Stage Technische Informatica

Als student Technische Informatica kun je bij heel veel verschillende bedrijven een stage Technische Informatica gaan doen. Er zijn veel bedrijven die embedded software maken voor specialistische branches, maar je kan je ook wat breder oriënteren bij een softwarehuis.

Wij van StageMax helpen je graag bij het vinden van een passende stage Technische Informatica. Wij luisteren goed naar jouw wensen en koppelen die aan de bedrijven die klant bij ons zijn. Wij hebben persoonlijk contact met alle bedrijven en kunnen dan ook goed inschatten of er match tussen jou en het bedrijf is. Wij kunnen meteen voor jou op zoek gaan naar een stage, dus schrijf je snel in!

 

 

Technische Informatica stages bij jou in de buurt

Alle Technische Informatica stages in Amsterdam
Alle Technische Informatica stages in Nijmegen
Alle Technische Informatica stages in Eindhoven
Alle Technische Informatica stages in Groningen
​Alle Technische Informatica stages in Utrecht

 

"Prettig dat er ook tijdens de stage contact met je gehouden wordt, zodat je weet dat je daar altijd naar toe kan met vragen." - Robbert Smagge

 

Jouw Technische Informatica stage

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten technische informatica stages om zo jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden. 

  • Meelopen bij een softwarehuis
  • Meelopen bij een industriële automatiseerder
  • Meelopen op een softwareafdeling
  • Meelopen op een hardwareafdeling

 

Doel van jouw Technische Informatica stage

Het is de bedoeling dat je tijdens je Technische Informatica stage ontdekt wat jij leuk vindt! Je kijkt mee met verschillende dagelijkse taken, dus je krijgt een breed beeld van wat Technische Informatica inhoudt.

 

De nieuwste technische informatica stages

Informatica stage back-end programmeren bij ICT-dienstverlener

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame derdejaarsstage waarbij jij jouw opgedane kennis in de ervaring kan gaan brengen? Studeer je in de richting van Informatica en heb je ervaring met programmeren in Java of C#? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Dit toonaangevende bedrijf op het gebied van ICT-dienstverlening maakt maatwerkoplossingen voor hun klanten en zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die hen daarin wil komen ondersteunen. Je zal begeleid worden door ervaren ICT-professionals die jou graag meer willen leren over hun vakgebied en op de werkvloer heerst een prettige sfeer. Wil jij graag stage lopen bij dit bedrijf? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats:Rijswijk
Regio:Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
3e- of 4ejaars Technische Informatica stage richting Android koppelingen

Studeer jij in de richting van Technische Informatica en zoek jij een derde- of vierdejaarsstage? Lijkt het je leuk om een (afstudeer)stage op te pakken op het gebied van embedded programmeren, heb je ervaring met C en C++ en daarnaast ook wel eens gewerkt met Android? Dan hebben wij iets voor jou! Dit bedrijf is marktleider in de niche waarin zij opereren en ze zijn op zoek naar een student die aan de slag wil gaan op hun R&D afdeling. Het is een vooruitstrevend bedrijf in Eindhoven en door de vele ervaring met stagiaires, zit het met jouw begeleiding zeker goed. Heb jij interesse? Stuur ons dan meteen je CV en motivatie!

Plaats:Eindhoven
Regio:Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond...
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.