Stage Communicatie en Multimedia Design (CMD)

Op zoek naar een leuke stage Communicatie en Multimedia Design? StageMax is een stagebemiddelingsbedrijf dat jou graag helpt aan jouw ideale stage CMD. Elk jaar helpen wij vele studenten Communicatie en Multimedia Design aan een passende stage bij de bedrijven die klant bij ons zijn. Omdat StageMax altijd op een persoonlijk niveau matches maakt tussen student en bedrijf is het zeker dat wij ook voor jou een uitdagende stageplaats vinden!

Schrijf je meteen gratis in of kijk even in ons aanbod!

 

 

Communicatie en Multimedia Design stages bij jou in de buurt

Alle Communicatie en Multimedia Design in Amsterdam
Alle Communicatie en Multimedia Design in Nijmegen
Alle Communicatie en Multimedia Design in Eindhoven
Alle Communicatie en Multimedia Design in Groningen
Alle Communicatie en Multimedia Design in Utrecht

 

Jouw stage Communicatie en Multimedia Design

Het leuke van een stage Communicatie en Multimedia Design is dat je je creativiteit kwijt kunt ongeacht waar je terecht komt. Voor een bureau werk je vaak aan meerdere opdrachten voor bedrijven. Een leuke kans om op veel vlakken ervaring op te doen. Bij een internetbedrijf kun je meestal met CMD-I goed terecht. Je kunt bijvoorbeeld meelopen op een webdevelopmentafdeling of bij een softwarehuis.

We hebben een overzicht gemaakt van verschillende Communicatie en Multimedia Design stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Communicatie en Multimedia Design stage. 

  • Meelopen bij bedrijven met een eigen communicatieafdeling
  • Meelopen bij internetbedrijven
  • Meelopen bij ontwerpbureaus

 

Doel van jouw stage Communicatie en Multimedia Design

Tijdens een CMD stage ontdek je welke aspecten van Communicatie en Multimedia Design jij het leukst vindt. Wil je bijvoorbeeld voor meerdere klanten aan de slag gaan of werk je het liefst voor één bedrijf? In je stageperiode ontdek je het. Het is de bedoeling dat je na je stage een beeld hebt van wat je kunt gaan doen, maar vooral wat je leuk vindt om te doen.

 

De nieuwste CMD stages

Derde- of vierdejaarsstage gericht op online marketing bij bedrijf in automotive branche

Ben jij een HBO of WO student en volg je een studie in de richting van Communicatie, Commerciële Economie, SBRM of een aanverwante studie? Ben je op zoek naar een derdejaarsstage of afstudeeropdracht en zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij een bedrijf dat actief is in de automotive industrie? Dan hebben wij wellicht een leuke mogelijkheid voor je! Bij dit bedrijf uit regio Emmen willen ze namelijk gaan kijken hoe zij hun huidige website kunnen gaan promoten en updaten, zodat ze deze beter aan de man kunnen krijgen en jij kan hier een mooi project in oppakken! Lijkt je dit interessant? Reageer dan snel door je cv en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Regio Emmen
Regio:Emmen, Zwolle, Almelo, Assen, Hoogeveen, Meppel
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Derdejaars front-end stage in Angular JS bij vooruitstrevende organisatie

Volg jij een opleiding op het gebied van Informatica, Communicatie & Multimedia Design of Multimedia Design & Development? Heb jij affiniteit met front-end programmeren en lijkt het je leuk om hierin een leuke derdejaarsstage op te pakken? Deze IT-organisatie is op zoek naar een derdejaarsstudent die graag aan de slag wil gaan met front-end programmeren in Angular JS. Wil jij je vaardigheden op het gebied van Angular JS verder ontwikkelen en wil je werken met gepassioneerde en gedreven mensen? Laat ons dan snel weten dat je in aanmerking wil komen voor deze stage door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum...
Startdatum: per direct, per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.