Stageplek gezocht, maar niks gevonden? Geen zorg!

Het is bijna september en je hebt de hele zomer naar een stageplek gezocht maar heb je niks kunnen vinden?

Dan is StageMax de uitkomst voor jou. Wij helpen alle HBO- en universitaire studenten die een stageplaats gezocht hebben, maar er zelf geen hebben gevonden. Wij ontzorgen je het hele zoekproces. StageMax zorgt ervoor dat wanneer er een stage gezocht wordt, we ook een passende stage voor je vinden. Dit doen wij volgens onze beproefde werkwijze.

Hoe werkt StageMax?

Als je een stage zoekt, dan kun je je bij ons inschrijven om vervolgens door onze actuele stageopdrachten heen te kijken. Als je een leuke stage hebt gevonden dan kun je daar op reageren. Als je past bij het profiel, dan nodigen wij je uit voor een intake gesprek op kantoor. Uit dit gesprek zal blijken of de stage daadwerkelijk bij je past. Als deze past, dan zullen wij een gesprek voor je regelen bij het stagebedrijf. We werken erg proactief en het zou zomaar kunnen zijn dat wij je perfecte stage binnen één week voor je hebben gevonden. Je zou niet de eerste zijn. Schrijf je daarom nu in bij StageMax.nl!

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Stuur dan een mailtje naar info@stagemax.nl.

 
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.