Op zoek naar een stagebedrijf? StageMax heeft de oplossing!

Als je op zoek bent naar een stagebedrijf dan ben je bij StageMax aan het juiste adres. Wij hebben contact met veel stagebedrijven en kunnen jou zonodig met deze stagebedrijven in contact brengen.

Hiervoor is het handig dat je je eerst inschrijft bij StageMax. Dit is gratis. Eenmaal ingeschreven kun je alle stageopdrachten inzien. Als je een geschikte opdracht hebt gevonden, dan kun je meteen reageren. Zorg dat je een goede motivatiebrief schrijft, want dit is belangrijk voor het stagebedrijf van jouw keuze.

 

Hoe schrijf je nou een goede motivatie?

Het is belangrijk dat je vertelt wat je sterke eigenschappen zijn en noem natuurlijk ook één minder goede eigenschap. Geef daarnaast aan wat je link is met het stagebedrijf en de branche waarin het bedrijf zit. Voor stagebedrijven is deze informatie belangrijk om een beeld te krijgen van wie je bent en wat je kan.

Na het versturen van een reactie op een stagevacature kan je een telefoontje van een accountmanager van StageMax verwachten. Mochten je profiel en motivatie goed genoeg aansluiten, dan word je uitgenodigd voor een intakegesprek op het kantoor van StageMax. Mocht je profiel of motivatie toch niet helemaal aansluiten, dan zullen we alsnog contact met je opnemen om te bekijken of we toch iets voor je kunnen betekenen.

Als je op gesprek mag komen bij StageMax en dat positief verloopt, dan mag je op gesprek bij het stagebedrijf. Uit dat gesprek blijkt uiteindelijk of je aangenomen wordt. Houd er rekening mee dat dit proces heel snel kan verlopen.

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Stuur dan een mailtje naar info@stagemax.nl.

 Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord