Stage Commerciële Economie

Nog op zoek naar een mooie stage Commerciële Economie? Wij van StageMax helpen je daar graag bij! Zijn sales en verkoop jouw ding? Ga dan aan de slag op een salesafdeling en leer hoe je grote prospects bewerkt en hoe je een effectief verkooptraject opstart. Nauw gerelateerd aan sales is natuurlijk marketing. Zo kun je tijdens jouw stage Commerciële Economie meelopen op een online marketingafdeling of meewerken bij een marketing- en communicatiebureau.

Wij maken altijd een persoonlijke match tussen student en bedrijf. We gaan na wat jouw wensen zijn en koppelen die aan de wensen van het bedrijf. We kennen alle bedrijven persoonlijk, dus wij kunnen goed inschatten of jij en het bedrijf bij elkaar passen!

Geïnteresseerd in hoe wij jou kunnen helpen? Schrijf je dan geheel kosteloos in, of kijk even naar ons aanbod!

 

 

Commerciële Economie stages bij jou in de buurt

Alle Commerciële Economie stages in Amsterdam
Alle Commerciële Economie stages in Nijmegen
Alle Commerciële Economie stages in Eindhoven
Alle Commerciële Economie stages in Groningen
Alle Commerciële Economie stages in Utrecht

 

Jouw stage Commerciële Economie

De opleiding Commerciële Economie is zeer breed en heeft raakvlakken met veel disciplines, zoals psychologie, sales en marketing. We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Commerciële Economie stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Commerciële Economie stage. 

  • Meelopen op de marketingafdeling
  • Meelopen op de online marketingafdeling
  • Meelopen bij een marketingdienstverlener
  • Meelopen op salesafdeling

 

Doel van jouw stage Commerciële Economie

In een stageperiode kun je ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! Tijdens een stage Commerciële Economie mag je meelopen en meewerken, en uiteindelijk kun je dus goed inschatten of de werkzaamheden bij jou passen. Een stage is een goed middel om te ontdekken wat Commerciële Economie in de praktijk inhoudt.

 

De nieuwste commerciële economie stages

Uitdagende marketing (afstudeer)stage bij een wereldwijde partij

Studeer jij in de richting van Commerciële Economie , Small Business Retail Management of een andere marketing gerelateerde studie en ben je op zoek naar een (afstudeer)project in de regio Utrecht? Vind jij het interessant om stage te lopen bij een bedrijf met een sterk internationaal karakter? Vind jij het leuk om een opdracht op te pakken op het grensgebied van marketing en commercie? Momenteel is een Nederlandse producent met een sterke internationale focus op zoek naar een 3e/4e jaars die een mooi onderzoek op strategisch gebied komt oppakken op de marketing afdeling. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie snel op!

Plaats:Regio Utrecht
Regio:Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum,
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Commerciële meewerkstage bij groot mediabedrijf

Doe jij een studie in de richting van Marketing, Commerciële Economie of Ondernemerschap & Retail Management, en zit je in de afrondende fase van je opleiding? Ben je daarbij nog op zoek naar een commerciële meewerkstage? Lijkt het je leuk om bij een groot mediabedrijf aan de slag te gaan? Dan is dit iets voor jou! Je zult een brede meewerkstage gaan oppakken waarbij je aan de slag zult gaan op zowel de sales- als de marketingafdeling. Het is een jong en ambitieus bedrijf in Amstelveen waarbij je zeer goede begeleiding krijgt tijdens je stage. Heb je interesse? Lees dan snel de vacature en reageer met je motivatie en cv!

Plaats:Amstelveen
Regio:Amsterdam, Utrecht, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Alphen a.d. Rijn...
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.