiebureau.

Wij maken altijd een persoonlijke match tussen student en bedrijf. We gaan na wat jouw wensen zijn en koppelen die aan de wensen van het bedrijf. We kennen alle bedrijven persoonlijk, dus wij kunnen goed inschatten of jij en het bedrijf bij elkaar passen!

Geïnteresseerd in hoe wij jou kunnen helpen? Schrijf je dan geheel kosteloos in, of kijk even naar ons aanbod!

 

 

Commerciële Economie stages bij jou in de buurt

Alle Commerciële Economie stages in Amsterdam
Alle Commerciële Economie stages in Nijmegen
Alle Commerciële Economie stages in Eindhoven
Alle Commerciële Economie stages in Groningen
Alle Commerciële Economie stages in Utrecht

 

Jouw stage Commerciële Economie

De opleiding Commerciële Economie is zeer breed en heeft raakvlakken met veel disciplines, zoals psychologie, sales en marketing. We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Commerciële Economie stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Commerciële Economie stage. 

  • Meelopen op de marketingafdeling
  • Meelopen op de online marketingafdeling
  • Meelopen bij een marketingdienstverlener
  • Meelopen op salesafdeling

 

Doel van jouw stage Commerciële Economie

In een stageperiode kun je ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! Tijdens een stage Commerciële Economie mag je meelopen en meewerken, en uiteindelijk kun je dus goed inschatten of de werkzaamheden bij jou passen. Een stage is een goed middel om te ontdekken wat Commerciële Economie in de praktijk inhoudt.

 

De nieuwste commerciële economie stages

Commerciële derdejaarsstage bij internationaal en innovatief familiebedrijf

Ben jij een student Commerciële Economie, Small Business and Retail Management of aanverwante opleiding en ben je op zoek naar een meewerkstage? Heb jij affiniteit met commercie en wil jij tijdens je stage jouw commerciële vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Dit bedrijf, gevestigd in de regio van Heerhugowaard, is een internationale groothandel actief in de lifestyle sector. Op dit moment zijn ze op zoek naar een derdejaarsstudent die de Sales afdeling van het bedrijf wil komen versterken. Wil jij graag aan de slag bij een innovatief familiebedrijf en zoek je een stagebedrijf met een fijne, informele werkomgeving? Reageer dan snel op deze vacature door je CV en motivatie achter te laten!

Plaats:Regio Heerhugowaard
Regio:Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Den Helder, Purmerend,
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Derdejaars stage richting Marketing bij innovatieve financiële dienstverlener

Ben jij een derdejaarsstudent en volg je een studie in de richting van Commerciële Economie of een aanverwante studie? Zoek je een meewerkstage en heb je interesse in marketing automation? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! De organisatie is werkzaam in de financiële sector en momenteel zijn ze op zoek naar een student die hun vestiging in Roosendaal of Rotterdam wil komen versterken. Ben je een enthousiaste en commerciële student, en wil je graag aan de slag binnen een jong en dynamisch team? Reageer dan snel door je cv en motivatie achter te laten!

Plaats:Rotterdam of Roosendaal
Regio:Rotterdam, Delft, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom, Breda...
Startdatum: per direct, september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.