Stage Technische Bedrijfskunde

Ben jij een technische bedrijfskunde student en ben je op zoek naar een stage? Elke periode krijgt StageMax weer tientallen vacatures richting technische bedrijfskunde. Dus ben jij op zoek naar een technische bedrijfskunde stage? Laat StageMax je helpen!  Door ons persoonlijke contact met studenten en bedrijven ben je verzekerd van een stage technische bedrijfskunde die helemaal bij jouw voorkeuren past!

Kun jij de hulp van StageMax wel gebruiken? Schrijf je dan nu helemaal gratis in en bekijk onze vacatures!

 

 

Bedrijfskunde stages bij jou in de buurt

Alle Technische bedrijfskunde stages in Amsterdam
Alle Technische bedrijfskunde stages in Nijmegen
Alle Technische bedrijfskunde stages in Eindhoven
Alle Technische bedrijfskunde stages in Groningen
Alle Technische bedrijfskunde stages in Utrecht

 

Afstudeerstage technische bedrijfskunde?

Ben jij een afstudeerder en op zoek naar een geschikte afstudeeropdracht? Bekijk dan ook eens onze technische bedrijfskunde afstudeerstages. Want ook als je hard op zoek bent naar een afstudeerstage dan kan StageMax je zeker helpen! 

Als student Bedrijfskunde heb je de keuze uit veel verschillende bedrijven. Dit kan variëren van groot, klein, maar ook zeer lokaal of internationaal georiënteerd. Als je het leuk vindt om een bedrijf vanuit diverse kanten te leren kennen, ga dan een meeloopstage doen bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daar mag je vaak meelopen met de directeur of commercieel manager en kun je veel leren. Weet je al wat beter wat je in de toekomst wil doen? Kies dan een specialistische bedrijfskundige stage uit op bijvoorbeeld één afdeling.

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Bedrijfskunde stages die je zou kunnen lopen. Op die manier krijg je al een beetje een idee van wat je tijdens je meewerkstage zou kunnen doen.
 

  • Meelopen op financiële afdeling

  • Meelopen op marketingafdeling

  • Meelopen op HRM-afdeling

  • Meelopen op logistieke afdeling

  • Meelopen op afdeling kwaliteit

 

De nieuwste technische bedrijfskunde stages

Derde- of vierdejaarsstage gericht op informatiebeveiliging bij innovatief bedrijf

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Informatiebeveiliging, Information Management of heb jij veel kennis van/affiniteit met informatiebeveiliging? Ben je op zoek naar een stage of afstudeerproject en lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met de veiligheid van de interne processen van het bedrijf? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Deze organisatie uit de regio van Utrecht is een innovatieve speler op de softwaremarkt en hecht daarnaast ook veel waarde aan de informatiebeveiliging binnen de organisatie zelf. Momenteel zijn ze op zoek naar een stagiair of afstudeerder die hen hierin wil komen ondersteunen. Lijkt dit je interessant? Laat ons dan snel weten waarom je graag in aanmerking komt voor deze opdracht en stuur ons je cv!

februari 2022februari 2022
Regio Utrecht
Bedrijfskunde, ICT-adviesToon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord