Stage Commerciële Economie

Nog op zoek naar een mooie stage Commerciële Economie? Wij van StageMax helpen je daar graag bij! Zijn sales en verkoop jouw ding? Ga dan aan de slag op een salesafdeling en leer hoe je grote prospects bewerkt en hoe je een effectief verkooptraject opstart. Nauw gerelateerd aan sales is natuurlijk marketing. Zo kun je tijdens jouw stage Commerciële Economie meelopen op een online marketingafdeling of meewerken bij een marketing- en communicatiebureau.

Wij maken altijd een persoonlijke match tussen student en bedrijf. We gaan na wat jouw wensen zijn en koppelen die aan de wensen van het bedrijf. We kennen alle bedrijven persoonlijk, dus wij kunnen goed inschatten of jij en het bedrijf bij elkaar passen!

Geïnteresseerd in hoe wij jou kunnen helpen? Schrijf je dan geheel kosteloos in, of kijk even naar ons aanbod!

 

 

Commerciële Economie stages bij jou in de buurt

Alle Commerciële Economie stages in Amsterdam
Alle Commerciële Economie stages in Nijmegen
Alle Commerciële Economie stages in Eindhoven
Alle Commerciële Economie stages in Groningen
Alle Commerciële Economie stages in Utrecht

 

Jouw stage Commerciële Economie

De opleiding Commerciële Economie is zeer breed en heeft raakvlakken met veel disciplines, zoals psychologie, sales en marketing. We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Commerciële Economie stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Commerciële Economie stage. 

  • Meelopen op de marketingafdeling
  • Meelopen op de online marketingafdeling
  • Meelopen bij een marketingdienstverlener
  • Meelopen op salesafdeling

 

Doel van jouw stage Commerciële Economie

In een stageperiode kun je ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! Tijdens een stage Commerciële Economie mag je meelopen en meewerken, en uiteindelijk kun je dus goed inschatten of de werkzaamheden bij jou passen. Een stage is een goed middel om te ontdekken wat Commerciële Economie in de praktijk inhoudt.

 

De nieuwste commerciële economie stages

Derde- of vierdejaarsstage (online) marketing bij innovatieve internationale partij

Ben jij een derdejaars- of laatstejaars student aan een HBO of WO opleiding in de richting van Commerciële Economie, Marketing Management of Ondernemerschap & Retail Management? Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht, en heb jij veel affiniteit met de marketing kant binnen jouw studie? Dan komt deze internationale organisatie uit de regio van Rotterdam graag in contact met jou! Het bedrijf is internationaal actief in de bouw sector en momenteel zijn ze op zoek naar een enthousiaste student die aan de slag wil gaan op de marketing afdeling. Heeft dit jouw interesse gewekt en wil je graag meer weten? Reageer dan snel door je CV en motivatie toe te sturen!

Plaats:Regio Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Alphen a.d. Rijn, Gouda
Startdatum: september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Marketingstage voor een derde- of vierdejaars bij toonaangevend media bedrijf

Wil jij graag meer leren op het gebied van (online) marketing en ben je nog op zoek naar een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht? Dit bedrijf in de regio van Hilversum heeft een interessante mogelijkheid voor jou! De organisatie richt zich op het maken van commercials voor onder andere televisie en social media en momenteel zijn ze op zoek naar versterking. Als derdejaars zal jij het marketingteam gaan versterken en je bezig gaan houden met verschillende werkzaamheden. Als afstudeerder is het mogelijk om daarnaast een uitdagende opdracht op te pakken. Klinkt dit interessant en heb jij interesse in (online) marketing? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats:Regio Hilversum
Regio:Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Hilversum
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.