Stage Werktuigbouwkunde

Als student Werktuigbouwkunde kun je veel verschillende bedrijven stage lopen. Wij van StageMax kunnen je helpen een stage te vinden die bij jou past. Wij luisteren goed naar jouw wensen en zoeken daar een mooie stage bij. We hebben persoonlijk contact met alle bedrijven die klant bij ons zijn en kunnen dan ook goed inschatten of er een match is. Het is voor ons belangrijk dat je een leuke stage hebt waar je veel van leert.

Schrijf je in en wij zoeken kosteloos naar een passende stage voor jou! Je kunt natuurlijk ook even rondkijken!

 

 

Werktuigbouwkundige stages bij jou in de buurt

Alle Werktuigbouwkunde stages in Amsterdam
Alle Werktuigbouwkunde stages in Nijmegen
Alle Werktuigbouwkunde stages in Eindhoven
Alle Werktuigbouwkunde stages in Groningen
Alle Werktuigbouwkunde stages in Utrecht

 

"Ze hebben me aangeboden mijn stageverslag door te lezen en na te kijken." - Iris Teeuwen

 

Jouw stage Werktuigbouwkunde

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten Werktuigbouwkunde stages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een Werktuigbouwkunde stage.

  • Meelopen op de technische tekenafdeling
  • Meelopen op de constructieafdeling
  • Meelopen bij een technisch dienstverlener

 

Doel van jouw stage Werktuigbouwkunde

Tijdens een meewerkstage krijg je een uniek inkijkje in de dagelijkse werkzaamheden van werktuigbouwkundigen. Je mag vaak meelopen én meewerken! Het is de bedoeling dat je tijdens je stage werktuigbouwkunde ontdekt welke werkzaamheden jij leuk vindt.​

 

De nieuwste werktuigbouwkunde stages

Derde- of vierdejaarsstage WTB bij innovatieve organisatie

Ben jij een derde- of vierdejaarsstudent en volg je een HBO of WO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of een aanverwante opleiding? Ben jij op zoek naar een leerzame stage of juist een uitdagend afstudeerproject en lijkt het je interessant om aan de slag te gaan op de engineering afdeling van een innovatieve technische organisatie? Dan is dit bedrijf mogelijk op zoek naar jou! De organisatie, gevestigd in Hengelo, heeft in de afgelopen jaren een mooie naam op weten te bouwen en kunnen nu de hulp van een goede (afstudeer)stagiair zeker gebruiken. Wil jij in aanmerking komen voor deze stage? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie toe te sturen!

Plaats:Hengelo
Regio:Zwolle, Deventer, Enschede, Almelo, Zutphen, Hardenberg
Startdatum: februari 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Werktuigbouwkundige (afstudeer)stage richting technisch tekenen en werkvoorbereiding

Studeer je momenteel Werktuigbouwkunde of een studie die hieraan verwant is? Zit je momenteel in je derde studiejaar en zoek je nog een leuke meewerkstage, of ben jij juist op zoek naar een afstudeerstage waarmee je jouw studie af kan ronden? Wil jij je onder meer bezig gaan houden met technisch tekenen, werkvoorbereiding en calculatie? Dan is dit bedrijf in de regio Utrecht op zoek naar jou! Het is een metaalbewerkingsbedrijf en ter ondersteuning van hun engineeringsafdeling zoeken zij een enthousiaste WTB stagiair die met deze werkzaamheden aan de slag wil gaan! Als afstudeerder zal jij samen met het bedrijf een mooie opdracht kunnen formuleren. Je komt terecht in een een familiebedrijf waar integriteit en eerlijkheid gewaardeerd wordt en waar verder een fijne interne sfeer heerst. Wil jij voor deze stage in aanmerking komen? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Plaats:Regio Utrecht
Regio:Utrecht, Ede, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum,
Startdatum: per direct, februari 2021

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.