Verfijn zoekopdracht

Type

Startdatum

Niveau

Richting

Regio


loading

Stage Bio, Milieu, Landschap

Een duurzame samenleving, het welzijn van dieren of tuin- en landschapsinrichting. Dit zijn een aantal voorbeelden van onderwerpen bij de studie Bio, Milieu, Landschap. Met jouw kennis kun jij een bijdrage leveren aan het bestrijden van ziektes, het behoud van met uitsterven bedreigde diersoorten of je kunt je bezighouden met het voorbereiden en uitvoeren van projecten. De kennis in jouw vakgebied kan jij toepassen tijdens jouw stage Bio, Milieu, Landschap. 

Jouw Stage Bio, Milieu, Landschap

Tijdens een stage Bio, Milieu, Landschap ga jij je specialiseren in het vakgebied waar jouw interesse ligt. Je kan bijvoorbeeld onderzoek doen naar de mogelijkheden om windenergie en natuur te combineren, kansen en risico’s van een integrale gebiedsontwikkeling of een onderzoek naar de effecten van strandbebouwing op de belevingswaarden van de Noordzeekust. Dit zijn natuurlijk maar een klein aantal voorbeelden van onderzoeken die jij kan gaan uitvoeren tijdens jouw stage Bio, Milieu, Landschap. Wij hebben natuurlijk nog veel meer voorbeelden op de website staan en je kan soms zelf je opdracht, samen met het stagebedrijf, formuleren!

Welke richtingen kan je op?

Tijdens een stage Bio, Milieu, Landschap zijn er ontzettend veel mogelijkheden zoals hierboven beschreven. Niet gek ook dat je daarom na jouw studie ontzettend veel mogelijkheden hebt binnen Bio, Milieu, Landschap. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rijtje gezet. Op die manier krijg jij een =beter beeld van wat jij kan worden na jouw studie.

  • Veeteeltkundige
  • Marktonderzoeker
  • Adviseur
  • Beheerder van een natuurgebied
  • Planoloog
  • Zelfstandig ondernemer
  • Stadsgeograaf

Wat kan StageMax voor jou betekenen?

Voor jouw stage Bio, Milieu, Landschap zijn er natuurlijk ook weer verschillende mogelijkheden voor stages. StageMax helpt jou hier dan ook graag bij. Wij nemen telefonisch contact met jou op zodat we erachter kunnen komen waar jouw interesses liggen en of je nog een voorkeur hebt. Wij gaan ook met bedrijven persoonlijk in gesprek. Op die manier hopen wij voor jou een match te vinden met een tof stagebedrijf!

Schrijf je gratis in en wij helpen je meteen! Je kan natuurlijk ook nog even naar de vacatures op onze website kijken.

    Toon resultaten