Stage Informatica

Informatica is een brede studie waar je, ongeacht je discipline, veel kanten mee op kunt. Daarom is het goed om vóór je stage informatica na te denken welke kant je op wilt. Banen als software ontwikkelaar, ICT-consultant of back-end developer zijn behoorlijk verschillend van elkaar.

Zodra je weet wat je leuk lijkt kunnen wij van StageMax je goed helpen bij het vinden van een gepaste stage Informatica. Omdat het belangrijk is dat jij goed past bij je stagebedrijf selecteren we voor iedereen persoonlijk het juiste bedrijf. Zullen wij alvast voor je gaan zoeken? Schrijf je dan geheel gratis in! Wil je nog even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Alle Informaticastages bij jou in de buurt

Alle Informaticastages in Amsterdam
Alle Informaticastages in Nijmegen
Alle Informaticastages in Eindhoven
Alle Infotmaticastages in Rotterdam
​Alle Informaticastages in Utrecht

 

"Via StageMax heb ik mijn stage webdevelopment gevonden. Ze hebben me geholpen met mijn sollicitatie en gaven me veel tips voorafgaand aan mijn gesprek." - Stefan Loeben

 

Jouw Informaticastage

Als student Informatica kun je kiezen uit veel diverse stages. Je kunt meelopen bij een softwarehuis dat applicaties in eigen beheer uitgeeft of je kunt stage gaan lopen bij een bureau dat software ontwikkelt voor klanten. Misschien lijkt een stage bij een e-commerce website je een goed idee? We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Informatica stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Informatica stage.

  • Meelopen op programmeerafdeling
  • Meelopen bij ICT-dienstverlener
  • Meelopen bij online bureau

 

Doel van jouw Informaticastage

Tijdens jouw Informaticastage krijg je een beeld van de werkzaamheden in de informaticasector. Het is de bedoeling dat je na je stage kunt aangeven wat jij leuk vindt en welke richting binnen Informatica jij op wilt.

 

De nieuwste informatica stages

Informatica stage back-end programmeren bij ICT-dienstverlener

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame derdejaarsstage waarbij jij jouw opgedane kennis in de ervaring kan gaan brengen? Studeer je in de richting van Informatica en heb je ervaring met programmeren in Java of C#? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Dit toonaangevende bedrijf op het gebied van ICT-dienstverlening maakt maatwerkoplossingen voor hun klanten en zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die hen daarin wil komen ondersteunen. Je zal begeleid worden door ervaren ICT-professionals die jou graag meer willen leren over hun vakgebied en op de werkvloer heerst een prettige sfeer. Wil jij graag stage lopen bij dit bedrijf? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats:Rijswijk
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
3e- of 4ejaars Technische Informatica stage richting Android koppelingen

Studeer jij in de richting van Technische Informatica en zoek jij een derde- of vierdejaarsstage? Lijkt het je leuk om een (afstudeer)stage op te pakken op het gebied van embedded programmeren, heb je ervaring met C en C++ en daarnaast ook wel eens gewerkt met Android? Dan hebben wij iets voor jou! Dit bedrijf is marktleider in de niche waarin zij opereren en ze zijn op zoek naar een student die aan de slag wil gaan op hun R&D afdeling. Het is een vooruitstrevend bedrijf in Eindhoven en door de vele ervaring met stagiaires, zit het met jouw begeleiding zeker goed. Heb jij interesse? Stuur ons dan meteen je CV en motivatie!

Plaats:Eindhoven
Regio:Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.