Stage Informatica

Informatica is een brede studie waar je, ongeacht je discipline, veel kanten mee op kunt. Daarom is het goed om vóór je stage informatica na te denken welke kant je op wilt. Banen als software ontwikkelaar, ICT-consultant of back-end developer zijn behoorlijk verschillend van elkaar.

Zodra je weet wat je leuk lijkt kunnen wij van StageMax je goed helpen bij het vinden van een gepaste stage Informatica. Omdat het belangrijk is dat jij goed past bij je stagebedrijf selecteren we voor iedereen persoonlijk het juiste bedrijf. Zullen wij alvast voor je gaan zoeken? Schrijf je dan geheel gratis in! Wil je nog even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Alle Informaticastages bij jou in de buurt

Alle Informaticastages in Amsterdam
Alle Informaticastages in Nijmegen
Alle Informaticastages in Eindhoven
Alle Infotmaticastages in Rotterdam
​Alle Informaticastages in Utrecht

 

"Via StageMax heb ik mijn stage webdevelopment gevonden. Ze hebben me geholpen met mijn sollicitatie en gaven me veel tips voorafgaand aan mijn gesprek." - Stefan Loeben

 

Jouw Informaticastage

Als student Informatica kun je kiezen uit veel diverse stages. Je kunt meelopen bij een softwarehuis dat applicaties in eigen beheer uitgeeft of je kunt stage gaan lopen bij een bureau dat software ontwikkelt voor klanten. Misschien lijkt een stage bij een e-commerce website je een goed idee? We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Informatica stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Informatica stage.

  • Meelopen op programmeerafdeling
  • Meelopen bij ICT-dienstverlener
  • Meelopen bij online bureau

 

Doel van jouw Informaticastage

Tijdens jouw Informaticastage krijg je een beeld van de werkzaamheden in de informaticasector. Het is de bedoeling dat je na je stage kunt aangeven wat jij leuk vindt en welke richting binnen Informatica jij op wilt.

 

De nieuwste informatica stages

Derde- of vierdejaarsstage back-end development C#/.NET bij IT club

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Software Engineering, Informatica of een aanverwante studie en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Wil jij je graag verder ontwikkelen op het gebied van back-end development en heb je ervaring met C#/.NET? Dan is deze IT partij uit Apeldoorn mogelijk op zoek naar jou! De organisatie is de afgelopen tijd hard gegroeid en momenteel zijn ze op zoek naar een developer die het jonge en dynamische team wil gaan ondersteunen. Wil je graag in aanmerking komen voor deze opdracht? Stuur ons dan snel je CV en laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze (afstudeer)stage!

Plaats:Apeldoorn
Regio:Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Zutphen
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.