Stage Informatica

Informatica is een brede studie waar je, ongeacht je discipline, veel kanten mee op kunt. Daarom is het goed om vóór je stage informatica na te denken welke kant je op wilt. Banen als software ontwikkelaar, ICT-consultant of back-end developer zijn behoorlijk verschillend van elkaar.

Zodra je weet wat je leuk lijkt kunnen wij van StageMax je goed helpen bij het vinden van een gepaste stage Informatica. Omdat het belangrijk is dat jij goed past bij je stagebedrijf selecteren we voor iedereen persoonlijk het juiste bedrijf. Zullen wij alvast voor je gaan zoeken? Schrijf je dan geheel gratis in! Wil je nog even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Alle Informaticastages bij jou in de buurt

Alle Informaticastages in Amsterdam
Alle Informaticastages in Nijmegen
Alle Informaticastages in Eindhoven
Alle Infotmaticastages in Rotterdam
​Alle Informaticastages in Utrecht

 

"Via StageMax heb ik mijn stage webdevelopment gevonden. Ze hebben me geholpen met mijn sollicitatie en gaven me veel tips voorafgaand aan mijn gesprek." - Stefan Loeben

 

Jouw Informaticastage

Als student Informatica kun je kiezen uit veel diverse stages. Je kunt meelopen bij een softwarehuis dat applicaties in eigen beheer uitgeeft of je kunt stage gaan lopen bij een bureau dat software ontwikkelt voor klanten. Misschien lijkt een stage bij een e-commerce website je een goed idee? We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Informatica stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Informatica stage.

  • Meelopen op programmeerafdeling
  • Meelopen bij ICT-dienstverlener
  • Meelopen bij online bureau

 

Doel van jouw Informaticastage

Tijdens jouw Informaticastage krijg je een beeld van de werkzaamheden in de informaticasector. Het is de bedoeling dat je na je stage kunt aangeven wat jij leuk vindt en welke richting binnen Informatica jij op wilt.

 

De nieuwste informatica stages

Informatica meewerk- of afstudeerstage richting opzetten nieuwe webapplicatie in C# bij internationale organisatie

Studeer Informatica of een aanverwante opleiding? Zit jij in je derde of vierde leerjaar en zoek je een uitdagende (afstudeer)stage? Heb jij kennis van programmeren in C# en wil jij hier graag mee aan de slag in je opdracht? Dit bedrijf in de Achterhoek is op zoek naar een enthousiaste (afstudeer)stagiair die bij hen aan de slag wil gaan om een nieuwe webapplicatie te gaan ontwikkelen. Het bedrijf is een producent van technische producten en internationaal actief en intern heerst een informele sfeer. Wil jij zij graag gaan ondersteunen en met deze opdracht aan de slag? Reageer dan direct en stuur je cv en motivatie op.

Plaats:De Achterhoek
Regio:Enschede, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Hengelo, Zutphen
Startdatum: per direct, februari 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Derde- of vierdejaarsstage voor Informatica student richting PHP programmeren bij informeel bedrijf

Studeer jij Informatica? Zit jij momenteel in je derde of vierde jaar van deze studie? Heb je kennis van programmeren in PHP en ben jij op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht hierin? Dit bedrijf in de omgeving van Breda is op zoek naar een enthousiaste student die hun programmeerteam gaat versterken. Ze zijn een marktleidende organisatie binnen hun sector en binnen het team waarbinnen een informele sfeer heerst hebben zij een plek voor een programmeur die graag een opdracht in PHP op wil pakken. Ben jij degene die zij zoeken? Laat dan snel iets van je horen door je cv en motivatie naar ons te sturen!

Plaats:Regio Breda
Regio:Eindhoven, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal...
Startdatum: februari 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.