Een stage zoeken. Hoe pak je dat aan?

Hoe moet je nu een HBO-stage zoeken? Een stage zoeken kan op verschillende manieren. Je kunt reageren op een stage bij een vacaturebank en afwachten of je in aanmerking komt. Vaak ben je een van de tientallen studenten die reageert.

 

Stop met stage zoeken. StageMax helpt je!

Dit is een aanpak die StageMax totaal omdraait. Als je een HBO-stage zoekt, dan willen we graag met je in contact komen om te bespreken wat jij zoekt in een HBO-stage. Een stage zoeken kan door het grote aanbod erg vermoeiend en onoverzichtelijk zijn. StageMax wil ervoor zorgen dat jij totaal ontzorgd wordt. Hiervoor moet je je eerst inschrijven bij StageMax. Hierna zullen we contact met je opnemen voor de vervolgstappen. Als je in aanmerking komt voor een stage dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk intakegesprek op ons kantoor. Wij kunnen je goed voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek. Onze dienstverlening is helemaal gratis voor studenten. Dus waar wacht je nog op?

 

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Stuur dan een mail naar info@stagemax.nl.

 
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.