Verfijn zoekopdracht

Type

Startdatum

Niveau

Richting

Regio


loading

Stage Mens & Maatschappij 

Jij bent dag in, dag uit bezig met mensen om je heen. Hier haal jij dan ook zeker je plezier uit! Of je nou voor de klas staat, in de zorg werkt, met ouderen of kinderen werkt of als sociaal werker werkt, jij bent op je plek tussen mensen en je wilt mensen ook altijd graag helpen. Super interessant om achter de schermen hier van alles over te leren, maar veel leuker natuurlijk om dit daarna toe te passen in de praktijk. 

Jouw stage Mens & Maatschappij

Tijdens jouw stage Mens & Maatschappij, ga jij meer leren over het vakgebied waar jij je in interesseert. Je hebt in ieder geval een goed inlevingsvermogen, je bent creatief in het bedenken van oplossingen en je kunt goed omgaan met mensen. Als sociaal werker leer jij bijvoorbeeld om volwassen, jongeren en kinderen professioneel te activeren en te ondersteunen, zodat iedereen mee kan doen in de samenleving. Je bent bijvoorbeeld met vraagstukken bezig die gaan over gelijke kansen voor iedereen, wonen en armoede of de stad als leefomgeving. Natuurlijk kan jij tijdens jouw stage Mens & Maatschappij ook nog met vele andere onderwerpen bezig zijn.

Welke richtingen kan je op?

Omdat een stage Mens & Maatschappij voor iedereen een andere richting op gaat, zijn er ook voor iedereen verschillende functies na de studie. In ieder geval hebben jullie wel één ding gemeen: interesse in Mens & Maatschappij! Hieronder hebben we voor jou een aantal voorbeelden gegeven. Op die manier krijg jij een beter beeld wat de mogelijkheden zijn voor jouw stage Mens & Maatschappij of daarna. 

  • Jeugdhulp- of jeugdzorgmedewerker
  • Maatschappelijk werker
  • Reclasseringsmedewerker
  • Sociaal werker in de GGZ, detentie, zorg voor verstandelijk gehandicapten of ouderenzorg
  • Docent
  • Human Resource medewerker
  • Callcenter medewerker

Wat kan StageMax voor jou betekenen?

Voor iedereen ligt het interessegebied voor een stage Mens & Maatschappij ergens anders. StageMax helpt jou in ieder geval graag bij het uitzoeken van jouw voorkeuren. Dit doen wij door na jouw inschrijving telefonisch contact met je op te nemen. Tijdens dit gesprek bespreken we waar jij goed in bent, wat je leuk vindt en wat jouw verwachtingen zijn. Wij hopen deze verwachtingen zo goed mogelijk te vervullen door jou daarna te koppelen aan een tof stagebedrijf voor jouw stage Mens & Maatschappij!

Schrijf je nu gratis in en wij helpen je direct. Je kunt natuurlijk ook nog even rustig door de vacatures heen bladeren om te kijken of er iets voor je tussen zit!

    Toon resultaten