Stage Informatica

Informatica is een brede studie waar je, ongeacht je discipline, veel kanten mee op kunt. Daarom is het goed om vóór je stage informatica na te denken welke kant je op wilt. Banen als software ontwikkelaar, ICT-consultant of back-end developer zijn behoorlijk verschillend van elkaar.

Zodra je weet wat je leuk lijkt kunnen wij van StageMax je goed helpen bij het vinden van een gepaste stage Informatica. Omdat het belangrijk is dat jij goed past bij je stagebedrijf selecteren we voor iedereen persoonlijk het juiste bedrijf. Zullen wij alvast voor je gaan zoeken? Schrijf je dan geheel gratis in! Wil je nog even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Alle Informaticastages bij jou in de buurt

Alle Informaticastages in Amsterdam
Alle Informaticastages in Nijmegen
Alle Informaticastages in Eindhoven
Alle Infotmaticastages in Rotterdam
​Alle Informaticastages in Utrecht

 

"Via StageMax heb ik mijn stage webdevelopment gevonden. Ze hebben me geholpen met mijn sollicitatie en gaven me veel tips voorafgaand aan mijn gesprek." - Stefan Loeben

 

Jouw Informaticastage

Als student Informatica kun je kiezen uit veel diverse stages. Je kunt meelopen bij een softwarehuis dat applicaties in eigen beheer uitgeeft of je kunt stage gaan lopen bij een bureau dat software ontwikkelt voor klanten. Misschien lijkt een stage bij een e-commerce website je een goed idee? We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Informatica stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Informatica stage.

  • Meelopen op programmeerafdeling
  • Meelopen bij ICT-dienstverlener
  • Meelopen bij online bureau

 

Doel van jouw Informaticastage

Tijdens jouw Informaticastage krijg je een beeld van de werkzaamheden in de informaticasector. Het is de bedoeling dat je na je stage kunt aangeven wat jij leuk vindt en welke richting binnen Informatica jij op wilt.

 

De nieuwste informatica stages

Back-end (afstudeer)opdracht richting Python bij internationaal en innovatief bedrijf

Volg jij een opleiding in de richting van Informatica en heb jij affiniteit met back-end development? Ben jij op zoek naar een derde- of vierdejaarsstage en heb je kennis van Python? Dan kun jij misschien wel aan de slag bij dit internationale bedrijf uit regio Rotterdam! Het bedrijf maakt namelijk een mooi product en is veel bezig met het bedenken en ontwikkelen van slimme oplossingen en technologieën om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Nu zijn ze op zoek naar een gemotiveerde stagiair of afstudeerder die het development team wil komen versterken. Heb je interesse? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats:Regio Rotterdam
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Breda, Roosendaal
Startdatum: per direct, per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.