Stage Mechatronica

Als student Mechatronica heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van grote tot kleine bedrijven, maar ook van zeer lokaal tot internationaal georiënteerd. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf dat productielijnen maakt, een bedrijf dat liften ontwerpt en bouwt of een organisatie die gerobotiseerde hulpmiddelen maakt voor mensen met een handicap.

Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale stage Mechatronica. Dit doen wij door uitgebreid in te gaan op jouw wensen. Omdat wij persoonlijk contact hebben met bedrijven, kunnen wij goed inschatten of jouw wensen bij die van een bedrijf aansluiten. We maken dan ook een persoonlijk match!

Schrijf je snel in, dan gaan we voor jou op zoek! Je kunt natuurlijk ook zelf even rondkijken.

 

 

Mechatronica stages bij jou in de buurt

Alle Mechatronicastages in Amsterdam
Alle Mechatronicastages in Nijmegen
Alle Mechatronicastages in Eindhoven
Alle Mechatronicastages in Groningen
​Alle Mechatronicastages in Utrecht

 

"Ik kan ze altijd bellen om vragen te stellen" - Koos Jager

 

Jouw stage Mechatronica 

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Mechatronica om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Mechatronica stage.

  • Meelopen met mechatronisch ontwerpteam
  • Meelopen bij mechatronisch dienstverlener
  • Meelopen op een R&D-afdeling

 

Doel van jouw stage Mechatronica

Vaak mag je tijdens een stage meelopen én meewerken, zodat je een goed beeld krijgt van de dagelijkse werkzaamheden in de wereld van Mechatronica. Na een stage Mechatronica weet je dan ook welke aspecten van Mechatronica jou aanspreken.​

 

De nieuwste mechatronica stages

Derde- of vierdejaarsstage Elektrotechniek/Technische Informatica gericht op embedded bij multinational

Ben jij bezig met een HBO of WO opleiding in de richting van Elektrotechniek of Technische Informatica en zoek je een mooie stage of afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met embedded hardware / software en wil jij aan de slag bij een innovatieve en vooruitstrevende multinational? Dan is dit bedrijf uit de regio van Den Bosch mogelijk op zoek naar jou! De organisatie werkt vaak samen met gemotiveerde studenten en heeft dan ook meerdere mogelijkheden liggen voor zowel stagiaires, als voor afstudeerders. Heb je interesse in deze (afstudeer)stage? Reageer dan snel door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Regio Den Bosch
Regio:Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond
Startdatum: per direct, september 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.