Een stage zoeken. Hoe pak je dat aan?

Je moet van je opleiding stage lopen? Maar je hebt geen idee hoe je nu een HBO-stage moet zoeken? Een stage zoeken kan immers op verschillende manieren. Je kunt reageren op een stage bij een vacaturebank en afwachten of je in aanmerking komt. Vaak ben je een van de tientallen studenten die reageert.
 

Stage zoeken? Laat StageMax je helpen!

StageMax draait deze aanpak totaal om. Wij willen namelijk in contact met je komen om te bespreken wat jij zoekt in een HBO-stage. Een stage zoeken kan immers door het grote aanbod erg vermoeiend en onoverzichtelijk zijn. StageMax wil ervoor zorgen dat jij totaal ontzorgd wordt. Hiervoor moet je je eerst inschrijven bij StageMax. Dat kan ook via onderstaand inschrijfformulier.

Nadat je bent ingeschreven kun je zelf reageren op een van onze vacatures, ook neemt een van onze recruiters contact met je op om te kijken waar je interesses liggen. Op deze manier kunnen wij met je meekijken naar een passende stage. Als je in aanmerking komt voor een stage dan stellen we je voor bij het betreffende bedrijf en beslist het bedrijf of je bij hun op gesprek mag komen. Wij bereiden je dan goed voor op het sollicitatiegesprek en helpen je ook met de goedkeuring voor je school. Klikt dit wel heel fijn allemaal? Nou, onze dienstverlening is helemaal gratis voor studenten. Dus waar wacht je nog op?

 

Schrijf je nu in!
Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord