Verfijn zoekopdracht

Type

Startdatum

Niveau

Richting

Regio


loading

Bedrijfskunde stage of technische bedrijfskunde stage?

Jij bent een student aan een bedrijfskunde of technische bedrijfskunde opleiding en op zoek naar een stage bedrijfskunde of technische bedrijfskunde stage? Dan ben je bij StageMax aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze bedrijfskunde of technische bedrijfskunde stages. Hier vind je makkelijk en snel de perfecte vacature in jouw regio. 

StageMax helpt je met het zoeken naar een geschikte stage. Schrijf je gratis in en reageer op de vacatures die jouw interesse hebben gewekt. Ook gaan wij na je inschrijving met jou op zoek naar de ideale bedrijfskunde of technische bedrijfskunde stage. Als we samen een geschikte vacature hebben gevonden stellen we je voor bij het betreffende bedrijf. Mocht het bedrijf je willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek dan bereiden we je zo goed mogelijk voor op dit gesprek.

Of je nu eerste, tweede, derdejaars of vierdejaars student bent dat maakt voor StageMax niet uit. Gedurende je opleiding moet je een keer op zoek naar een technische bedrijfskunde stage of bedrijfskunde stage. Dus schrijf je vrijblijvend in en ontvang altijd interessante vacatures uit jouw vakgebied direct in je postvak.

    Toon resultaten