Stage Mechatronica

Als student Mechatronica heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van grote tot kleine bedrijven, maar ook van zeer lokaal tot internationaal georiënteerd. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf dat productielijnen maakt, een bedrijf dat liften ontwerpt en bouwt of een organisatie die gerobotiseerde hulpmiddelen maakt voor mensen met een handicap.

Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale stage Mechatronica. Dit doen wij door uitgebreid in te gaan op jouw wensen. Omdat wij persoonlijk contact hebben met bedrijven, kunnen wij goed inschatten of jouw wensen bij die van een bedrijf aansluiten. We maken dan ook een persoonlijk match!

Schrijf je snel in, dan gaan we voor jou op zoek! Je kunt natuurlijk ook zelf even rondkijken.

 

 

Mechatronica stages bij jou in de buurt

Alle Mechatronicastages in Amsterdam
Alle Mechatronicastages in Nijmegen
Alle Mechatronicastages in Eindhoven
Alle Mechatronicastages in Groningen
​Alle Mechatronicastages in Utrecht

 

"Ik kan ze altijd bellen om vragen te stellen" - Koos Jager

 

Jouw stage Mechatronica 

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Mechatronica om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Mechatronica stage.

  • Meelopen met mechatronisch ontwerpteam
  • Meelopen bij mechatronisch dienstverlener
  • Meelopen op een R&D-afdeling

 

Doel van jouw stage Mechatronica

Vaak mag je tijdens een stage meelopen én meewerken, zodat je een goed beeld krijgt van de dagelijkse werkzaamheden in de wereld van Mechatronica. Na een stage Mechatronica weet je dan ook welke aspecten van Mechatronica jou aanspreken.​

 

De nieuwste mechatronica stagesToon resultaten