Stage Elektrotechniek

Zoek jij een stage Elektrotechniek? StageMax zoekt voor iedere student een gepaste stage! Dit doen wij door goed te kijken naar wat jij zoekt in een stage, alsook naar wat het bedrijf zoekt in een stagiair. Op die manier maken we goede matches waar iedereen tevreden mee zal zijn.

Schrijf je in en wij beginnen meteen met zoeken voor je!

 

 

Elektrotechniek stages bij jou in de buurt

Alle Elektrotechniek stages in Amsterdam
Alle Elektrotechniek stages in Nijmegen
Alle Elektrotechniek stages in Eindhoven
Alle Elektrotechniek stages in Groningen
Alle Elektrotechniek stages in Utrecht

 

"Mijn opdracht is heel leuk, uitdagend en ik word goed begeleid." - Arne Hanssen

 

Jouw Elektrotechniek stage

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Elektrotechniek stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Elektrotechniek stage.  

  • Meelopen op de technische tekenafdeling
  • Meelopen op de constructieafdeling
  • Meelopen bij een technisch dienstverlener
  • Meelopen bij een electrical engineering afdeling

 

Doel van jouw stage Elektrotechniek

Het doel van een meewerkstage is dat je ontdekt welke richting binnen Elektrotechniek jij op wilt. Tijdens een stage Elektrotechniek zie je wat elektrotechnici dagelijks doen en krijg je dus goed inzicht in de sector.

 

De nieuwste elektrotechniek stages

Elektrotechnische (afstudeer)stage gericht op PLC bij een technische organisatie

Volg jij een HBO studie in de richting van elektrotechniek, technische informatica of industriële automatisering en ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Lijkt het jou leuk om met engineering aan de slag te gaan binnen een jong, innovatief bedrijf? Dan is deze optie wellicht leuk voor jou! Dit bedrijf uit regio Hoogeveen is namelijk op zoek naar een gemotiveerde stagiair die hen op verschillende gebieden wil komen ondersteunen. Heb je interesse? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie achter te laten!

per direct, september 2021
Regio Hoogeveen
Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel, Gorinchem, Amsterdam, Leeuwarden, Alkmaar, Den Helder, Enkhuizen, PurmerendZwolle, Deventer, Almelo, Assen, Hoogeveen, KampenToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord