Stage Commerciële Economie

Nog op zoek naar een mooie stage Commerciële Economie? Wij van StageMax helpen je daar graag bij! Zijn sales en verkoop jouw ding? Ga dan aan de slag op een salesafdeling en leer hoe je grote prospects bewerkt en hoe je een effectief verkooptraject opstart. Nauw gerelateerd aan sales is natuurlijk marketing. Zo kun je tijdens jouw stage Commerciële Economie meelopen op een online marketingafdeling of meewerken bij een marketing- en communicatiebureau.

Wij maken altijd een persoonlijke match tussen student en bedrijf. We gaan na wat jouw wensen zijn en koppelen die aan de wensen van het bedrijf. We kennen alle bedrijven persoonlijk, dus wij kunnen goed inschatten of jij en het bedrijf bij elkaar passen!

Geïnteresseerd in hoe wij jou kunnen helpen? Schrijf je dan geheel kosteloos in, of kijk even naar ons aanbod!

 

 

Commerciële Economie stages bij jou in de buurt

Alle Commerciële Economie stages in Amsterdam
Alle Commerciële Economie stages in Nijmegen
Alle Commerciële Economie stages in Eindhoven
Alle Commerciële Economie stages in Groningen
Alle Commerciële Economie stages in Utrecht

 

Jouw stage Commerciële Economie

De opleiding Commerciële Economie is zeer breed en heeft raakvlakken met veel disciplines, zoals psychologie, sales en marketing. We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Commerciële Economie stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Commerciële Economie stage. 

  • Meelopen op de marketingafdeling
  • Meelopen op de online marketingafdeling
  • Meelopen bij een marketingdienstverlener
  • Meelopen op salesafdeling

 

Doel van jouw stage Commerciële Economie

In een stageperiode kun je ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! Tijdens een stage Commerciële Economie mag je meelopen en meewerken, en uiteindelijk kun je dus goed inschatten of de werkzaamheden bij jou passen. Een stage is een goed middel om te ontdekken wat Commerciële Economie in de praktijk inhoudt.

 

De nieuwste commerciële economie stages

Derdejaarsstage gericht op Marketing en Sales bij organisatie in de evenementenbranche

Studeer jij in de richting van Bedrijfskunde of Marketing en heb jij interesse in Marketing en Sales? Wil jij je interesse in deze twee vakgebieden combineren in één stage? Dat kan bij dit bedrijf in Utrecht! Deze organisatie heeft een innovatief product ontwikkeld voor de evenementenbranche en is in korte tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde, internationale speler. Voor hun vestiging in Nederland zijn ze momenteel op zoek naar een derdejaarsstudent die het leuk vindt om een brede meewerkstage op te pakken. Denk jij dat dit iets voor jou is? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats:Utrecht
Regio:Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Brede en leerzame online marketing stage bij innovatief recruitmentbedrijf voor derdejaars

Studeer jij in de richting van Marketing, Bedrijfskunde of Communicatie en heb jij gedurende jouw opleiding affiniteit gekregen met online marketing? Wil jij je tijdens jouw stage graag verder ontwikkelen op het gebied van online marketing en het vak leren van ervaren medewerkers? Dan is deze organisatie op zoek naar jou! Het bedrijf is gevestigd in Zwolle en houdt zich bezig met diverse recruitmentactiviteiten. Momenteel zijn ze op zoek naar een student die het leuk vindt om de marketingactiviteiten van dit bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ben jij de stagiair waarnaar ze bij dit bedrijf op zoek zijn? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats:Zwolle
Regio:Zwolle, Deventer, Dronten, Emmeloord, Hoogeveen, Kampen...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Dynamische recruitment stage voor een derdejaars bij recruitmentorganisatie

Volg jij een opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Marketing, Communicatie of HRM en zoek jij nog een leuke derdejaarsstage in de regio van Zwolle? Heb je interesse in recruitment en wil je aan de slag bij een innovatief recruitmentbedrijf? Dan hebben wij iets voor jou! Deze organisatie is een bekende speler in de sector waarin ze opereren en omdat ze de laatste tijd hard gegroeid zijn, zijn ze momenteel op zoek naar een enthousiaste stagiair. Gedurende de stage zal jij ervaring op doen op het gebied van recruitmentactiviteiten en zal je professioneel begeleid worden. Denk je dat jij de geschikte kandidaat bent voor deze stage? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats:Zwolle
Regio:Zwolle, Deventer, Dronten, Emmeloord, Hoogeveen, Kampen...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.