Stage Technische Bedrijfskunde

Ben jij een technische bedrijfskunde student en ben je op zoek naar een stage? Elke periode krijgt StageMax weer tientallen vacatures richting technische bedrijfskunde. Dus ben jij op zoek naar een technische bedrijfskunde stage? Laat StageMax je helpen!  Door ons persoonlijke contact met studenten en bedrijven ben je verzekerd van een stage technische bedrijfskunde die helemaal bij jouw voorkeuren past!

Kun jij de hulp van StageMax wel gebruiken? Schrijf je dan nu helemaal gratis in en bekijk onze vacatures!

 

 

Bedrijfskunde stages bij jou in de buurt

Alle Technische bedrijfskunde stages in Amsterdam
Alle Technische bedrijfskunde stages in Nijmegen
Alle Technische bedrijfskunde stages in Eindhoven
Alle Technische bedrijfskunde stages in Groningen
Alle Technische bedrijfskunde stages in Utrecht

Afstudeerstage technische bedrijfskunde?

Ben jij een afstudeerder en op zoek naar een geschikte afstudeeropdracht? Bekijk dan ook eens onze technische bedrijfskunde afstudeerstages. Want ook als je hard op zoek bent naar een afstudeerstage dan kan StageMax je zeker helpen! 

Als student Bedrijfskunde heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van groot, klein, maar ook zeer lokaal of internationaal georiënteerd. Als je het leuk vindt om een bedrijf vanuit diverse kanten te leren kennen, ga dan een meeloopstage doen bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daar mag je vaak meelopen met de directeur of commercieel manager en kun je veel leren. Weet je al wat beter wat je in de toekomst wil doen? Kies dan een specialistische bedrijfskundige stage uit op bijvoorbeeld één afdeling.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Bedrijfskunde stages die je zou kunnen lopen. Op die manier krijg je al een beetje een idee van wat je tijdens je meewerkstage zou kunnen doen.

  • Meelopen op financiële afdeling
  • Meelopen op marketingafdeling
  • Meelopen op HRM-afdeling
  • Meelopen op logistieke afdeling
  • Meelopen op afdeling kwaliteit

 

De nieuwste technische bedrijfskunde stages

ERP proces implementatie (afstudeer)stage bij technische groothandel

Studeer jij in de richting van Bedrijfskunde of een andere economische opleiding op HBO of WO niveau? Ben jij momenteel op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting ERP processen? Stop dan nu met zoeken! Dit bedrijf is een technisch groothandel met al ruim 90 jaar ervaring. Naast het leveren van producten hebben zij ook een eigen engineeringsafdeling. Momenteel zijn zij bezig met het automatiseren van interne processen en hiervoor zijn zij op zoek naar een derde- of vierdejaars student die zich hierin wil verdiepen. Werk jij nauwkeurig, graag zelfstandig en heb jij affiniteit met ERP? Laat dan nu direct jouw cv en motivatie achter!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Brede marketingstage voor een derdejaarsstudent bij hip online marketingbureau

Studeer je in de richting van Marketing, Bedrijfskunde of Communicatie en heb je affiniteit met marketing? Ben je op zoek naar een brede, leerzame en uitdagende derdejaarsstage? Zoek dan niet verder! Dit online marketing bedrijf, gevestigd in Amsterdam, is op zoek naar een stagiair die aan de slag wil gaan met verschillende, marketing gerelateerde werkzaamheden. De organisatie bestaat uit een team van professionele en enthousiaste medewerkers, waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat. Wil jij tijdens je stage ervaring op doen binnen verschillende disciplines in de marketing? Laat het ons snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Plaats:Amsterdam
Regio:Amsterdam, Utrecht, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.