Stage Werktuigbouwkunde

Als student Werktuigbouwkunde kun je veel verschillende bedrijven stage lopen. Wij van StageMax kunnen je helpen een stage te vinden die bij jou past. Wij luisteren goed naar jouw wensen en zoeken daar een mooie stage bij. We hebben persoonlijk contact met alle bedrijven die klant bij ons zijn en kunnen dan ook goed inschatten of er een match is. Het is voor ons belangrijk dat je een leuke stage hebt waar je veel van leert.

Schrijf je in en wij zoeken kosteloos naar een passende stage voor jou! Je kunt natuurlijk ook even rondkijken!

 

 

Werktuigbouwkundige stages bij jou in de buurt

Alle Werktuigbouwkunde stages in Amsterdam
Alle Werktuigbouwkunde stages in Nijmegen
Alle Werktuigbouwkunde stages in Eindhoven
Alle Werktuigbouwkunde stages in Groningen
Alle Werktuigbouwkunde stages in Utrecht

 

"Ze hebben me aangeboden mijn stageverslag door te lezen en na te kijken." - Iris Teeuwen

 

Jouw stage Werktuigbouwkunde

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Werktuigbouwkunde stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Werktuigbouwkunde stage.

  • Meelopen op de technische tekenafdeling
  • Meelopen op de constructieafdeling
  • Meelopen bij een technisch dienstverlener

 

Doel van jouw stage Werktuigbouwkunde

Tijdens een meewerkstage krijg je een uniek inkijkje in de dagelijkse werkzaamheden van werktuigbouwkundigen. Je mag vaak meelopen én meewerken! Het is de bedoeling dat je tijdens je stage werktuigbouwkunde ontdekt welke werkzaamheden jij leuk vindt.​

 

De nieuwste werktuigbouwkunde stages

(afstudeer)stage richting 3D Industrieel Product Ontwerpen (IPO opdracht)

Ben jij een derde- of vierdejaars student in de richting van industrieel/ruimtelijk vormgeven? Zoek je een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht waarbij je aan de slag gaat met 3D ontwerpen en heb jij ervaring met Vectorworks of sta jij ervoor open om dit aan te leren? Of heb jij ervaring met de Adobe Suite? Dit bedrijf in de regio Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die in concepten kan denken! Het is een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Wil jij graag in aanmerking komen voor deze stage? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

per direct, februari 2022
Regio Utrecht
Arnhem, Doetinchem, Zutphen, Winterswijk, Eindhoven, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Ede, Amersfoort, Haarlem...Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord