Verfijn zoekopdracht

Type

Startdatum

Niveau

Richting

Regio


loading

Stage Agri & Food


De Agri & Food sector is een belangrijke sector binnen de Nederlandse economie. De groei van de wereldbevolking vergroot het belang van de sector, maar dit brengt ook grote uitdagingen met zich mee. Deze uitdagingen zijn te vinden op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en voedselzekerheid. Nederlandse consumenten en bedrijven stellen ook hogere eisen aan voeding en de wijze waarop levensmiddelen worden geproduceerd. Dit klinkt voor jou waarschijnlijk niet onbekend. Jij houdt je namelijk druk bezig met alles rondom voedingsmiddelen, het ontwikkelen en het verkopen daarvan. 

Jouw stage Agri & Food


Tijdens jouw Stage Agri & Food kan jij je focussen op één van de hierboven genoemde onderdelen. Omdat Nederland steeds gezonder wil worden, kijken consumenten en bedrijven steeds kritischer naar hun consumptie. Dit moet passen in een gezond voedingspatroon en er moet zo min mogelijk voeding worden verspild. Dit is tijdens jouw stage Agri & Food natuurlijk een belangrijk onderdeel. Je kan je bijvoorbeeld bezighouden met hoe voedselverspilling voorkomen kan worden of waar we staan in 2030 als het gaat om biologische teelt en dierenwelzijn. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden voor jou tijdens jouw stage Agri & Food!

Welke richtingen kan je op?


Met je diploma op zak kan jij bij veel bedrijven aan de slag. Je weet namelijk veel van voeding af en je kunt ook werkzaamheden verrichten op het gebied van marketing, productontwikkeling, kwaliteitszorg en management. Je kan bij grote bedrijven aan de slag zoals Unilever, Aviko of COOP. Daarnaast kan je natuurlijk ook bij één van de vele kleine en middelgrote bedrijven aan de slag. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden genoemd van functies, die jij binnen deze bedrijven kan bekleden.

  • Marketingmanager
  • Kwaliteitszorgmanager
  • Productontwikkeling manager
  • Foodmarketeer
  • Inkoper


Wat kan StageMax voor jou betekenen?

Wij  staan in contact met veel verschillende soorten bedrijven binnen de Agri & Food sector. Wij snappen daarom ook dat het lastig kan zijn om een tof bedrijf uit te kiezen om jouw stage Agri & Food te gaan volgen. Gelukkig helpen wij je daar graag bij! Als jij je gratis inschrijft bij StageMax, dan nemen wij direct telefonisch contact met je op. We zullen het hebben over jouw wensen en behoeften en zullen vervolgens op zoek gaan naar een perfecte match met een bedrijf. Je kan je meteen gratis inschrijven, maar je kunt natuurlijk ook nog even rustig door alle Agri & Food stages heen kijken. 

    Toon resultaten